Παράθεση:
|
ΝΕΑ!
Λοιπον... τα νεοτερα:
Ωραια η αλγη δε λεω... Αλλα οταν μου εχει ριμαξει την αμμο κ δεν περναει μερα που να μην εμφανιστει, κατι επρεπε να κανω! Το λαθος μου;;; Είχα αφαιρεσει απο το φιλτρο μου, απο το ενα δοχειο, το υλικο (αυτο με τους καφε κοκκους) που καταπολεμα την αλγη! Επανεφερα την...ταξη στο φιλτρο, και επανηλθε η ταξη κ στην αλγη!!! :smt020 Οι δυο θηλυκες μου καλα κρατουν! Εβαλα αλλη μια μικροτερη μεσα για να απασχολουνται οι δυο αρσενικοι, αν κ στην ηδη μια μικροτερη που ειχα ελαχιστη σημασια δινανε! Μου κανει εντυπωση που, ενω στην αρχη το ενα αρσενικο που μπηκε αργοτερα ηταν συνεχεια κρυμμενο, αφου αλλος ηταν το αφεντικο πια, τωρα οχι μονο δεν κρυβεται, αλλα στο κυριαρχο αρσενικο εντοπιζω μαυρα σημεια, σα να ειναι αγχωμενο... :confused: Αυτο δε που δε μπορω να καταλαβω ειναι η επιθετικοτητα που δειχνει η μια μπουκωμενη στην αλλη! Υπηρχε κ στην αρχη βεβαια, κ αρχιζα να αμφισβητω το φυλο της... :smt120 ...Τωρα γιατι συνεχιζει να ειναι επιθετικη απεναντι της ομως;;; |
Μαύρα στίγματα στον αρσενικό σε ποια σημεία?
Οι μποκωμένες είναι επιθετικές η μια στην άλλη για να προστατέψουν τα αυγά τους! Αλλά να ξέρεις ότι το κυρίαρχο θηλικό θα επιζητά καυγάδες! |
Παράθεση:
|
Μήπως πέφτει πολύ σπιρουλίνα?
|
Παράθεση:
|
Κοίτα, αν για βασική τροφή τους ρίχνεις σπιρουλίνα τότε είναι φυσικό που και που να εμφανίζουν κανα στίγμα! Αλλά μετά απο καιρό φεύγουν!
|
Παράθεση:
Ευχαριστω για τις συμβουλες φιλαρακι! |
Παράθεση:
|
Η spirulina δεν είναι για κάθε μέρα..αυτή θα έπρεπε να είναι η τροφή που θα ''σπάει'' την βασική ανά 2 μέρες πχ..
|
Παράθεση:
Προφανως τυχαιο συμβαν ηταν το μαυρισμα στη μουρη του αγοριου... χεχεχεχε!!!! |
το καφε υλικο για την αλγη..τι ακριβως ειναΙ?
|
Παράθεση:
JBL ClearMec Pad Πολυ καλη δουλεια φιλε! Βλεπεις αισθητα αποτελεσματα απο τις πρωτες τρεις μερες ηδη! |
ωραιο το ενυδρειο σου κωσταντινε
πολυ ωραια αντιθεση πετυχες μπραβο σου! |
Παράθεση:
Να'σαι καλα Μιμη! Πιστευω κ εγω οτι πετυχε τελικα! Τα καλα σας σχολια το δειχνουν αυτο! Τωρα το θεμα ειναι να διατηρηθει ετσι ομορφο! |
|
Βάλε μερικές βαλισνέριες μπροστά στο φιλτροκούτι ;)
|
Kαλό είναι! Πολύ φίλτρανση παρατηρώ! Πόσα φίλτρα έχεις μέσα και τι προσφέρουν?
Απο μπουκώματα πως πας? |
Παράθεση:
Τι προσφέρουν? Περισσοτερη βιολογια και καλυτερη φιλτρανση! Απο μπουκωματα πολυ καλα! Αναμενω... ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Σκεφτομαι να βγαλω το μαμισιο φιλτρο της juwel να κανω λιγο χωρο στο ενυδρειο... |
To φίλτρο της Juwel είναι πολύ καλό..με ποιο θα το αντικαταστήσεις;;
|
Παράθεση:
|
Και θα χάσεις ένα φίλτρο..;;Μην το κάνεις κατ εμέ...
Αν το βγάλεις αντικατέστησε το με ένα εξωτερικό.. |
Παράθεση:
χρειαζομαι τον χωρο για τα maingano που περιμενω... |
Αν το φίλτρο σου φιλτράρει 4 φορές την ώρα τα συνολικά καθαρά λίτρα του ενυδρείου σου τότε δεν είσαι ιδανικά...:rolleyes: ...είσαι κάτω απτο ''όριο''!Στις αφρικάνες κοιτάμε το/α φίλτρο/α μας να φιλτράρουν 5+ φορές ανά ώρα τα λίτρα του ενυδρείου μας..
Και όσο παραπάνω τόσο καλύτερα..και 10 φορές αν μπορείς ακόμα καλύτερα! Εγώ σου λέω να το ξανασκεφτείς...βγάζοντας το φίλτρο δεν θα δώσεις τόσο χώρο στο ενυδρείο σου ωστε να πεις οτι χωρίς αυτό σε παίρνει και για άλλο ένα χαρέμι..:roll: ..σίγουρα θα κερδίσεις κάποιο χώρο αλλά θα χάσεις και βιολογία,θα προσθέσεις και ψάρια=>οπότε θα έχουμε:περισσότερα ψάρια + λιγότερη βιολογία..για σκέψου το λίγο...;) |
Δεν το αφησα καιρο χωρις εσωτερικο...
Αντικατεστησα το μαμισιο της juwel με ενα ολοκαινουργιο JBL Cristalprofii i200 με αποδοση 800λ/ω. Αντικατεστησα τον τελευταιο καδο με μακαρονι απο το προηγουμε φιλτρο, και ηδη η διαφορα στην καθαροτητα του νερου ειναι ολοφανερη!!! Συν οτι πιανει λιγοτερο χωρο σε υψος και πλατος-μηκος με το μαμισιο! :D |
Πολύ καλό φίλτρο..το κέρδος σε χώρο όμως δεν είναι λίγο;;
|
Παράθεση:
|
Πλέον κάτοχος χαρεμιού maingano!!!
Ποσο τα περίμενα!!! :) |
Δείξε φωτό!!
Τι μας πιλατεύεις? |
5 Συνημμένο(α)
Για παρτη σας!!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board