Πρόσεξε με το τελωνείο τί θα παίξει. Δεν ξέρω αν απαιτούνται κάποια πιστοποιητικά υγείας για τα ψάρια. Προφανώς θα στο στείλει "έτσι" ευελπιστώντας να περάσει στο ντούκου τον έλεγχο. Αν όμως το σταματήσουν και δεν έχει χαρτιά μπορεί να μη σε αφήσουν καν να το παραλάβεις και απλά θα χάσεις τα χρήματά σου, χωρίς να μπορεί να σε αποζημιώσει και ο πωλητής.
Λέγοντας βέβαια αυτά, έχω φέρει φυτά από Ταϊλάνδη που ήθελαν CITES (το οποίο είχε κόστος γύρω στα 30 ευρώ και αν τα σταματούσαν στο τελωνείο χωρίς αυτό θα τα κατέσχαν), αλλά στάλθηκαν σαν γράμμα και δεν έγινε -ευτυχώς- κάποιος έλεγχος. |
#yiv1307331474 .yiv1307331474hmmessage p { margin: 0px; padding: 0px; }#yiv1307331474 .yiv1307331474hmmessage { font-size: 10pt; font-family: Tahoma; } About certificate
If this is serious business. It should have a certificate . And i ever send betta to customer and have a problem So have buy Cert heath from my transhipper $25 I have use Cert heath put in box, customer will can get betta But certificate for big oder What do you think?? Can you let me know Sorry for my english is not good Thank you very much Tada ------------------------- Παιδια μολις τον αγορασα και κανονιζω τις λεπτομεριες...... Θα ενημερωθειτε για ολα(πληρωμη,παραλαβη,κατασταση ψαριου)και μετα αν ειναι ολα ενταξει κανουμε ολοι μαζι μια νεα παραγγελεια. Ας κανω εγω την δοκιμη και ας επωφεληθουμε ολοι μετα. Και ενα βιντεακι που βρηκα σχετικο με Aquabid:http://www.youtube.com/watch?v=Iv6JZ...eature=related |
:smt041:smt041:smt041:smt041
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Τελικα τι γινεται κανα νεο???
|
Σημερα ετοιμασα το ''σπιτι'' του Betta και την Παρασκευη τον στελνει για να τον εχω την Τριτη μετα το Πασχα.
Ηθελε να τον στειλει χθες αλλα του ειπα να μην το κανει και μπλεξουμε εδω με τα ταχυδρομεια εν οψη Πασχα και μεινει το ψαρακι σε καμια αποθηκη για κανα τετραημερο..... Χρησιμοποιησα java fern,hygrophila polysperma,cryptocorine lucens,valisneria spiralis και ενα κομματι bogwood.Αυτα υπαρχουν στο φυσικο περιβαλον του betta,αν δεν κανω λαθος?? Φωτο απο το ενυδρειο αυριο για να μου πειτε για παραληψεις η παρατηρησεις σας. |
Σωστα σκεφτηκες ειναι το μονο σιγουρο που θα γινοταν με τα ελτα αντε με το καλο να τον δεχτεις τον κουκλο ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!
|
Παράθεση:
Ας ερθει με το καλο να δουμε πως παει η ολη διαδικασια και μετα ετοιμαζομαστε για παραγγελεια μαζικη. Τον ρωτησα τι μεταφορικα θα εχουμε για 10 ψαρια και ειπε 55$......ενω εγω εδωσα 40$ για ενα...:smt120:smt120 |
καλα εισαι τα μεταφορικα τα περιμενα χειροτερα και με πιστοποιητικο μια χαρουλα :pεδω χρεωνουν οτι θελουν :rolleyes: παντως αν τον εβρισκες εδω σε Pet μη νομιζεις οτι θα τον πληρωνες λιγοτερο ειναι ψιλοχρηματιστιριο αυτα τα ψαρια
|
λεβεντια ο μονομαχος...απευθειας απογονος του σπαρτακου
|
To σπιτακι του κυριου ''κοκοβιου'' σχεδον ετοιμο....
