Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αν μπορεις να το κατανοησεις μπορεις και να το σεβαστεις. Αν μπορεις να το σεβαστεις, μπορεις και να μου επιτρεψεις να νιωθω υπερηφανος. Χωρις να θελω να υποβαθμισω κανενα ζωντανο στον κοσμο, δεν ειναι ολα τα ψαρια γκαπυ...;) |
Παράθεση:
η μομφη παει στο οτι εχω εγω και οχι ο αλλος μαλλον ''καβαλημα καλαμιου'' μου κανει αλλα τελος παντων ασε εμας με τα γκαπυ οπως λες-+9 |
Μια χαρα ειναι και τα γκαπακια και ολα τα ειδη ψαριων!!! Εμεις απλα πρεπει να τους δωσουμε το περιβαλλον που τους αξιζει ωστε να μεγαλωσουν σωστα και να ειναι καλα ... αν δε μπορουμε να τους δωσουμε οτι χρειαζονται μαλλον θα πρεπει να στραφουμε σε αλλο ειδος ψαριου η να προσπαθησουμε να διορθωσουμε οτι ειναι λαθος! Το οτι μερικοι χομπιστες εχουν καταφερει να διατηρησουν καποια "δυσκολα" ειδη δεν σημαινει καβαλησαν το καλαμι αλλα ειδαν στη πραξη ποιες δυσκολιες βγηκαν στη πορεια!
Απλα ειναι τα πραγματα!!! :p |
αυτό που δεν είναι απλό όμως είναι να ξεφορτωθείς τα γκάπυ ........... πόσα να χωρέσουν σε ένα ενυδρείο????????:D:D:D
|
λοιπόν εδώ και 6 μήνες έχω στη κατοχή μου 5 cichla !!!!!!μιλάμε για απίστευτο ψάρι!!!!τα είχα πάρει 5εκ. και τώρα είναι κοντά στα 20εκ.!!!!killer με τα όλα του....σε λίγο καιρό θα αποκτήσω και τρίτο είδος της οικογένειας cichla μιας και ήδη έχω στη κατοχή μου το είδος orinocencis!!!!!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board