προσεχε τη λες διαβασα το γραμμα που εστειλε στον αγιο βασιλη μια βαριοπουλα ζητησε :D:D:D:D:D
------------------------- Παράθεση:
που χαθηκεσ εσυ ?????? αντε ελα για κανενα καφε :D:D:D |
Παράθεση:
Τελικά έχω αρχίσει και δημιουργώ σχολή "αντρών"........ ;) Και εγώ υπόγειο έχω :smt041 |
Παράθεση:
Χαχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!! Εγω εχω τελικα "ευκολοπιστη γυναικα" , για να μπει το 450αρι στο σαλονι κρατησα τον αριθμο των ενυδρειων σταθερο 3 ειχα 3 εχω (εδιωξα ενα 100αρι) , και τωρα με το θηριο απλα τις ειπα οτι δεν θα δωσω παραπανω και ψηθηκε ελα μου που δεν εβαλε κανεις παραπανω !!!χεχεχε Καποτε ειχαμε πει για κατι παρομοιο παπουτσια- ενυδρειο ... ακομα περιμενει τα παπουτσια ! Τα εδωσα ολα στο ενυδρειο ! |
Χαρη μπραβο και καλοριζικο αλλα στις φωτο ειδα οτι η βαση ειναι απο αλουμινια η μου φανηκε. Παντως εγω προσωπικα εκανα μια παρομοια βαση με αρθρωσεις πλαστικες και μου εσπασε και δεν ειχα βαλει και βαρος τρελλο, κατι πλαστικες θηκες με αντ/κα. Για δες το αυτο καλα γιατι τα αλουμινια δεν ειναι για ζορια.
|
1111
η βαση του χαρη ειναι κυλοδοκος με τελαρο πανω και 8 ποδια..
ειναι το τελευταιο που θα πεσει σε σεισμο 20 ριχτερ..χαχαχα οσο για το ασπρο το κουρμπαριστο που μοιαζει με αλουμινιο, ειναι σοβατεπι.......αλλα κολπαααααααααα...... |
Παράθεση:
Πια αντρικα :D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board