Παράθεση:
αν βρεις χρονο και θες, κανε μια παρουσιαση να ρωτησουμε και 2 πραγματακια εμεις που ξεκιναμε τωρα τα παλουνταρια! |
Για οσους θυμουνται και παλιοτερα (Πανο :D) εκανα ενα μεγαλο διαλειμμα με τα ενυδρεια 1,5 χρονου+, ειχα κρατησει το ριο 125 με χρυσοψαρα :(. Μεχρι ενα πρωι -3μηνες πριν περιπου-που ξυπναω και βλεπω πλημυρισμενο το πατωμα...
Τεσπα, ειδα οτι εχανε καπου στη μεση αλλα κρατουσε 15 ποντους νερο, οποτε λεω ευκαιρια να γινει παλουνταριουμ. Αυτα μου αρεσαν απο παλια και φυσικα επηρεαστηκα και απ το φοβερο βιβ του Raven. Το 120αρι το κρατησα δοκιμαστικα να δω πως θα παει 1-1,5 μηνα, οποτε και εφτιαξα αυτο που εχω τωρα. Διαστασεις 120χ36χ55 diy νερο περιπου 50 λιτρα καθερα φωτισμος 2χ38 , 9 ωρες τη μερα φιλτρο 400λ/ωρα fogger τεχνητη βροχη diy φυτα- αλοκασια, φικος πουμιλα, φανελοψις, φιτωνια, πιλεα,φτερες, αδιαντο, καλα, ακορους, ποθος, χαμεδορεα, ανουμπια, μικροσορουμ πτεροπους, κρυπτοκορινες, τζαβα μος, βρυα 2 σαλαμανδρες με την κοκκινη κοιλια, 7 cloud. |
Παράθεση:
|
..ειναι εκτος συναγωνισμου! ;) :D:D:D
|
Για την τεχνητη βροχη ειχα γραψει εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45917 Ακομη η αντλια ειναι πισω απο πετρες για να μη φαινεται και εχει μπει και ενα μπλε σφουγγαρι στην εισοδο της για μη βουλωνει.Αν χρειαστει καθαρισμα βγαινει μια μικρη πετρα απο μπροστα και καθαριζεται. Το λαστιχο ειναι μαυρο αρδευτικο. Αν μπορεσω θα ανεβασω βιντεο καποια στιγμη. |
Πολύ ωραίο !!! :):) Welcome back Λεωνίδας :cool::cool:
|
Παράθεση:
Συμφωνω και επαυξάνω..... |
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
Δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου είχα καιρό να μπω κι έπαθα πλάκα! Θα βγάλω κι εγώ μια φωτο το δικό μου για τον διαγωνισμό για να συμπληρωθούν οι συμμετοχές αν χρειάζεται :) |
Παράθεση:
Ο διαγωνισμος τελειωσε (τωρα ειναι οι ψηφοφοριες - βαθμολογιες :D) σωθηκε η κατηγορια ... κριμα που δεν εβαλες και το δικο σου ... ειναι κοσμημα και αυτο ... |
Έμπλεξα με δουλειές και άλλα και δεν μπορούσα να μπαίνω συχνά. Υπάρχουν κάπου οι φωτο του διαγωνισμού να τις χαζέψω? Έψαξα αλλά δεν τις βρήκα πουθενά :(
|
Γεια σουυ George εδώ θα τα δεις : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46493
|
ευχαριστώ πολύ!!! :smt041
|
Και αφου τα δεις ψηφισε κιολας!!! :p:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board