ασε φυλε πλημηρισε το συντρηβανι και απο μεθαυριο παλι χαλαει εισαι μεγαλος γκαντεμης!!!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ετσι ρε απατεωνα..θα παμε καμια αποδραση στην φυση μπας και βρουμε αυτα που θελουμε???
|
κατι θα κανουμε :D:D
|
πολι ωραιο φιλος αλλα ανελισε μας το πως εκανες αυτην την πατεντα με την υπερχηληση!!!
πολι καλο και αν σκεφτεις οτι ολα γιναν με αρχικο μπατζετ 1ευρω τοτε εισαι θεος οχι τοσο γιατο αποτελεσμα οσο γιατην υπομονη το μερακι την σκεψη αλλα και της δημοσιες σχεση σου!!! μπραβο μπραβο και παλι μπραβο!!!! ------------------------- φιλος ξεχασες και τον επισκεπτη τον βατραχο!!! |
υπερχηληση φ 40
1 σωλινα 60 εκ 1 γωνια φ 40 1 φλατζα για καζανακι 5 σακουλες ναιλον για στεγανοποιηση :smt017:smt017:smt017 ναι ξεχασα και το βατραχο :D |
κανε παρουσιαση και τα φυτα:smt028
|
Κάλεσε μας για καφέ ρε συ να τα δούμε από κοντά.......κερνάμε εμείς δεν πειράζει...:D:D:D
|
Χάρη εγώ τώρα βλέπω το θέμα αυτό. (έλειψα πολύ καιρό! )
Συγχρητήρια για την καλή σου διάθεση να ομορφένεις τον τόπο σου! Για φυτά ποτέ δεν είναι αργά. Έχω πολλά που διατηρώ σε γλαστρολίμνες άρα κάνουν και ια την δική σας λιμνούλα. Αν Βάλεις όμως κάποιες νυμφαίες θα σκεπάσουν την επιφάνερια και δεν θα φαίνονται τα ψάρια. Σου γράφω τα φυτά που έχω και αν θέλεις διάλεξε τι σου ταιοριάζει και τα στέλνω. potamogeton lucens - το φαντάζομαι σε γλάστρες (για να μένει περιορισμένο) και τα ψάρια να το τριγυρνάνε. nymphoides peltata που βγάζει καθημερινά κίτρινα λουλούδια. Τέλειο για ωραίο θέαμα trapa natans κάνει ωραίες "ροζέτες" αλλά προσοχή στα νεροκάστανα όταν θα καθαρίζετε τον πάτο. πονάνε πολύ αν τα πατήσεις. Iris pseudacorus οι γνωστές κίτρινες ιριδες του νερού. για τις άκρες της λιμνούλας Sparganium erectum κι αυτό για τις άκρες, αλλά δεν εχει άνθη αλλά κάτι σαν αγκαθάκια Lysimachia nummularia ιδανική για καταρράκτη μιας και είναι για μέσα κι έξω από το νερό. Κρεμμάει πολύ τα κλαδιά της, έρπει ή κολύμπάει και βγάζει κίτρινες καμπανούλες. polygonum μάλλον το amphibium που βγαίνουν οι κορυφούλες του από το νερό κι έχουν μια κοκκινωπή απόχρωση. Αν σας ανθίσει ακόμα καλύτερα. έχει μωβ άνθη. ...αυτά! :) ε, χμ... να ρωτήσω κάτι... η συκιά που κολλάει; φύτρωσε μόνη της; |
Ρε συ αυτο δεν ειναι το "συντριβανι" κατω στο Πυθαγορειο?
Διπλα απο το περιπτερο στα ταξι? |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
αφου οι πυθαγοριοτες δεν μπορουσαν να το φτιαξουν αναιλαβαν οι χωριτες :D:D:D παντος απο την μερα που επεσε το μεγαλο κοι μεσα ολο το πυθαγορειο πηγε να το δει |
πολυ ομορφος ο καταρακτης! τωρα εγινε το διασημο πρωην συντριβανι :D
|
μερικες φωτο απο το Koi που πλεον χρειαζεται μεγαλυτερο σπιτι!!!
|
4 Συνημμένο(α)
Ξεχασα της φωτο:D:D:D
|
Aπο περιεργεια πηγα και το ειδα απο κοντα..Τα πιο μεγαλα χρυσοψαρα που εχω δει ποτε!!!Και τα πιο θρεμενα..Μονο που εχουν μεινει στον αυτοματο,η ροη απ τον καταρακτη ειναι ελαχιστη και η εθνικη βλακεια εχει βαλει το χερακι της..απο καπακια μεχρι...Μηπως ειναι ωρα να επεμβουμε?Τωρα που δεν εχει κοσμο ακομα ενα μεσημερακι...
|
ευκολα οποτε θελετε !!!!!!!!! εχω και κατι διαφορες με τους κυριους θα εχουμε σοου !!!!!!!!!!!!!! zwzwzw:grin::grin::grin::grin:
|
Παράθεση:
Αμα λεω εγω οτι οι τυποι ειναι μονο για το φενεστε!! δυο χρονια μετα και το μονο που ξεραν ειναι πος να μαζεουν τα κερματα απο μεσα... μεχρι και η υπερχιληση ηταν μπουκομενη. το κακο ειναι οτι ειναι λαθος εποχη το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ανοιξουμε την ροη και να βγαλουμε κανενα σκουπηδι!!! |
Κανονιστε και ειμαι μεσα...Ηρεμα και ωραια..μια χαρα εποχη ειναι..Βαζω τις γαλοτσες μου και ερχομαι:D.Θελουμε αδεια απο κανενα?
|
Παράθεση:
θα το καθαρισουμε ναι παμε !:grin: ------------------------- Παράθεση:
|
πασπαρτου το πουρναρι χαχχαχαχχαχ
|
Παράθεση:
------------------------- α και παιδια συχαρητηρια για τη δουλεια σας απλα μοναδικη :) |
ψαρεψτε και τα κοι απο κει μεσα ;)
|
Καλα Γιαννη να το δεις απο κοντα..τρελα..Πανεμορφο ψαρι..περλε..και κτηνος..Απο χωρο δεν πασχει και τοσο,αλλα μαλλον παει πολυ για τη λιμνουλα..Ευη δημοτικο ειναι το συντριβανι-λιμνουλα ο Χαρης και ο Σακης το συντηρισαν αλλα δεν ειχε ανταποκριση η κινηση τους..
|
Παράθεση:
|
το ψαρι ειναι δικο μου !!!:D:D:D
οχι μονο δεν ειχε ανταποκριση η κινηση μας αλλα μας βαλανε και μπροστα γιατι οταν το καθαριζαμε βρωμαγε λενε μας κανανε και κουμαντο πως θα το κανουμε μας κανανε και σαμποταζ 6 φωρες το αδιασαμε απο το νερο με τον κουβα το συντριβανι οταν πηγα ειχε μεσα περιπου 70 ποντους λασπη και πετρες θυρια που λογο που δε ξεραμε που να της παμε χτησαμε τον καταραχτη (της πεταγανε λεει τα παιδια μεσα ) 27 χρονον οικοδομος και ηδικα τη μια που ξεχωριζει στον καταραχτη με το ζορι τη συκωσα τωρα ετοιμαζεται νεο σπιτι 3 μετρα χ 3 μετρα χ 1,20 :grin::grin::grin: με καταραχτη που θα εχει υψος 3 μετρα :grin::grin::grin: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board