Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Δίσκοι (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Τώρα μπoρώ να ξαναπώ για λίτρα χαχαχα (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46965)

harris samos 17-12-10 01:37

προσεχε τη λες διαβασα το γραμμα που εστειλε στον αγιο βασιλη μια βαριοπουλα ζητησε :D:D:D:D:D
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Samian (Μήνυμα 522895)
Άντε βρε....καλορίζικο και από μένα...σκόρδα...σκόρδα...
Μάλλον λάθος δουλειά έχεις διαλέξει. Διακοσμητής εσωτερικών χώρων έπρεπε να γίνεις, μπας και εξοικονομήσεις και για μένα λίγο χώρο και ...σταματήσει η γκρίνια...
χαχαχαχχα:smt020:smt020

ευχαριστω :D
που χαθηκεσ εσυ ??????
αντε ελα για κανενα καφε :D:D:D

ΧρήστοςΠ 17-12-10 08:25

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από theodarras (Μήνυμα 522916)
εγώ γιαυτό έχω υπόγειο 75 τετραγωνικά! η γυναίκα μου μου το ξεκαθάρισε δεν θέλω άλλα ενυδρεία μέσα στο σπίτι αλλά για το υπόγειο δεν είπε τίποτα γιαυτό και εγώ έβαλα άλλα 5 στο υπόγειο με την άδειά της! χα! χα! χα!

Τελικά έχω αρχίσει και δημιουργώ σχολή "αντρών"........ ;)

Και εγώ υπόγειο έχω :smt041

Roussaks 17-12-10 10:15

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από theodarras (Μήνυμα 522939)
πατάω! πατάω! αλλά όταν έρχεται η ΔΕΗ πατάει λίγο και εκείνη αλλά μετά το ξεχνάει! να φανταστείς για να πάρω άδεια να βάλω ένα vision 450 στο σαλόνι 200 ευρώ μου στοίχισαν η γόβες και ακόμα δεν το έβαλα!

ps. στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε και το λάδωμα είναι στην ζωή μας καθημερινά ακόμα και μέσα στο σπίτι μας!

Χαχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!
Εγω εχω τελικα "ευκολοπιστη γυναικα" , για να μπει το 450αρι στο σαλονι κρατησα τον αριθμο των ενυδρειων σταθερο 3 ειχα 3 εχω (εδιωξα ενα 100αρι) , και τωρα με το θηριο απλα τις ειπα οτι δεν θα δωσω παραπανω και ψηθηκε ελα μου που δεν εβαλε κανεις παραπανω !!!χεχεχε

Καποτε ειχαμε πει για κατι παρομοιο παπουτσια- ενυδρειο ... ακομα περιμενει τα παπουτσια ! Τα εδωσα ολα στο ενυδρειο !

ippomas 17-12-10 10:49

Χαρη μπραβο και καλοριζικο αλλα στις φωτο ειδα οτι η βαση ειναι απο αλουμινια η μου φανηκε. Παντως εγω προσωπικα εκανα μια παρομοια βαση με αρθρωσεις πλαστικες και μου εσπασε και δεν ειχα βαλει και βαρος τρελλο, κατι πλαστικες θηκες με αντ/κα. Για δες το αυτο καλα γιατι τα αλουμινια δεν ειναι για ζορια.

stefanos samos 17-12-10 12:10

1111

η βαση του χαρη ειναι κυλοδοκος με τελαρο πανω και 8 ποδια..
ειναι το τελευταιο που θα πεσει σε σεισμο 20 ριχτερ..χαχαχα
οσο για το ασπρο το κουρμπαριστο που μοιαζει με αλουμινιο,
ειναι σοβατεπι.......αλλα κολπαααααααααα......

delta66 17-12-10 12:11

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΧρήστοςΠ (Μήνυμα 523069)
Τελικά έχω αρχίσει και δημιουργώ σχολή "αντρών"........ ;)
Και εγώ υπόγειο έχω :smt041

Εγω το υπογειο το εχω μεσα στο σπιτι;).
Πια αντρικα :D

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:36.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01309 seconds with 10 queries