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...7-img0063a.jpg |
ωραιο σπιτακι εχει.. :p:p
|
τυχερούλης ο κούκλος:smt020
|
Πολύ όμορφο το ενυδρειάκι του, καλώς να τον δεχτείς!
|
Παράθεση:
Ακόμα και αν φυγει απο Ταϊλάνδη Παρασκευή, θα παραμείνει στην αποθήκη μέχρι την Τρίτη μετά το Πάσχα οπότε και θα ανοίξουν οι υπηρεσίες. Δεδομένου του φόρτου εργασίας και του όγκου των δεμάτων που θα έχει συσσωρευτεί, το πιθανότερο Πέμπτη, Τετἄρτη αν είσαι τυχερός.. Ένα άλλο site εκτροφέα bettas που στελνει και αυτος με κούριερ Ελλάδα είναι αυτό: http://www.nicebettas.com/Stock_Shop/ |
εκπληκτικοί μονομάχοι!!!!!!
άντε μπας και ξεκινήσουμε ελληνική παραγωγή!!!!! |
Τον εστειλε απο Παρασκευη......:D:D!!!Λετε αυριο να ειναι η τυχερη μου μερα?
ΥΓ.Το ενυδρειο του τρεχει απο την Μ.Τριτη με μικρο εσωτερικο φιλτρακι που εχει σφουγγαρι,ανθρακα,βιολογικο''αστερακι'', και σταθερη θερμοκρασια 27β,ph 7(γεμισα με απιονισμενο και νερο απο στρωμενο ενυδρειο και εβαλα Ammonia detox της KENT και bacterial aquarium balancer της microbe-lift) αλλα υπαρχει μια πολυ αμυδρη θολουρα.Να επιχειρησω μια αλλαγη 30% περιπου με νερο απο το αλλο μου ενυδρειο μηπως και στρωσει? |
Παράθεση:
|
Tιποτα σημερα,περασε η μερα περιμενοντας αλλα...τζιφος!!!
Το μονο που ηρθε ηταν κατι φυλλα catappa και εβαλα ενα στο ενυδρειου του Betta που μας ''εστησε'' σημερα....-+9-+9 |
Μακαρι να σου ερθει αυριο η οσο νωριτερα γινεται.. :p:p
να τον δουμε και εμεις.. |
Αμα τον δω εγω θα τον δειτε κι εσεις.....αλλιως.....την βαψαμε.
Η ψηφιακη ειναι stand by.........by the way!!!;) |
Παράθεση:
ποια μερα ειναι η αυριανη ? |
Aν συμπεριλαβουμε και την Μ.Παρασκευη που τον εστειλε η αυριανη ειναι η εκτη.
|
Παράθεση:
|
ATETIMEScan LocationDescription April 22, 2011
14:41:06NAKHON PATHOMAccept April 22, 2011 17:21:24NAKHON PATHOMItems Into Container April 22, 2011 17:22:03NAKHON PATHOMDispatch April 23, 2011 01:11:02SUVARNABHUMI MAIL CENTREContainer Received April 23, 2011 02:44:08SUVARNABHUMI MAIL CENTREOutgoing International April 27, 2011 07:02:00Greece (GRATHD)Accept April 27, 2011 07:07:00Greece (GRATHD)To Customs April 27, 2011 14:49:00Greece (GRATHD)Items Into Container April 27, 2011 14:49:00Greece (GRATHD)Dispatch ------------------------- Ο ψαρρης αφηχθη και τσαλαβουταει στα νερα των Αθηνων!!!!!! Φωτογραφιες το βραδυ που θα παω σπιτι.:smt035:smt035:smt035 |
Αντε μια χαρά, περιμένουμε με αγωνία φωτογραφίες ;)
|
καλορίζικος-+9-+9
|
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board