Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Αρχάριοι γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ολλα μπαινουν σε μια σειρα (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49608)

sugarias 24-02-11 02:42

σωστο και αυτο
-------------------------
καλησπερα παιδια λοιπων μωλις σχολασα και εκατσα σπιτι εχω ακωμα 2 νεκρα ψαρια θα σας φανει αστειο αλλα επειδη εβαλα αγγελια και μονο ενας δεχτηκε να βοηθησει αλλα κατι του ετυχε και επειδη κανενας αλλος δεν υπαρχει να μου δωσει μπολυ θα σας κανω πρωταση 50 ευρω δεινω οποιος μου δωσει μπολυ και ειναι κωντα στην νικαια ευχαρηστω
-------------------------
παιδια απο την παρασκευη που μας περασε ειχα ριξει σε σωστη ποσοτητα φαρμακο για ικ προλυπτικα νωμιζωντας οτι ειχε ενα ψαρακι αλλα απο οτι βλεπω δεν εχω ικ. να βαλλω ανθρακα για 4 μερες να αποροφησει το φαρμακο? και αν ναι πως να το βαλλω?η διαταξη στο εξωτερικο φιλτρο ehaim classic 2211 που εχω ειναι ω;ς εξης κατω μακαρονια πανω σφουγγαρι πανω απο σφουγγαρι σιστραμ αυτα τα μικρα μπαλακια και τελος υαλοβαμβακα λοιπων που το βαζω?

tsoum 24-02-11 02:48

Κανονικά πριν τον υαλοβαμβακα. Κανε μια αλλαγή πρωτα και μετα βαλ'τον. Ασ'τον 3-4 μερες κ μετα βγαλτον.

Ποιο μακαρόνι είναι αυτό που έχεις πρώτο; Τι είναι το σφουγγάρι "σιστραμ"; Τα μπιλάκια είναι σαν αυτα εδω;

sugarias 24-02-11 02:50

μαλλων εχω κανει μακακια εχω μακαρονια κινεζικα που ειναι φτηνα το σφουγγαρι ειναι το κλασικο που ξερουμε και το σιστραμ ειναι τα μπαλακια αυτα που μου εδειξες τι πατατα εχω κανει?

tsoum 24-02-11 03:01

Τα μακαρόνια έχουν πόρους μεσα ή ειναι γυαλιστερα;

Το σιστράμ παλι δεν κατάλαβα τι είναι; Είναι βιολογικό υλικό κάποιας εταιρίας;

Η σωστή σειρά είναι:
Σφουγγάρι, βιολογικό υλικό, υαλοβαμβακας ή
Σφουγγάρι, υαλοβαμβακας, βιολογικό υλικό.

Επίσης, αν έχει μέσα, πλαστικο μεγάλο καλάθι το φίλτρο, καλύτερα να το βγάλεις και να παρεις μια σχαρίτσα γιατί κοβει πολυ ογκο.

Για το μπόλι δεν μπορείς να πας να το πάρεις εσύ; Παρε μαζί σου το σφουγγάρι, και ενα μπουκάλι. Ανοιξτε το φιλτρο, και βγαλτε το νερό στο μπουκάλι. Μετά βρεξε και το σφουγγάρι μεσα και παρε και λίγο βιολογικό. Βαλτα στο φίλτρο/ενυδρείο, αντίστοιχα και είσαι κομπλε.

sugarias 24-02-11 08:42

ακου φιλαρακι μου καταρχην καλη μερα δεν θυμαμαι μαλλων ειναι με πορους το μακαρονι απλα πες μου ποιο ειναι το σωστο μακαρονι να το αλλαξω οταν βαλλω μπολι μεσα εχω substrat pro της eheim μου ειπανε οτι αντεχει 40 με 45 λεπτα το μπολι χωρις να ειναι σε λειτουργια δηλαδη κατα την μεταφωρα.και δεν θα ειναι σιγουρο αν θα ποιασει.λες αν παρωτο φιλτρο μου και το παω και βαλλω μεσα βιολογικο υλικο και σταξουν πανω στο σφουγγαρι μου και το μεταφερω το φιλτρο μου ποσσο να αντεξει ?παρεπιπτωντος το φιλτρο μου εχει σχαρακια

aspygr 24-02-11 08:56

Καλημερα και καλο κουραγιο!

Επειδη εχω διαβασει τα ποστ σου, διαπιστωνω οτι εχεις τρελαθει να βρεις μπολι. Δεν λεω, καλο ειναι και πιθανον να βοηθησει την κατασταση στο ενυδρειο σου αλλα μην περιμενεις οτι το μπολι ειναι το θαυματουργο "φαρμακο" και θα λυσει ολα τα προβληματα σου... Ή οτι θα σταματησεις να χανεις ψαρακια αμεσως μολις το βαλεις μεσα στο φιλτρο σου.
Πιο καλα ασχολησου μονο σου με (σωστες) αλλαγες νερου και δωσε καλες συνθηκες διαβιωσης στα ψαρακια σου και εν τω μεταξυ θα βρεις και το μπολι.

Φιλικα
Γιαννης

sugarias 24-02-11 08:57

οκ καλη μερα

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:52.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01324 seconds with 10 queries