Παιδια για κοιταξτε κι εδω ( http://www.ledmania.gr/el/ ) ελληνικο καταστημα και με αρκετα καλες τιμες , ασε που μπορεις να τα δεις πριν τα αγορασεις.
|
δεν ξερω ρε παιδια αλλα εμενα το μπλε δε μου φερνει για moonlight:smt017ωραιο φαινεται σε καποια ενυδρεια που εχω δει,αλλα πιο πολυ σε θαλασσινα και οχι σε γλυκα.σε γλυκο αν εβαζα θα εβαζα ισως ενα μπλε και κανα 2 λευκα λεντακια.λευκα ομως απο 6 ως 7.000k.και παλι αν θα εβαζα το μπλε.μαλον μονο τα λευκα.νομιζω θα ητανε πιο φυσικο.θα το δοκιμασω καποια στιγμη να δω πως θα φαινεται ετσι απο περιεργεια:smt017
|
να κάνω μια άσχετη ερώτηση....
σε αυτό απλά συνδέω το ντουί του στο ρεύμα σωστά? ή μηπως εγω δεν κατάλαβα σωστά? ------------------ τελικά αγόρασα αυτό το led , τι μετασχηματιστή χρειάζετε? ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/New-AC-100-2...item20bdd13646 |
Παράθεση:
έχω 2-3 :smt020:smt020 |
Πανω στον controller, γραφει 2Α each channel, και εννοει καναλι το καθε χρωμα.
Οποτε με βαση αυτο, η γνωμη μου ειναι οτι μαλλον χρειαζεται τουλαχιστον 6 ampere. (για φουλ ενταση και στα 3 χρωματα) Του εχω κανει ερωτηση, και περιμενω να δω τι θα μου απαντησει... |
θα περιμενω,μακαρι να βγει ωραιο και να σου αρεσει;)
|
Παράθεση:
Επειδη θα αλλαξω ενυδρείο συντομα, θα παω σε μεγαλύτερο, σκεφτομαι και εγώ ως λύση φωτισμου τα λεντ. Γνωρίζετε μήπως τι διαφορά έχουν αυτές οι ταινιες που κυκλοφορουν και λένε 5050 ή 3528 κτλπ? :smt017 |
εχω βουτηξει βραδι καλοκαιρι και σε λιμνη και σε ποταμι και μαλιστα με πανσεληνο και δεν ειδα πουθενα μπλε.λευκο φαινοτανε ακριβως κατω απτην επιφανεια και λιγο παρακατω κιτρινοκαφεπρασσινο:D μπορει να μπλεδιζει λιγο στη θαλασσα αλλα εκει ειναι και διαφορετικο το νερο,οπως και ο βυθος.στο ποταμι καθαρο λευκο.βεβαια δεν ητανε και πολυ βαθυ,κανα μετρο.
|
Παράθεση:
εμενα το ενυδρείο μου ειναι 180χ60χ90 και επελεξα 5050. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board