εντάξει....δεν θέλεις και υπόστρωμα για αφρικάνικα φυτά.....εγώ την βγάζω με παστίλιες λιπάσματος στα κρίνουμ και την λότους....
ελεόχαρις βέβαια ...την έβγαλα...δεν κάνει μία χωρίς υπόστρωμα.... |
Επειδη θελω να παιξω και με λιγο πιο δυσκολα φυτα θα βαλω υποστρωμα.Τα apistogramma borelii σκαβουν και αυτα?θα εχω προβλημα?η τα ραμιρεζι?
|
αυτά δεν πρέπει να είναι αφρικάνικα
|
Νομιζω οτι θα βαλω ενα απο τα 2..
|
κοιτα και κανενα pufferακι;)
|
Λοιπον παιδια νομιζω οτι αποφασισα τι θα βαλω..15 ember tetra η serpae tetra,ενα ζευγαρι bolivian ram και μια ομαδα απο 5-6 οτοκυκλους,ψιλοκοκο χαλικακι 1-2mm πολλα φυτα,ξυλο και πετρες λαβας..Τι λετε για την ψαροσυνθεση?
|
Σουπερ ειναι.
Τα 15 τετρα ισως να τα εκανες 10-12,μην φορτωνεις πολυ. |
Πιστευεις οτι με ενα fluval 305 θα σηκωσει αυτη την ιχθυοφορτωση?
|
Δεν ειναι η φιλτρανση...
Απλα στους 80 ποντους 15 σαρπει + ραμ + οτο μου φαινεται θα μπουκωσει λιγακι,η φιλτρανση μια χαρα θα τα φερει βολτα. Αν βαλεις τα εμπερ παλι σε περνει πολυυυ ανετα,ειναι ψειρες... |
Για αρχη θα κοιταξω για ember,αν τα βρω θα βαλω 15 που ειναι πιο μικρα,αν οχι θα βαλω 10-12 serpae
|
τα 110 λιτρα σου να φανταστω δεν ειναι καθαρα σωστα;
νεον τετρα δεν βαζεις ε; τι θα λεγα αυτα τα τερα μηπως ειναι λιγο επιθετικα ψαρακια;μηπως τσιμπολογανε λιγο τα πτερυγια ;διοτι εγω βεβαια στην αρχη εκανα μεν λαθος εβαλα μονομαχος με αυτα σε μικρο ενυδρειο και τον ειχαν ταραξει...υποθετω και στα γκουραμι τα ιδια κανουν...αλλα γενικως εχουν τετοια συμπεριφορα; |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board