Κατοχος πλεον 7 μικρων Pseud. acei ngara!! Ειναι μολις 2cm κ ευτυχως που σκεφτηκα τις φεγγαροπετρες! Ειναι υπεροχα, κ μολις ζωηρεψουν χρωματα κ μεγεθος θα ανεβει υλικο!
Να ευχαριστησω τον loki21 για την προσφορα του!!! :) |
αντε αντε αντε:p
να σου ζησουν!!! |
Παράθεση:
Αληθεια, μεχρι να μεγαλωσουν αρκετα για pellets ειναι οκ να τους δινω φυλλαρακια σπιρουλινα; |
να σου ζησουν.μην ξεχνιεσαι,θελουμε φωτο:D:D
|
4 Συνημμένο(α)
Τα μικρα μου...
|
:smt023:smt023:smt023.τα μεγαλα ψαρια τα πειραζουν καθολου?
|
Παράθεση:
|
μπορει να μην δινουν βιοτοπικο αποτελεσμα αλλα και στο δικο μου τα μωρα βρισκουν καταφυγιο στις τρυπουλες.
|
Να σου ζήσουν Κωνσταντίνε.:p
|
Να'σαι καλα φιλαρακι! Ειδες πως τα'χω τα μικρα??? :D Στα ωπα ωπα!!!:smt020
|
ποσα μικρα εχουν σωσει οι φεγγαροπετρες...δεν φανταζεσται... :D
|
μπραβο Κωσταντινε
και τα μωρα πολυ ομορφα. ...................................... lans και Kostas78 συμφωνω απολυτα! |
Παράθεση:
Αντε να μεγαλωσουν να ξεκαθαρισω χαρεμακια, κ μετα οσοι θελετε.... :rolleyes: |
http://www.youtube.com/watch?v=fFCjx2_YAQ4
Ανανεωμενο και με καλυτερη ποιοτητα εικονας αυτη τη φορα, χαρη στο καινουργιο μου HTC!!!! :) |
Παράθεση:
|
|
Παράθεση:
|
η ποιοτητα ειναι τοσο καλη που δεν βλεπετε
χε χε βαλε το video στο youtube να ειναι κοινο για ολους βγαλε τα πνευματικα δικαιωματα |
Σορρυ για την ταλαιπωρια! Ενα βιντεο ειπα να φτιαξω κ εγω κ μου το μπλοκαρανε στη χωρα μου!!! :mad:
Έτοιμο!!! http://www.youtube.com/watch?v=fFCjx2_YAQ4 Περιμενω τα σχολια σας... |
ωραια ωραια!
τα μωρα δεν βλεπω ομως. Υ.Γ και υστερα σου λεει οτι τα mbunas ειναι συνεχεια κρυμμενα μια χαρα κινητικα τα βλεπω. |
Παράθεση:
Αναλόγως πολλων πραγματων... |
Παράθεση:
|
συγγνωμη ρε παιδια
αλλα γινετα σε 180 λιτρα να μπουν labidochromis με Pseud. acei ngara? αν γινεται να βαλω κι εγω..... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
α οκ
γιατι τα pseud. acei ngara ειναι πολυ ομορφα......... |
|
Παράθεση:
εχεις αρκετες κρυψωνες και τα λαμπιντο ειναι αρκετα ησυχα ψαρια δεν νομιζω να σου φαγαν ολα τα ασει ισως ειναι κρυμμενα και δεν τα βλεπεις |
Και να μη τα βλεπω τοσες μερες;;; Αυτα ηταν ολη την ωρα εξω! Δυο αλλαγες που εκανα ως τωρα ουτε πισω απο τις ετρες βρηκα κατι... :confused:
|
Το ενυδρειο πηγαινει απο το καλο στο καλυτερο! Τα λαμπιντος ειναι υγιεστατα κ ζωηρα, οι βαλισνεριες μεγαλωνουν με γρηγορους ρυθμους, ακομα κ ενδιαμεσα των πετρν, και η αλγη πανω στις πετρες αρχισε να εγκαθισταται για τα καλα δημιουργωντας μια φυσικη ομορφη εμφανιση!
Ενα πραγμα που δεν ειχα ξαναπροσεξει ηταν σημερα, οταν ειδα το μεγαλο αρσενικο να περναει πανω απο τις πετρες και αφησε απο "πισω" του μια κιτρινοασπρη σκονη! Στην αρχη σκεφτηκα οτι μπορει να ηταν κακακια, αλλα ηταν αρκετη η ποσοτητα για να ειναι κατι τετοιο. Υπαρχει περιπτωση να ηταν σπερμα??? :confused: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board