Παράθεση:
|
Για δισκους διαβαστε και αυτην την αποψη.
http://www.greekdiscus.com/test2000/...DF%F3%EA%EF%E9 |
Παράθεση:
Υ.Γ. λεμε τωρα,.....,μη με φατε!!!:grin: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ή τι ειναι το πιο σωστο και λειτουργικο/απροβληματιστο σε βαθος χρονου? (πχ 30 χρονια ενασχολησης με τους δισκους, οπως ο κυριος που γραφει την αποψη του εκει) |
Παράθεση:
|
Και γιατι να βαλουν δισκους?
Και εμενα μου αρεσουν οι κροκοδειλοι. Μπορω? ή να τους βαλω στην μπανιερα μου και "οτι κατσει"? (τραβηγμενο ... αλλα για να καταλαβεις) Ο αλλος εχει 20 λιτρα και θελει ραμιρεζι ενω μπορει ανετα μονομαχο Ο αλλος εχει 1000 λιτρα και θελει καρχαριες ενω μπορει ανετα να εχει δισκους. Γιατι αυτη η πλεονεξια? Και δεν ειναι μονο τι ειναι καλο για τα ψαρια. Ενα "γεματο" ψαρια ενυδρειο θελει πολυ συντηρηση. ενω με νορμαλ ιχθυοφορτωση καθεσαι απλα και το χαζευεις και δεν εισαι ολη μερα με τους κουβαδες. Γλυτωνεις και φαρμακα, θεραπειες, τρεξιμο, λεφτα για νεα ψαρια. |
λοιπον, τι λετε για κατι τετοιο?
8-10 zebra danio 8-10 tetra 6 dwarf gourami 6 cory 3 betta και γαριδουλες σαλλιγγαρακια μπορει και κανα μικροσωμο pleco ??????????? ή κατι τετοιο!!! 8-10 zebra danio 4 Pterophyllum scalare 6 dwarf gourami 3 betta 6 corydoras και γαριδουλες σαλλιγγαρακια μπορει και κανα μικροσωμο pleco ??????????? και για να σας κουρασω αλλη μια ιδεα... 8 iriatherina 8 cpd 8 pseudomugil 6 melanotaenia 6 corydoras και γαριδουλες σαλλιγγαρακια μπορει και κανα μικροσωμο pleco ??????????? |
προτυμησε ψαρακια που να ζηταν τις ιδιες συνθηκες νερου,θερμοκρασια,ph,kh.Αν ειναι κι απο τον ιδιο βιοτοπο ακομα καλυτερα(θα τεριαζουν αψογα σε ολα).Επισης απο αυτα που ζουν σε κοπαδια καλο ειναι να δημιουργησεις μεγαλες ομαδες(350 λιτρα εχεις) ετσι ωστε να δεις τις καλυτερες συμπεριφορες τους αλλα και για καλυτερο οπτικο θεαμα.Σου δεινω ενα παραδειγμα σχετικα με τη 3η σου ιδεα...20 iriatherina werneri,15 melanotaenia praecox,γαριδουλες,σαλλιγγαρακια χωρις πλεκο
|
Παράθεση:
|
Εγω στην θεση σου θα εβαζα
7-8 σκαλαρια(ασιμενια με μαυρες ριγες) ή 7-8 δισκους εκτροφης 10-15 καρδιναλιους 10 κορυντορας (sterbai ή leykomelas) Αν θελεις βαζεις και γαριδες αλλα παιζει να τις φανε τα πρωτα. Εμενα αυτα μου αρεσουν και αυτα προτεινω ομως το ενυδρειο σου εσυ θα το βλεπεις!!:cool: |
Παράθεση:
|
Ναι??Δεν το εχω ακουσει...Μπορεις να διαλεξεις ροδοστομους που κανουν ωρες ωρες φοβερο κοπαδιαστο κολύμπι!
Και κατι ακομα,αν θελεις ντε και καλα να βαλεις γαριδες καλα θα ηταν να τις βαλεις πριν μπουν τα μεγαλα ψαρια για να μην τις δουν σαν μεζε. Στο δικο μου που τις ειχα πριν βαλω δισκους δεν τις πειραζαν καθολου ενω σε καναδυο παιδια που εδωσα και τις έριξαν στο δισκοενυδρειο τους ζήτημα να τις ειδαν 1 λεπτο... μεζελίκια |
Παράθεση:
|
ιδεες
5 προτασεις απο εμενα
1:δισκοι μαζι με καποια αλλα κοπαδοψαρα π μπορει να συμβιωνουν. (πλεονεκτημα ομορφια κ χρωματα,μειονεκτημα κοστος,ευαισθησια κ αργοκινητοι) 2:αγγελοψαρα με καποια αλλα κοπαδοψαρα π μπορει να συμβιωνουν. (πλεονεκτημα ομορφια κ χαρη,μειονεκτημα οτι μπορει να ειναι αρκετα επιθετικα) 3:κιχλιδες μεγαλες αφρικανες η αλλες (απιστευτη ποικιλια κ χαρη,κοστος καμια φορα,συμβατοτητα,επιθετικοτητα μικρος αριθμος) 4:νανοκιχλιδες η κιχλιδες μετριου μεγεθους (κινηση χαρη ομορφια,μπορει κ γεννες περιορισμος σε αλλα ειδη) 5:ζωοτοκα η γκουραμι μαζι με καποια αλλα κοπαδοψαρα π μπορει να συμβιωνουν. (μεγαλη ποικιλια,μικρο κοστος,γεννες,το ενυδρειο θα δειχνει τεραστιο αλλα παντα κατι θα σ λειπει) προσωπικες αποψεις παντα...σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει να ψαξεις ψαρακια με περιπου ιδιες συνθηκες ph κ θερμοκρασιας για να δεις τα καλυτερα χρωματα κ συμπεριφορες τους |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board