Ευχαριστώ Σωτήρη, αλλά άμα σου λέω μπούφος, 6 χρόνια τώρα, 1 λέξη έμαθε το χαϊβάνι, τη λέξη "λουκάνικο".:p:D
|
Το 'ριξε στη μάσα ε;;;; :D:D:D
Αναρωτιέμαι αυτό το σκυλί από που πήρε............... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
1 Συνημμένο(α)
Η δικιά μου κοπριτοπατσαβούρα :D. Η Μπέλα 4 χρονών πλέον.
|
Παράθεση:
|
Μια χαρά και η Μπελλίτσα.......... :p
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Πρωτον να τα χαιρεσται ολοι τα σκυλακια σας ! Πανεμορφα και ολα με ιδιαιτερο χαρακτηρα ! Γερμανικο παντα ηθελα αλλα πηρα αλλη φυλη απο την χωρα , εναν Μποξερακο !63600_1443162890296_1569821439_30918333_997678_n.j pg
Δευτερον σχετικα με τον Θεο και τον σκυλο ! Υπαρχει μια πολυ ομορφη ιστορια για την δημιουργεια του σκυλου απο τον Θεο , θα την ψαξω και θα την ποσταρω , προς το παρον δεν την βρηκα ! Τριτον , οσο αφορα την απαγορευση σε βεραντες και ταρατσες , ο νομος αναφερει οτι απαγορευεται να διαμενουν ΜΟΝΙΜΑ σε ταρατσες βεραντες και μπαλκονια ! Το μονιμα το ερμηνευεις οπως θες ! |
Παράθεση:
Μια χαρά έξυπνος βρε είναι ο Μπούφης.Είναι το κλασικό σκυλί της Θεσσαλλλονίκης απλά και...βαριέται να μάθει νέες λέξεις.....σου λέει ποιά είναι η πιο απαραίτητη λέξη για την επιβίωσή μου?Η λέξη λουκάνικο ή η λέξη κάνε ανάποδη κολοτούμπα στον αέρα?Ε,και έμαθε το λουκάνικο και σου λέει εντάξει,καλά είμαστε,τώρα άραξε.... |
2 Συνημμένο(α)
O Νεμο κι η Σεραχ, φυγανε πληρεις ημερων και οι δυο πριν 3 και 2 χρονια, ακομα μπαινω σπιτι και ψαχνω να τους βρω...
|
1 Συνημμένο(α)
Η Τινα, το πιο ηλιθιο αλλα και πιο καλο σκυλι που μου κανει ακομα τη ζωη δυσκολη...
Διπλα της ο Θρασος, εφυγε το φθινοπωρο κι αυτο 18 χρονων... |
Και θα ψάχνεις Τόλη μου για καιρό ακόμη.
Μέχρι να ψάχνεις και να βρίσκεις κάποιον αντίστοιχο πιτσιρίκο........ Πως μπορείς και δεν έχεις άλλο ζωάκι ρε συ Τόλη......... Υ.Γ. Σόρρυ Τόλη μου, έγραφα το μύνημα πριν βάλεις εσύ το δεύτερό σου........ |
1 Συνημμένο(α)
Κι ο Νελσον, ηλιθιο γατι, αλλά γουργουριζει παρα πολυ δυνατα και χρησιμοποιειται ως επι το πλειστον για θερμοφορα οταν πεφτω για υπνο!
|
Ο μπρουνίτο....μεγας αλεπουδέλης...και πρώτος στη μασα!
http://i56.tinypic.com/eg207p.jpg http://i56.tinypic.com/10s6ayx.jpg |
χε χε τρομερό το αλατοπίπερο και το κούρεμα του όλα τα λεφτά χε χε χε
|
σναουτσερ;;;
ωχ αμαν εχω ακουσει οτι ειναι τρελα ενεργητικα αυτα τα σκυλια ισχυει !!! Κουκλι παντως φτου φτου !!! |
6 Συνημμένο(α)
κ τα δικα μ
|
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Ο δικός μου δεν μπορώ να πω οτι είναι στην τσίτα,παρόλο τον λίγο χρόνο που βγαίνουμε έξω(περίπου 45 λεπτά).Στο σπίτι είναι πολύ ήσυχος και την περισσότερη ώρα ξαπλάρει.Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να τον γυμνάσω περισσότερο(μαζί και μενα) γιατί αν τον πάω συνεχόμενη πορεία κανα 2ωρο δειχνει κουράζεται.
