Παράθεση:
|
ναι ζει, αναπνέει κανονικα...και δε τρώει τίποτα
τα συμπτώματα λοιπον μεχρι τώρα ειναι... 1) Κάθετε ακίνητο συνήθως στο κάτω μέρους του ενυδρείου 2) Δεν εχει φάει τίποτα εδω και 2 μέρες 3) Το χρώμα του πάνω απο το κεφάλι του ιδιαίτερα έχει σκουρίνη ελαφρός προς το κάφε (ανοιχτο κάπως) Θα προσπαθίσω να ανεβάσω μια φώτο προς το βράδυ που θα ανάψει και το φως |
Παράθεση:
Ισως ειναι ακομα στις αρχες εσενα και το σωσεις ! γιατι εγω οταν το πηρα ηταν προς το σκουρο ηδη |
χμμ μολις διαβασα σε ενα ξένο φορουμ μια που ειχε το ιδιο προβλημα και λεει εβαλε το γκαπυ στην καραντινα με αλατι και συνηλθε το ψάρι και στην συνεχεια γεννησε κιολας ..
ας ελπίσουμε πως θα ειμαι και γω τοσο τυχερος, αλλα τωρα την καραντινα θα την πάρω σε καμια βδομαδα :( |
Παράθεση:
Μακαρι να τα καταφερει ενημερωνε μας ! για να ξερουμε αν μας τυχει γιατι βλεπω οτι συχνα τ παιθαινουν |
δυστυχως τα γκαπυ,αν ειναι αρρωστα ειναι σκετος μπελας!
ενημερωσε μας sandrea! |
Παιδια ειναι προφάνες πλέον οτι το γκάπυ ειναι τελείως άρρωστο έχει αλλαξει τελιος το χρώμα του και απότι κατάλαβα συμφωνα με πραγματα που διαβασα ειναι βακτηριδιακή μολυνση..οτι και αν ειναι αυτο :-?
ας ελπίσουμε πως θα έχω την καραντίνα αυριο μεθαυριο :smt120 |
Παράθεση:
|
εχεει σκουρινη απλος
------------------------- Παιδια σήμερα το βρήκα πεθαμένο :( |
συληπητήρια! Πρόσεξε τώρα και να έχεις τα ψάρια σου σε επιτήρηση σε περίπτωση που ξαναεμφανιστεί να το αντιμετωπίσεις όσο είναι αρχή.
|
Σ'ευχαριστω! Ναι θα τα βάζω σε καταντίνα πλεον
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
τελικα δεν μαθαμε πως μπορουμε να το σωσουμε ! ελπιζω μην μας ξανασυμβει ! |
Κοιτα φίλε εαν σου ξανα συμβεί και σένα δοκίμασε αυτο που ειπαμε με το αλατι στην καραντινα να δουμε πως θα παει!
Να ρώτισα και κάτι αλλο το Seachem Stability ειναι χρήσιμο για να χρησιμοποιείτε μετά απο αλλαγές νερου μια φορα την βδομάδα ή μετα απο κάθε φορα που βαζουμε ένα ψάρι? Επίσης όταν τα ψάρια έχουν καποια ασθένια όπως αυτη που είχε το γκάπυ μου θα ήταν καλο να χρησιμοποιηθεί μαζί με το αλατάκι? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:09. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board