Παράθεση:
τα ακρα του αν οχι και τα δυο το ενα τουλαχιστον θα ειναι βιδωτο ωστε οποτε θελεις να μπορεις να το ανοιγεις εσυ τι προσπαθεις να φτιαξεις?πες τιποτα μηπως και παρουμε καμια ιδεα ------------------------- Παράθεση:
ενα εξωτερικο με καδο 7-8 λιτρων ειναι απο 100€ και πανω... |
1 Συνημμένο(α)
Αυτο ειναι το δυσκολο της υποθεσης, να κρατησει την μονωση το βιδωτο καπακι χωρις να πεταξει νερα!
Βρηκα μια φωτο που την ειχα κρατημενη αρχειο. Δεν θυμαμαι καν απο που ειναι, παντως νομιζω πως αυτο θελεις να κανεις...* Εγω προσπαθω να φτιαξω ενα φιλτρο με ενα 40λιτρο βαρελι και αντλια πανω απο 5.000l/h...:rolleyes: Ακριβως οπως ειναι το eheim 2260 εξωτερικα και λειτουργικα, αλλα σε μεγαλητερη κλιμακα, αφου δεν το κανει η eheim θα το κανουμε εμεις!:D |
καπως ετσι υπολογιζω να ειναι αλλα χωρις τις μεταλικες βιδωτες κολωνες
|
Παράθεση:
Κώστα, αυτό το φίλτρο, το λειτουργείς εσύ; |
Παράθεση:
Μαλλων δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει πιεση στο νερο και μαλλων δεν ξερεις ποσο υπουλο πραγμα ειναι το υγρο στοιχειο....:rolleyes: Παράθεση:
Το φιλτρο αυτο δεν ειναι δικο μου, απλα κρατησα την φωτο γιατι φανηκε πετυχημενο. Ελληνικο ειναι, καποιος το ειχε κανει παλια στο Τεξας:p |
λοιπον η σωληνα η φ120 εχει 3.50€ το μετρο
σκεφτομαι λοιπον να εχω 2, υψους 50cm, σε σειρα και το ενα να εχει μονο βιολογικο υλικο και το αλλο σφουγγαρια και τετοια συνολικος ογκος 11 λιτρα... εγω παντως συνεχιζω να πιστευω οτι η πιεση δεν θα ειναι μεγαλη |
το εκανες τελικα το φιλτρο η εμεινε η ιδεα στο ντουλαπι??
|
kwstas original πολυ καλη η κατασκευη σου κ συμφωνω απολυτα οτι σε μεγαλες κατασκευες χρειαζονται εξτρα ασφαλειες για να κοιμομαστε ησυχοι!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board