Αν είσαι έτσι, είσαι στα 160λ/ωρα που πράγματι φαίνεται πολύ λίγο για το συγκεκριμένο φίλτρο...
|
Ναι αυτό έβγαλα και εγώ... Αλλά τι μπορώ να κάνω...??? Το μόνο που έχω αλλάξει είναι στον τελευταίο κάδο τα μαύρα πλαστικά τα αντικατέστησα με Sera Siporax...
|
Παράθεση:
|
Έχω την αίσθηση ότι το σιποραξ χρησιμεύει και για μηχανική φίλτρανση.
Τώρα, το τί θα γίνει με το φίλτρο... δεν ξέρω. Αν η φτερωτή είναι ΟΚ και τα έχεις καθαρίσει όλα :smt102... Εγώ είδα κι απόειδα, και στο τέλος το άφησα στην άκρη (για περίπτωση ανάγκης) κι έβαλα ένα άλλο... Πολλοί άλλοι όμως ορκίζονται στ'όνομά του που λένε... |
Παράθεση:
Διορθωστε με αν κάνω λάθος για να ειμαι σίγουρος |
Παράθεση:
Το μηχανικο μακαρονι ειναι λειο για αυτον ακριβως τον λογο. ------------------------- Παράθεση:
|
Προτείνεται να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση...???
|
Παράθεση:
Τώρα όσο αφορά την πτώση πίεσης αφού εχεις κάνει τα πάντα δυο πράγματα συμβαινου η εχεις το φιλτρο χαμηλά και φεύγεις απο τις προδιαγραφές του μανομετρικου η το πιο πιθανό το φιλτρο έχει κουραστεί και έχει πέσει η δύναμη της αντλίας |
Θα βάλω τα υλικά όπως ήταν και θα σηκώσω το φίλτρο πιο ψιλά... Θα βάλω κάτω από αυτό ένα ξύλινο κουτί και θα το σηκώσω περίπου 30 πόντους... Να κόψω και τους σωλήνες που θα περισσέψουν...??? Το φίλτρο το έχω περίπου 6 μήνες λες να κουράστηκε τόσο γρήγορα...???
|
Παράθεση:
Κάτι άλλο δε μπορω να σκεφτώ ίσως έχει κάποιος άλλος καμία άλλη ιδέα |
Να είσαι καλά... Θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα ενημερώσω... Τους σωλήνες που θα περισσέψουν να τους κόψω...??? (Τα υλικά τα καθάριζα συχνά)
|
Παράθεση:
τα υλικα για μηχανικο με νερο βρυσης και τα βιολογικα καθαρισμα με νερο ενυδρειου (το ξερεις αλλα καλο ειναι να το λεμε συνεχεια) |
Τα βανακια τα χεις ανοιχτα τελειως?Την λαβη τερμα (καθετα) ορθια?
|
Παράθεση:
Έκανα όλα αυτά που είπα παραπάνω και κατάφερα να γεμίσω 2 λίτρο μπουκάλι σε 23 δευτερόλεπτα (312 λίτρα/ώρα)...!!! Είμαι καλά εδώ...??? |
αλλαξες την τοποθεσία του φίλτρου; Το εχεις βάλει πιο χαμηλά;
|
Το φίλτρο είναι στο ίδιο μέρος αλλά 17 εκατοστά πιο ψιλά... Έκοψα τους σωλήνες και κουμπώνουν ακριβός πάνω στο φίλτρο...
|
Παράθεση:
Πόσο είναι το ύψος τώρα από την κεφαλή του φίλτρου μέχρι την επιφάνεια του νερού; |
Παράθεση:
|
Σωστά θυμάσαι... Δυστυχώς δεν έχει άλλο περιθώριο να σηκωθεί... Είμαι στο όριο...
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ακόμα και όταν είχα 35 ψάρια περισσότερα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αμονία, νο2, νο3...
|
Παράθεση:
|
Μάλλον...!!!:D:D Είχα αρκετά edler (ίσως πολύ περισσότερα από 35) που τα έδωσα...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:02. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board