μήπως...λεω μήπως ...να το καναμε απογευμα??
|
το καλοκαιρι να κανονισουμε να πιουμε καφε στην περιοχη μου, υπαρχει πλωτη καφετερια στο ποταμι (κηφισσος), σας βλεπω ολους μονιμα με τη φωτογραφικη στο χερι, μια ωριτσα δρομος ειναι απο αθηνα.
|
Παρουσιολόγιον
1. exelix 2. dimis1978 3. Butterfly 4. golf4470 5. 6. 7. |
Θα βρω 4 με 5 ατομα να μοιρασουμε τα εξοδα μπορει αν θελουν να κατεβουμε και εμεις απο Θεσσαλονικη και τα περιξ.
Θα κανω την προταση και θα σας πω. |
Ίσως έρθω και εγώ
|
θα κατεβω κι εγω. αναλογα την ωρα.
|
Προς το παρόν έχουμε πει για τις 12, αλλά αν πολλοί έχουν πρόβλημα το βλέπουμε.
Άντε ρε παιδιά, ένας καφές είναι! Γράψτε το όνομά σας στη λίστα να δούμε πού βρισκόμαστε! edit: Εάν θέλετε να το κάνουμε απογευματάκι πείτε το, μπορεί να βολεύονται και περισσότεροι, αλλά άμα δεν το πείτε... Μέχρι στιγμής το έχει ζητήσει ο Τάσος από πάνω και ίσως να θέλουν κι άλλοι να κοιμηθούν καλά μετά το σαββατόβραδό τους!:smt020 |
Κι εγώ μέσα λογικά! Αν μου πείτε πως θα έρθω από τους Αμπελόκηπους...:roll:
Και εγώ προτιμώ το μεσημεράκι... Άντε να σας γνωρίσω κιόλας... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
:smt023 |
Επειδή μίλησα με κάποια παιδιά και το σκέφτηκα λίγο καλύτερα νομίζω ότι θα ήταν πιο καλά να το κάνουμε γύρω στις 2:30-3:00, ώστε να ξυπνήσουμε άνετοι και να προλάβουμε να φάμε στα σπίτια μας.
|
Μέσα και εγω!:wink: κατα τις 2.30-3.00 είναι καλή ωρα πάντως....τι λέτε?
|
Ωραία μέσα και εγώ για τις 2:30 - 3:00...
|
Παράθεση:
|
Καλημέρα..
μήπως θα ήταν καλύτερα να το κάνουμε το απόγευμα να είμαστε τελείως άνετοι σε θέμα χρόνου? |
Παιδιά εγώ δεν έχω θέμα, αρκεί να πουν και οι άλλοι που γράψανε.
|
Αν δεν μου εχει κανονισει τιποτα απροοπτο η γυναικα μου πιθανον θα παραβρεθω και εγω για πρωτη φορα.
|
Εγω θα ελεγα να μην το κανουμε μετα τις 3 γιατι θα νυχτωσει.
Φανταζομαι θα ειναι καλυτερα να ειναι μερα. |
Παράθεση:
Αγορίνα θα έρθεις κι εσύ;:smt020 |
Εννοειται....;)
|
Ωραία... ας αποφασίσουμε μια ώρα για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε.
|
Λοιπόν εγώ λέω η ώρα να παραμείνει γύρω στις 2:30-3:00 για το λόγο που είπε ο beat89 και όσο ανοίγει ο καιρός θα το κάνουμε και πιο αργά τις επόμενες φορές. Έχουμε τους φανερούς (μέχρι στιγμής):
Παρουσιολόγιον 1. exelix 2. dimis1978 3. Butterfly 4. golf4470 5. krispie 6. nikos2004 ;;; 7. bambacha ;;; 8. beat89 9. AQUA PURA 10. Foveras ;;; 11. 12. 13. 14. Και όσους άλλους το πουν (καλύτερο) ή έρθουν χωρίς να το γράψουν (μυστηριώδες... αλλά επικίνδυνο!). |
Μεσα και εγω:D
|
αν προλαβω θα περασω παιδες...!! δεν εγγυωμαι...
|
λογικα θα ερθω κι εγω
|
Παρουσιολόγιον
01. exelix 02. dimis1978 03. Butterfly 04. golf4470 05. krispie 06. nikos2004 ;;; 07. bambacha ;;; 08. beat89 09. AQUA PURA 10. Foveras ;;; 11. rottbea 12. platy ;;; 13. bambacha 14. Γιώργος Κ ;;; Θα προσπαθησω και εγω να ερθω! Αρκει να μην μου αλλαξουν το προγραμμα στη δουλεια (παιζει μεγαλη πιθανοτητα! :roll:) |
Μήπως εχει κανεις Labidochromis sp mbamba να φερει στη συναντηση??
ψαχνω για ενα χαρεμακι επισης ψαχνω και για cynotilapia afra για αγορα βεβαια. |
Και αν έχει κανείς pistia ή limnobium ας φέρει αν θέλει. (και τίποτα κλαδέματα από polysperma, difformis και bacopa και επί πληρωμή δεν έχω θέμα)
|
Nα ενημερωσω οτι εγω αν ερθω -κατα πασα πιθανοτητα ναι- θα ερθω με την γυναικα και το παιδι,οποτε αν εχετε και εσεις συνοδεια καλυτερα να την κουβαλησετε μαζι για να εχουν να ασχοληθουν με τα δικα τους και εμεις με τα δικα μας.
Επισης σε οποιον περισσεύει φακη θα ηθελα οση μπορειτε να κουβαλησετε να ταισω τις σαρδελες μου. Επισης για φιλο που στηνει τωρα ενα μικρο ενυδρειο αν εχει καποιος ανουμπιες,κρυπτοκορυνες,μικροσοριουμ και οτι αλλο πολυ χαμηλων απαιτησεων,ευχαριστως να το αγορασω αν το φερει αυριο. Γυφτικο παζαρι ενα πραμα... |
Παράθεση:
Παράθεση:
Αλλά έτσι κι αλλιώς είναι σκυλί... Όποιος τη φυτέψει θα του βγει... Ας φέρουμε γενικά κανένα κλάδεμα να ανταλλάξουμε... Αλλιώς θα τα βγάλω στο σφυρί...:p:p:D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board