:D:D σωπάστε να μην τις βγάλω όλες! :smt028
|
Παράθεση:
Τι ντόμινο Πάνο :confused: ... τόσα χρόνια βιβλία ραδιάζει ο άνθρωπος... ξέρει ο Κλεόβουλος τι κάνει... τώρα άμα θέλουν ας κρυφτούν τα ψάρια... αμ πώς :D:D:D |
1 Συνημμένο(α)
Έχουν ξεθαρρέψει κι αρχίσανε να γεννάνε :smt060
Να ένα που ποζάρει (είπαμε είμαι χάλια φωτογράφος:-?) |
συσκοτιση-συσκοτιση...να τα αποτελεσματα.... :D
να σου ζησουν!!! |
Παράθεση:
|
ΟΕΟΟΟΟΟΟ ΟΕΟΟΟΟΟΟ Μπραβο Κλεοβουλε...να σου ζησουν...και να τα χιλλιασεις..:p:):smt041:smt041:smt041:smt041:smt04 1:smt041:smt081:smt038:smt038:smt038+-8+-8+-8
|
Ωραία πράγματα Κλεόβουλε, να σου ζήσουν !!!
Η Φακή στη φωτογραφία τι ρόλο παίζει; :D |
Σας ευχαριστώ!
Παράθεση:
Εσύ έχω δει ότι είσαι καλός φωτογράφος.Δεν κάνεις καμιά βόλτα προς τα 'δω? |
Να σου ζησουν:p
|
Να 'σαι καλά Κώστα!
|
Τώρα τι κοιτάμε στη φώτο :confused:
Ο.Κ. :smt017 τοπιασα... πολύ όμορφη η άμμος... και το μπακγκραουν με τις ορθιες πετρες :rolleyes: έστρωσε το ενυδρείο??? ψαρια τι θα βάλεις είπαμε :D:D:D Φίλε μου να σου ζήσουν!!! και είχες αγχος!!! Τώρα για την φώτο τι να πω... εγραψες :smt064τουλαχιστον έμαθες να βάζεις ημερομηνία :smt082:smt082:smt082 ας πάει καποιος να τα βγάλει μια φωτο παιδιά!!!! |
Να σου ζήσουν!!
Βάλε και καμιά πέτρα για να κρύβονται λιγάκι :) Θα πάθουν παιδικά τραύματα :D |
Γιαννάκη πειραχτήρι θα παρακαλάς να σου δώσω ψάρια όταν σταματήσεις να παίζεις με τα έντλερς :D
(έχω κάτι πέτρες μούρλια, για ανταλλαγή με μέλι, είσαι?) Νίκο αυτά έχουν εμβρυικά τραύματα απο το δικό σου ενυδρείο:D και οι γονείς τους ακόμη μου το κρατάνε γιατί τους λείπεις :smt086 |
Να σου ζησουν Κλεο!
:smt041:smt041:smt041 |
Σ' ευχαριστώ Χρήστο.
|
:confused: γιατι?
