Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=164)
-   -   Επιτέλους τα κατάφερα...!!! Το πρώτο μου ενυδρείο... (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47340)

gemen 28-12-10 23:24

1 Συνημμένο(α)
δωσε περισοτερα φυτα στην αριστερη μερια του ενυδρειου,να φαινετε η βαση της ριζας ολη καλημενη με φυτα και απο την μεση και ολο δεξια ασε να σβηνουν οι ριζες να ειναι η αυλη καθαρη με εμπρος ολο γκαζον και πισω δεξια αν και θα φουντοσουν οι μπακομπες,αμπουλιες βαλε και μια ακομη βαλισνερεια και κρυψε ελαφρος το tetra optimat να μην φαινετε.
τοτε θα εισαι κομπλε πιστεβω θα γινη τελειο.
και εαν βρης moss ξερεις που να την βαλεις θα ειναι το κερασακι στην τουρτα.αυτα απο την δικη μου γνωμη.

ps:δες την φωτο αν και εσυ απο αριστερα προς δεξια εισαι αλλα περιπου ετσι το φανταζομαι το δικο σου. περιπου ε.......

gemen 28-12-10 23:29

την λαμπα την πηρες? την εβαλες επανω στο ενυδρειο?
προσοχη στην αρχη με της αλγες ετσι?οχι οτι εχεις το.... φως αλλα προσοχη.

Belafode 28-12-10 23:36

Δεν ήρθε Γιώργο... Σε 5-6 μέρες θα την έχω...

kalaxan 29-12-10 00:39

Πολύ ωραίο. Θα μπορούσες επιπλέον στο μέλλον να ντύσεις κάποια σημεία του ξύλου με λίγη μος.
Όταν είναι να ξαναρθεις θεσ/νίκη βάλε καμια αγγελία για μος ;)

bokostas 29-12-10 01:41

Πολύ καλό, μπράβο. Μάλλον θέλεις κι άλλο φως, γιατί δείχνει λίγο σκοτεινό. Όταν κατεβείς από δω, σε περιμένει μοςς, στείλε πμ.;)

tsoum 29-12-10 04:28

Πολύ όμορφο, αλλα κρυψε τον εξοπλισμό σου (π.χ. το CO2) πισω απο τα φυτα. Και εκεί κανει διαχυση, όχι μόνο απο την άλλη μερια! :D

Επισης δεν χρειαζεται ξεχωριστή παρουσίαση για καθε αλλαγή που κάνεις. Μπορείς απλα, να το βάλεις στο προηγούμενό σου θέμα. Τελοσπάντων...

Πάνος 29-12-10 13:39

πολυ ομορφο Γιαννη!!! μεταφερω το θεμα σου στο αλλο...;) να ειναι συγκεντρωμενη η πορεια.

ΚωνσταντίνοςP2 29-12-10 15:49

Συγχαρητήρια είναι πολύ όμορφο.Καλή συνέχεια.

drbig 29-12-10 15:56

Μπράβο σου. Ισως το καλύτερο 1ο που έχω δει! :D Με τις ευχές μας εις ανώτερα και καλύτερα!

Belafode 29-12-10 16:27

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας και να ξέρετε πώς κάθε καλή κουβέντα είναι κίνητρο για όλους... :):):)
Παναγιώτη καλά έκανες και το μετέφερες λάθος μου που το χώρισα αλλά έτσι νόμισα πώς έπρεπε να κάνω από αυτά που έβλεπα...

pagos4 29-12-10 17:31

Γιάννη πολύ όμορφο το ενυδρείο.
Καλή συνέχεια !!!

Sophie 01-01-11 23:16

Είναι πανέμορφο!!!! Συγχαρητήρια!!!!! :)
.....και καλή χρονιά!!!!!

Λάζαρος 18-03-11 00:37

το ειδα σημερα και θελω να πω πως ειναι ακομα καλυτερο απο τις φωτος που ανεβασε εδω ο γιαννης..ενα πολυ ομορφο ενυδρειο πραγματικα...μπραβο!

υς:και φυσικα ευχαριστω για την java moss και τα pistia stratiotes :)

dini 18-03-11 01:02

υπεροχο το ενυδρειο σου!καλη συνεχεια!

Belafode 06-04-11 23:29

4 Συνημμένο(α)
Μόλις γύρισα από ένα ταξιδάκι και με λίγη συντήρηση σας παρουσιάζω την μετάλλαξη του ενυδρείου μου... Έχει γίνει μια μικρή ζούγκλα... Ελπίζω να σας αρέσει όσο και σε εμένα...

Στο ενυδρείο έχουν προστεθεί κάπoια φυτά, μερικές γαρίδες red cherry τα λατρεμένα μου corydoras καθώς και πολλά πολλά ψαράκια από τις πολλές πολλές γέννες που είχα...!!! Μόλις καταφέρω να βρω cpd θα κάνω και την τελευταία προσθήκη...

Belafode 06-04-11 23:31

3 Συνημμένο(α)
:p --- :p

_antonis_ 07-04-11 07:26

Like like like! Ελπίζω να μπορώ να το γράψω στ' αγγλικά αυτό!
Πολύ όμορφο!!

delta66 07-04-11 10:00

Πολυ ωραιο το ενυδρειο συγχαρητηρια και στους δυο σας.

Δεν συμφωνω με την εισαγωγη cory, cpd σε αυτο το νερο.
Οπως και για τις red cherry δεν ειμαι σιγουρος.
Θα προτιμουσα να βαλω δυο θηλυκα στον ξιφοφορο που ειναι μοναχος του.

Αλέξης6 27-06-11 00:34

Μετά από απουσία 5 μηνών και καταβροχθίζοντας όλα τα θέματα με παρουσιάσεις δεν μπορώ να μην πω μια κουβέντα γι αυτό το ενυδρείο!!!

Πραγματικά συγχαρητήρια!!

Ελπίζω να τρέχει ακόμα και να έχει ομορφύνει κι άλλο μετά από 2 μήνες!!

douran_p 27-06-11 00:39

καλη αρχη .... και καλη συνεχεια!!!! πολυ ομορφο....... μπραβο!!!!!

Belafode 27-06-11 12:25

Ευχαριστώ πολύ παιδιά...!!! Η αλήθεια είναι πώς το ενυδρείο λειτουργεί αλλά όχι πια με αυτό το set up... Θα γίνει παρουσίαση σε μερικές μέρες το καινούριο...

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:51.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01677 seconds with 10 queries