μονο σκληροτραχηλα γιατι οι περισσοτερες αφρικανες θα σου τα κανουν "φυλλο και φτερο" :D
|
Τα ψαρια σου είναι guppy
Υπάρχουν διαφορετικά φυτά που κάνουν για ότι τυπο ενυδρείου επιλέξεις! Μηπως πρώτα πρεπει να "φτιάξεις" αυτό που έχεις και θα επρεπε να ρωτάς για αυτό; Τα τεστάκια δεν στρώνουν το ενυδρείο! Περνουμε μετρήσεις για διαφορες παραμέτρους στο νερό για να δούμε σε πιο "στάδιο" του στρωσίματος βρησκόμαστε! Ενα στρωμένο ενυδρείο πρεπει οι μετρήσεις να λενε: Μηδενική αμμωνία ΝΗ3/4 = 0, μηδενικά νιτρώδη Νο2=0 και νιτρικά μεγαλύτερα απο 0 Νο3 = >1 ΜΟΝΟ τοτε θα έπρεπε να υπάρχουν ψαρια σε ένα ενυδρείο μιας και η αμμωνία και τα νιτρώδη ειναι ΤΟΞΙΚΑ για τα ψαρια! Το ίδιο και τα νιτρικά σε μεγάλες (>50) συγκεντρώσεις! Καλή τύχη σε σένα και στα ψαρια σου! Φιλικά, Γιωργος |
Mπορώ να στρώσω το ενυδρειάκι με τα ψάρια μέσα?? Kάτι διάβασα για βακτήρια σε υγρή μορφή για επιτάχυνση της διαδικασίας.. Η να ψαχτώ για μπόλι για πιό γρήγορα?
------------------------- Αν πάω στο μπόλι θα ήταν ασφαλές να πάω σε pet shop? |
Παράθεση:
Τα υγρά βακτήρια είναι πεταμένα λεφτά φιλέ μου ( πάντα κατά την άποψη μου ) Όσο για το μπόλι καλύτερα βάλε αγγελία να πάρεις από χομπιστα παρά από petshop. |
Και τι να τα κάνω ρε γαμώτο δεν έχω κάποιον να τα πάρει.. και ποιός θα τα ήθελε άλλωστε αφού ζούν εδώ και μια βδομάδα με άστρωτο φίλτρο??
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=4_zjn3P7f1c Mήπως έχω τη πρώτη μαμά guppy? Γιατί έχει παχύνει μόνο στη κοιλιά και πολύ περισσότερο απο τα άλλα.. Για ρίξτε μιά ματια οι πιο έμπειροι να μου πείτε..:smt120 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board