10λεπτα δουλεια ειναι ΝΑ προλαβεις
|
γιαννη με τοση δουλεια που εχω μπλεξει που θα τα βρω με ηρεμια να την στειλω.ασε.και να βρω και μια καλουτσικη.γιατι με τοσο αλγη ειναι λιγο δυσκολο.εσυ εστειλες;;;;
|
Σημερα τελευταια μερα. οσοι εχετε μια φωτο του ενυδρειου στειλτε την, Ειναι τζαμπα και ευκολη η συμμετοχη.
Θα σας ερθει ενα email επιβεβαιωσης: Παράθεση:
Παράθεση:
|
Αν προλαβω να τραβηξω καμια φωτο της προκοπης θα στειλω και εγω;)
|
στειλε στειλε να κανουμε την διαφορα :)
------------------------- εστειλα και εγω την δικια μου :) |
Ακόμα και μικρά μπορούμε να στείλουμε;
|
και η δικια μου συμμετοχη κατατεθηκε αλλα με οχι καλη φωτο.ετσι να ειμαστε πολλοι.αντε καλες επιτυχιες.
|
ολα μπορουν κοτσοκ :καλη επιτυχια
|
Ευχαριστώ!Έχω δει σε αυτούς τους διαγωνισμούς και πολύ πιο άπειρους!
|
οριστε και η περσινη μου σημετοχη
http://img219.imageshack.us/img219/1...aquagarden.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Τι θέση πήρες με αυτή τη σημετοχή;;
|
1 Συνημμένο(α)
Το δικο μου
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
IBAC θα πάμε;;
|
εγω δυστηχως λογω υποχρεωσεων εχτες δεν καταφερα να αποστειλω την φορμα τελικα...δεν υπηρχαν φωτο και ο iaplc εκλεισε τις συμμετοχες...για καλη μου τυχη μου εστειλαν μειλ σημερα λεγοντας πως δινουν παραταση μεχρι αυριο γιατι ελαβαν την συμμετοχη μου χωρις φωτο...τι να κανω και γω σκιστηκα και εστειλα http://img692.imageshack.us/img692/4392/img4413a.jpg
|
Πολυ πολυ ομορφο Τασο ! μπραβο !
|
Σωστος ο platy ;) αποτελεσματα ποτε :Ρ
|
Τελη Ιουλιου/αρχες Αυγουστου τα αποτελεσματα.;)
Τελικα ποσες συμμετοχες απο την χωρα μας εχουμε :confused::confused: |
+-3+-3 ελπιζω η συμμετοχη να εγινε δεκτη
|
Δεν πρεπει να σου στείλουν καποια αναφορα πως εγινε δεκτη/απορριφθηκε;
|
Παράθεση:
|
Πήρα και εγώ μέρος μονο για την συμμετοχή μιας και δεν κατάφερα να το ετοιμάσω καλά το ενυδρειο...Καλή επιτυχία παιδιά...
|
Παράθεση:
αν μου πείτε πόσες συμμετοχές έχει φέτος θα σας πώ σε τι θέση θα βγώ εγώ !!!!!!!! έχω ΚΑΙ μαντικές ικανότητες!!! |
Παράθεση:
Να φτιαξουμε μια λιστα γιατι δεν μπορω να υπολογισω ποσοι ειμαστε φετος.. 1.Raven 2.kingrim 3.platy 4.nicpapa 5.golf4470 6.andreas213 7.Eric (?) 8.Τσιονογλου Σταυρος 9.mikrosaquaristas 10. Tελικα η σχολη της Κατερινης που σαρωσε τα βραβεια του δικου μας διαγωνισμου, εστειλε καμια συμμετοχη ? |
βλέπω κι άλλους με μαντικές ικανότητες
ο μόνος που πέρασα σε κατάταξη είναι ο "άγνωστος ακουαρίστας" :D |
Εχω στείλει.Τωρα ετοιμάζω για το 2012 και απο Σεπτέμβρη για το 2013,λέω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχω τελειώσει μεχρι το 2015 χαχαχα :D αν και εχω ψιλοβαρεθει λίγο γιατι το ενυδρείο μου είναι μικρό και ζορίζομαι απο πλευράς άπλας(χαζα χαζα αν και έχω φυτά αργης ανάπτυξης κάθε Σάββατο μουσκέυω τα ψαλίδια και τις τσιμπίδες) και αυτη τη στιγμή δεν είμαι για μεγαλύτερο,γιατι σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο σπίτι οπότε εκει θα γίνει κάτι αρκετά μεγαλύτερο.
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Βλεπω εχεις κανονισει το 5 ετες προγραμμα σου απο τωρα :D Καλη επιτυχια και σε σενα λοιπον..:smt023 |
Παράθεση:
|
1.Raven
2.kingrim 3.platy 4.nicpapa 5.golf4470 6.andreas213 7.Eric (?) 8.Τσιονογλου Σταυρος 9.mikrosaquaristas 10.Μιμης |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board