Παράθεση:
Από αύριο αλλαγές με φρέσκο νερό... η θερμοκρασία είναι 25 - 26 βαθμούς... Για πάνω από δύο ώρες παρακολουθούσα την αναπαραγωγική διαδικασία τον cory μου (ο ματάκιας!:D) που σήμερα με ξαναέκαναν υπερήφανο...!!!:smt052 Το θέαμα είναι εκπληκτικό... Κατευθείαν πήρα πολλά από τα αυγά και τα έβαλα στο μικρό 12λίτρο για να σώσω όσα περισσότερα μπορώ... Ακριβός από κάτω τους έβαλα να κτυπάει η αεραντλία και το φίλτρο... Υπάρχει πρόβλημα που τα έβαλα με τα άλλα 3 μικρά...??? Σε πόσο διάστημα μπορούν να μπουν στο μεγάλο ενυδρείο? |
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανένας σε πόσο καιρό μπορούν να μπουν τα μικρά cory στο μεγάλο ενυδρείο...???
|
Τοσο ωστε να μην κινδυνευουν απο τα αλλα ψαρια.Εγω τα ειχα βαλει οταν ειχαν περασει σε μεγεθος τον 1 ποντο.
|
Ευχαριστώ πολύ... Σε ποια ηλικία περίπου...??? Τώρα είναι σχεδόν τριών εβδομάδων και είναι σίγουρα ενός πόντου... Πώς ήταν η συμπεριφορά των μικρών στην γενίστρα...???
|
Δεν θυμαμαι ακριβως γιατι εχει περασει καιρος,αλλα νομιζω γυρω στον 1.5 μηνα.
Στην γεννηστρα καθοντουσαν στα σκιερα μερη οταν δεν κολυμπουσαν. |
Κάπως έτσι και σε εμένα... Κάθονται κάπου σκιερά για αρκετή ώρα (την περισσότερη θα έλεγα) και κάθε λίγο θυμούνται να κάνουν μια βόλτα... Στην αρχή φοβήθηκα μήπως κάτι δεν πάει καλά...
|
Παιδιά στην γενίστρα εμφανίζονται κάτι σαν ζελεδάκια που κολάν πάνω στην anubia... Διάφανα που έχουν αρκετά άσπρα στίγματα... Γνωρίζει κανείς τι είναι...??? Είναι επικίνδυνα...???
|
Αν μπορεις βαλε μια φωτογραφια.
|
Εξαφανιστήκαν τα αυγά...!!! Παιδιά σήμερα πήγα να δω την γενίστρα μου και τα αυγά δεν υπήρχαν αλλά ούτε και γόνοι... Τι έγιναν τα αυγά μου...??? Στο ενυδρείο υπήρχαν μόνο τα 3 μικρά cory από την προηγούμενη γέννα άντε και μερικοί λαθρεπιβάτες που δεν είδα ποτέ...
------------------------- Παράθεση:
|
Τωρα τα 3 μικρα κορυ δεν υπαρχουν στη γεννηστρα?
|
Ναι τα 3 μικρά είναι στην γενίστρα...
|
Δηλαδη λειπουν τα αυγα κ οτι μικρα υπηρχαν απο την τελευταια γεννα?
|
Μια ήταν η γέννα... Και αυτά τα αυγά ήταν από την δεύτερη αλλά χάθηκαν...
------------------------- Τα 3 μικρά λέω να τα βάλω σήμερα στο μεγάλο ενυδρείο... ------------------------- Έκπληξη...!!! Αλλά 3 μικρά σήμερα στην γενίστρα (φυσικά τα υπόλοιπα αυγά ακόμα αγνοούνται...) Το πρώτο από τα προηγούμενα 3 μπήκε στο μεγάλο και αν τα πάει καλά αύριο μεθαύριο θα μπουν και τα αλλά 2... |
Μια σκεψη θα πω, δεν ξερω κατα πόσο είναι σωστή.
Μηπως εαν είναι ολα μαζί νιωθουν μεγαλύτερη ασφάλεια και έτσι θα είναι λιγοτερο στρεσαρισμένα; |
Παράθεση:
Ισως τα αυγα που χαθηκαν να τα εφαγαν τα αλλα κορυ. |
Έχω και ένα αυγό με μια ουρίτσα στην άκρη...!!! Ελπίζω να τα καταφέρει να βγει εντελώς... Τα μικρά στην γενίστρα δεν έδιναν σημασία το ένα στο άλλο και αυτό που έβαλα στο μεγάλο ελπίζω να κάνει παρέα με τα μεγάλα...!!! Μια φορά κατάφερα να το δω από την ώρα που το έβαλα...
------------------------- Μπλουμ και τα άλλα 2 μικρά σήμερα στο μεγάλο ενυδρείο...!!! Πλέον τα βλέπω συχνά... Κάθονται στα τζάμια και γυρνάνε γύρο γύρο... Κάποια από τα μεγάλα cory τα εντόπισαν και κάνουν βόλτες πολύ κοντά σε αυτά... :D:D:D |
παιδια τα αυγα πως τα ξεκολαμε απ το τζαμι??? στην γενηστρα τα αφηνουμε να αιωρουνται???
|
Μπορεις να τα βγαλεις ακομα κ με το χερι μιας κ τις πρωτες ωρες κολλανε αρκετα.Αλλιως προσεχτικα κ λιγαλιγα με μια τηλεκαρτα.
Οσο για την γεννηστρα απλα τα βαζεις μεσα.;) |
ευχαριστω...
|
Ακόμα μια γέννα χθες στο ενυδρείο...!!! :p:p Απομόνωσα 20 αυγά στην γενίστρα... Ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα... Η πρώτη γενια τα πάει καλά στο μεγάλο ενυδρείο και η δεύτερη ζει και βασιλεύει στην γενίστρα...
|
Έσκασαν και τα νέα αυγά και έτσι έχω ακόμα μερικά μωρά στην γενίστρα...!!! Δεν ξέρω πόσα είναι γιατί είναι πάνω στην μοςς και δεν μπορώ να τα μετρήσω... Κατάφερα και μέτρησα 7...!!!
|
πωπω...να σου ζησουν..φωτο θα περιμενουμε:p
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board