------------------------- Τρελές μουρες Μιχάλη! |
Επειδη την πατησα , ασχημα και αυτη την περιοδο τρεχω και δεν φτανω , ο σκυλος θελει σταθερη γυμναστικη καθημερινα περπατημα ή τρεξιμο αναλογα την αποσταση !
Εγω τον ειχα τελειως αγυμναστο , χαιρομουν που καθονταν ξαπλωμενος στον καναπε και τελικα ισως εχουμε ωστεοαρθριτιδα εξαιτιας αγυμνασης , υγρασιας και εντονου παιχνιδιου με αλλο σκυλο ! 1 βδομαδα τωρα ζωριζετε να πατησει τα πισω ποδια του ! |
πολυ ομορφα ολα τα ζωα σας! αλλα το σναουτσερ κανει την διαφορα με το κουρεμα τ!
|
Παράθεση:
Καποια στιγμή τον έβγαζα καθημερινά μια μεγάλη βόλτα...μεγάλη διαφορα στο σωμα του,στη διαθεσή του,στη συμπεριφορά του.. |
Τώρα που ανέφερες για βόλτα, θα σας πω και ένα κόλπο να μαθαίνετε τα σκυλιά σας όταν τα βγάζετε βόλτα να βαδίζουν δίπλα σας πάντα με του λουρί και να μην σας τραβάνε.
Είναι πολύ απλό και μαθαίνεται ακόμη με λίγη υπομονή και στα ενήλικα σκυλιά. Καθώς πηγαίνετε βόλτα αν δείτε ότι ο σκύλος φεύγει από δίπλα σας, σας τραβάει και δεν υπακούει, αμέσως τον μαζεύετε δίπλα και κάνετε μαζί με τον σκύλο μεταβολή 180°, και προχωράτε προς τα πίσω δύο με τρία βήματα ώστε να καταλάβει ότι αυτή είναι η σωστή θέση του, όταν ολοκληρώσετε τα δύο με τρία βήματα έχοντας το σκύλο στην σωστή θέση, αμέσως αλλάζετε πάλι κατεύθυνση 180° προς την σωστή σας πορεία με τον σκύλο πάντα δίπλα. Αν δείτε ότι ο σκύλος αρχίζει ξανά να σας τραβάει, επαναλαμβάνετε το ίδιο που κάνατε και πριν μέχρι να μάθει να περπατάει δίπλα. |
4 Συνημμένο(α)
Χμμμμ...καπου ειχε ξαναανοιχθει ενα παρομοιο θεμα περσυ αλλα δεν το βρισκω..Παμε αλλη μια λοιπον με νεο υλικο.
Ο ερως ο μεγαλος..τα λογια ειναι περιττα..το ''χρυσο'' παιδι!! Το κουνελι που βρισκεται τωρα στο χωριο(τα ειχε μαθει λιγο αναποδα τα πραγματα...στο κλουβι κοιμομαστε και στο χαλι κανουμε κ@κ@...) Και ο Φοιβος ο πρωην σκυλος. Προσοχη !μην σας μπερδεψουν τα ''αθωα'' και θλιμμενα ματια..ολη η αληθεια κρυβεται στην τελευταια φωτο. |
Παράθεση:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
@ sotiris7
αν το Σάββατο είχα καταλάβει ότι είσαι αυτός που άνοιξε αυτό το θέμα, θα ήμασταν ακόμα εκεί και θα μιλάγαμε :D |
Παράθεση:
|
9 Συνημμένο(α)
Σωτηρη εσυ μαλλον προλαβες το 1ο μονο....τη Ζουζου....
Ακολουθησε η μπαλου (που ειναι τωρα 10 μηνων) και ο Παρης που ειναι πλεον 3 μηνων... |
Ναι ρε συ Λιάκο, εγώ μόνο την μικρή είχα προλάβει.........
Κουκλιά είναι όλα τους, να τα χαίρεσαι Ηλία μου και καλές βόλτες.......... ;) |
Κάθε φορά που διαβάζω αυτό το θέμα και βλέπω τις φωτό από τα παρεάκια σας με πιάνη μελαγχολία και θλίψη... Ισως κάποια στιγμή βρω το κουράγιο να βάλω κάποιες φωτό από τα ζωάκια που είχα...Είναι ευτυχία και απέραντη αγάπη αυτό που παίρνουμε από αυτά τα πλασματα... να τα προσέχετε...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board