......
Πρόσφατα χάρισα σ έναν κολλητό μου ένα 200άρι φυτεμένο με πάνω από 500 cherry(χαλαρά έκανες σαγανάκι):D:D:D
|
Amano,red cherry,green,orange και με τρωει για snowball..
|
Amano
Red Cherry Red Crystal |
Amano
Red Cherry |
red cherry
amano bamboo |
kostaskich
red chery kai baboo και αιγαιου που εχω για σαγανακι στην καταψυξη:D
|
Red cherry
Black tiger |
Red cherry 50
Amano 2 Blue pearl άγνωστο ακόμα |
red cherry....καμιά 500αριά στο μικρό το φυτεμένο και καμιά 100 στο μεγάλο με τους δίσκους.
amano....20 περίπου στο μεγάλο. |
Caridina Dennerli καμιά 50ριά και αυξάνονται...:p
|
Για να ξαναμετρηθούμε :grin:
|
Σε 2 ενυδρεία έχω Red cherry από 100-150 το καθένα περίπου και στο τροπικό καμιά 10ρια Amano. Να υπενθυμίσω πως το ένα ενυδρείο βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο και το χειμώνα η θερμοκρασία κατέβηκε μέχρι τους 14 βαθμούς χωρίς να παρατηρήσω κάποιο πρόβλημα στις γαρίδες
|
στο ένα ενυδρείο γύρω στις 70-80 Red Fire Shakura, στο άλλο 10 amano, 4 wood shrimps και σε αναμονή για chocolate shrimps
|
Orange sakura
|
C.r.s. σε 80 και 150 λιτρα, στο 150λιτρο εχω μαζι προς το παρον και red cherry Sakura, σκεφτομαι να φιλοξενησω και orange sakura.
Mην δισταζετε, γραψτε οτιδηποτε γαριδες φιλοξενειτε να δουμε ποσο δυνατος ειναι ο τομεας των γαριδων! |
crs σε 2 30λιτρα.
Απο neocaridina red cherry Sakura στο 180λτ Orange σε 100λτ Orange σε 30 λτ (τις μαζευω σιγα σιγα για να αλλαξω ειδος. ) topaz blue σε 30λτ yellow σε 30λτ snowball σε 30λτ και τελος caridina dennerli σε 100λτ Αυτες ειναι δεν νομιζω να ξεχασα καποιο ειδος. :D |
Neocaridina heteropoda
var. red (Red Cherry) var. yellow (Yellow Fire) και αμανο.... |
Σε 100 λίτρα
Red fire sakura crs 3 (τώρα μπήκαν) |
2 CRS
3 Μπλε(Super Blue τις είχαν στο μαγαζί που τις πήρα δε ξέρω τι είδος είναι) |
Red cherry, amano και λιγες orange.
|
Καμία 20αρια red fire Sakura και μια blue velvet στο 30λτ
Και στο 60λτ μαζί με τους μονομάχους 2 amano. |
Καμμια 100αδα red cherry και ανυπομονώ για να στήσω το επόμενο γαριδάδικο.. :cool:
|
8 red cherries που μπηκαν απο αυτες που κρατησα απο το παλιο 90αρι μου και φθανουν τωρα cardina baubati η κατι τετοιο η πρασινες θελω να βαλω και καμια 20 Caridina Dennerli αλλα δεν ξερω αν υβριδιζουν
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board