Μπράβο!!!
Πολύ καλή δουλειά!!! |
Πολύ καλό προσοχή με το υπόστρωμα... ειδικα να πας να μετακινήσεις μετά απο καιρό κανένα φυτό οπως Cryptocoryne με τις ρίζες θα έχεις πρόβλημα θα σου σηκώσει το χώμα σίγουρα....
|
Πολυ ομορφο,μπραβο σου.Τη σιτα με τη μος καλυτερα να την επερνες απο το χαλικι γιατι θα σου μαζεψει πολυ βρομια απο κατω,βαλτη στο τζαμι
|
|
Ομορφο, να τα χαιρεστε.
:smt023 |
πολυ ομορφο!μπραβο!!
|
ζουγκλα θα κανω και εγω update ζηλεψα :)
|
Πολύ όμορφο
Έχω algoflash εδώ και ένα χρόνο χωρίς προβλήματα, ούτε αμμωνία ούτε τίποτα. Δεν είναι πλήρως χουμοποιημένο και θα σου βγάλει σίγουρα αέρια, τα οποία δεν μου έκαναν κάποια ζημιά. Προτείνω να τρυπάς το χώμα με ένα καλαμάκι για να φεύγουν. Το μόνο πρόβλημα είναι η μεταφύτευση, με προσοχή να μην βγει χώμα έξω, κυρίως για τις άλγες. Προσωπικά αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, και δεν θα ξαναεπέλεγα algoflash για υπόστρωμα ή γενικά υπόστρωμα |
Πολύ ωραίο ... ενα κόκκινο φυτάκι νομίζω λείπει....
|
photo update :grin:
Και μήπως έχετε καμιά συμβουλή πώς να μην μου καίγεται το σημείο που είναι πιο φωτεινό στην φωτογραφία ? (η κάμερα μου είναι αυτή http://www.cameras.co.uk/reviews/panasonic-dmc-fs15.cfm ) http://farm6.static.flickr.com/5146/...ae09b522_b.jpg |
....
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... Τελικά θα βάλω και γω λίγο potting soil...Το θέμα είναι πως εγώ θα βάλω ψάρια μετά από 3-4 μήνες οπότε μέχρι τότε δεν θα χω πρόβλημα...
|
πως δε σου σκουρενει το νερο η τυρφη?
|
Εξαρταται απτην ποσοτητα. Εμενα μονο αν βαλω νερο προετοιμασμενο με τυρφη σε λευκο φλυτζανι θα δω οτι ειναι λιγο ξανθοκαφε. Αλλιως το κανεις ανετα διαφανο ειδικα μεσα στο ενυδρειο.
|
θα βαλεις φωτομετρητη και εστιαση στο manual και θα επιλεξης ως σημειο μετρησης το πιο φωτινο σου σημειο ψαξε να δεις αν σου το επιτρεπει η μηχανη σου
|
ειναι υπεροχο !!! μπραβο σου:p
|
Μπραβο!!! σε εποχες που η Δεη βαραει με λιγοτερο απο 0,3 w/l εχεις κανει θαυματα....
Μπραβο!!! Αυτα για να αποδειξεις οτι μπορει καποιος να κανει ενα υπεροχο ενυδρειο με σχετικα χαμηλο κοστος ..... Και παλι συγχαρητηρια... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board