Παράθεση:
|
O καλύτερος τρόπος είναι να τα στήσεις όταν θα λείπει, μετά θα τα δει ξαφνικά θα ζαλιστεί μπορεί και να σε κράξει λιγο :smt075, θα το συνώθηση και τέλος μετά θα το πάρει απόφαση η :smt068 . έτσι κάνω εγώ πάντα αλλά δεν λέει και τπτ ειμαι τυχερος Γιατί έχω χώρους στο σπίτι.
|
Παράθεση:
θα καθομασταν στο αλονι μας και θα κοιταγαμε ο καθενας το 1000+λιτρα του και θα καναμε ονειρα για το επομενο. απλα παρτο και φερτο στο σπιτι και καλα οτι ηταν μια πολυ καλη προσφορα και το πηρες. θελει δεν θελει θα το δεχτει, το καλο ειναι οτι εισαι γυναικα και θα τον ριξεις ευκολα. αντιθετα μ`εμενα που θα το φτιαξω και απλα θα το στολισω και θα ξεκινησω τον κυκλο του αζωτου. . . Υ.Γ. ποπο πανικος θα γινει. θα βαλω μια κρυφη καμερα και θα ανεβασω βιντεο. χαχαχα ------------------------- Παράθεση:
πως δεν εχω βαλει. παραδειγμα για αρχη θα κανω την μπεμπα μου καμμια 700 αλογα δευτερον θα τελειωποιησω την συλλογη μου απο τα ειδη μοντελισμου που ειναι καμμια 700 κομματια τριτον θα μαζεψω καμια 700.000 ευρω και τεταρτον θα θα φτιαξω ενα 700λιτρο για το δωματιο μου(αν χωρεσει). βρε τι εχω ξεχασει, τι εχω ξεχασει, ποιον-α εχω ξεχασει δεν θυμαμαι αλλα. χαχαχα :confused: :smt061:confused: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board