γιατι? γιατι ρε κλεοβουλε το χαλασες???:smt017 ηταν ΤΟΣΟ ωραιο .. ... .... που επρεπε να γινει ετσι???:confused::confused: το ενυδρειο σου το ειχα λατρεψει.... τωρα βλεπω πραγματα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... (κατα τη δικη μου αποψη παντα) ειναι.. ... .. τι να πω... πως να το πω.. ....αδιαφορο..... ελπιζω τα φανταστικα ψαρια που εβαλες να σε αποζημιωσουν ως προς τη παρατηρηση της συμπεριφορας τους... ακομ απορώ :smt017 :smt017 :smt017 |
να σου ζησουν κλεοβουλε!!!χαχαχ οι πετρες λες και ειναι στο μαγαζι στο ραφι!!!!:D:D:D
|
*Δεν επιτρέπονται τα pikroxola σχόλια :D
*Γεια σου Γιάννη -+5 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Εσύ τι λές ? Κάνει να είναι τόσα πολλά ή κάνω λάθος ? |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
9 Συνημμένο(α)
Ήρθε η ώρα να κάνω μια πιο σωστή παρουσίαση :cool:
Πληροφορίες Διαστάσεις:120,8 x 42,8 x 64,0 cm Όγκος: 330 λίτρα μικτά Φυτά: Microsorum pteropus (τα crinum που είχα βάλει στην αρχή χάλασαν :() Ψάρια: Tropheus sp. Red "Moliro" Διακοσμητικά υλικά: πέτρες, χαλαζιακή άμμος Hagen,Tropical marine sand, αραγωνίτης Nature's Ocean Φόντο: σκούρο πράσινο χαρτόπανο Φωτισμός: 3 λάμπες Τ8 χ 30W(2 daylight,1 Arcadia moonlight blue actinic) Διάρκεια φωτισμού: μόνο οι 2 daylight για 6 ώρες Φιλτράρισμα: Eheim 2080(1700 l/h) με enfi mech,substrat pro,σφουγγάρι. Fluval Fx5 (2300 l/h) με σφουγγάρια,substrat pro,siporax. Θερμοστάτης: Jagger 200W Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι Ph: 8-8.2 Gh: 15 Kh: 14 NH3/NH4: 0 NO2: 0 NO3: 5 Αλλαγές νερού: εβδομαδιαία 35-40% Θερμοκρασία: 24-25,5 C Τα ψάρια έχουν προσαρμοστεί εδώ και πολύ καιρό, 2 απο τα γεννητούρια μεγάλωσαν αρκετά, δεν υπάρχουν σκληρές κόντρες μεταξύ των αρσενικών και γενικά υπάρχει αρμονία στο κοπάδι. Το ενυδρείο είναι γεμάτο κίνηση, χρώμα και "άγρια" ομορφιά :) Μερικές (άθλιες και πάλι :cool:) φωτο την ώρα που τσιμπολογάνε ταμπλέτες σπιρουλίνας : |
Πω πω ομορφιές!!! Ωραία ψαράκια(σόρρυ! ψαρούκλες:D)
|
Πανεμορφα ψαρια Κλεοβουλε,και ωραιες φωτο.
Φτου φτου. |
Ωραία ψαράκια,, αυτό το ντόμινο με τις πέτρες να δούμε πότε θα το φτιάξεις! :D
|
το στησιμο με τις πετρες...ΔΕΝ μου αρεσει.προσωπικα...ομως τα ψαρια..συγχαρητηρια..ειναι απο τα ομορφοτερα που εχω δει μεχρι στιγμης..:D
και βγαλλε βρε φωτο χωρις φλας να δουμε χρωμα :) και φυσικοτητα |
παρα πολυ ομορφα τα ψαρακια σου με ζωντανα χρωματα ! ! :D
|
μπραβο Κλεοβουλε πολυ ομορφα ψαρια
και βλεπω βελτιωνεσαι και στις φωτο. |
Χαίρομαι που σας αρέσουν :) .Άντε να δούμε περισσότερους να ασχολούνται μ' αυτά τα υπέροχα ψάρια (που όμως θέλουν λίτρα:cool:)
Άλεξ & platy τις πέτρες θέλω κι εγώ να τις αλλάξω στήσιμο αλλά προς το παρόν αποφεύγω να βάζω μέσα χέρια αφού τα ψάρια βολεύτηκαν. Όταν μεγαλώνοντας τα μικρά, η ιεραρχία θα τείνει να ανατραπεί, τότε θα γίνουν και οι αλλαγές ;) |
εγω ειμαι σε διλημα, θελω να φτιαξω ενα ενυδρειο στο σαλονι γυρω στο κυβικο (εχω χωρο) και δεν μπορω να αποφασισω αμαζονιος η αφρικη:smt017 50 - 50 ειμαι, μου αρεσουν και τα κοπαδοψαρα και οι συμπεριφορες απο τις αφρικανες. ολα αυτα το καλοκαιρι και να πανε καλα οι δουλειες.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board