Eγω σε τετοια ποσοτητα θα εβαζα σφουγγαρι-σιποραξ-ελαφροπετρα-ηφαιστιακη και καθολου πλαστικες βιοσφαιρες.
|
Παράθεση:
Αφού διαλέξεις, πάρε κι ένα τηλέφωνο εδώ: http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=contact μπορεί να τα έχει και με λιγότερα ταχυδρομικά. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
μια ερωτηση,για θαλασσινο το θελεις???
|
Σε τετοιες ποσοτητες και μονο ελαφροπετρα να βαλεις μαματη φιλτρανση θα κανεις.
Και με κοστος 10 ευρω παρακαλω. Τα ακριβα βιολογικα υλικα ειναι για μικρους χωρους οπου το καθε εκατοστο παιζει στην κυριολεξια ζωτικη σημασια. Σφουγγαρι μπλε εγω πηρα απο petcumulus ενα κομματι 1 χ 1 και μολις ηρθε και το ανοιξα ητανε λιγο μικροτερο απο το κρεβατι μου:D Αυτο παρε να το χρησιμοποιησεις οπως θες. Αν θυμαμαι καλα γυρω στα 40Ε. Πανω απο 100-200 βιοσφαιρες μη βαλεις. Χρησιμοποιησε το χωρο αυτον σε ενα καλητερο υλικο και φθηνοτερο οπως η ελαφροπετρα. Απο κεραμικα εγω δεν θα εβαζα με τετοια ποσοτητα υλικων αλλα αν επιμενεις με 8-10 λιτρα χυμα κυλινδρους απο petcumulus εισαι κομπλε. :cool: |
Παράθεση:
|
Λοιπόν, κάθησα και μέτρησα πόσες βιόμπαλες χωράνε σε ένα κουβά 5lt και είναι 150 τεμ. (Ο κουβάς δεν είχε νερό, αλλά αν θες το απόλυτο στρίμωγμα είσαι στις 150 βιόμπαλες ανά 5 lt δηλαδή περίπου 30 τεμάχια στο λίτρο).
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board