Παράθεση:
|
κλεινει η διαφορα με αργους αλλα σταθερους ρυθμους μικροί υποβρύχιοι κήποι 10συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 14συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 10συμμετοχες Vivarium/Paludarium 1συμμετοχη |
τι ειναι καλυτερο να στειλεις στη μαχη ????????
10 λιονταρια η 100 προβατα ?????? :D:D:D:D:D |
100 προβατα φυσικα
εσυ Λιονταρι το εστειλες το δικο σου? |
εχω 4 βιοτοπικα και σε λιγο θα εχω 5. οποτε αν ειχα το δικαιωμα να λαβω μερος...θα τα ειχα ανατρεψει ολα!!! :D
βιοτοπικαριοι...παρτε τους τα σωβρακα!! |
Παράθεση:
ειδες κανενα λιονταρι ??? δικο μου θα ειναι :D:D:D |
Παράθεση:
υ.γ Με τετοιες προκλησεις παντως εγω θα εφευγα απο επιτροπη και θα δηλωνα συμμετοχη:D |
To έστειλα. Βρείτε ποιο είναι... :D
|
Πωπω οι βιοτοπικανθρωποι το πηραν κατακαρδα και πανε να μας παρουν ολους φαλαγγι..:D
Οσο για τους δισκομανεις,πηρανε τη ρεβανς απο τους νταμαραδες !! Αντε τωρα που γυριζει, 5 μερες μεινανε....αντε να πιασουμε τις 40+ συμμετοχες που ηταν και ο πρωταρχικος μου στοχος.;) |
Μολις 3μερες πριν την ληξη αντε παιδια στειλτε φωτο μικροί υποβρύχιοι κήποι 11συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 16συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 12συμμετοχες Vivarium/Paludarium 2συμμετοχη |
μπορω να βαλω και ολα τα βιοτοπικα νταμαρια που εχω στησει κατα καιρους????:D:D:D
|
αμα ειναι μεσα στο 2010 ναι μπορεις
|
Παράθεση:
|
μπορει να μπει αρκει να ειναι μεσα στο 2010 αυτα λενε οι κανονες δεν νομιζω οτι δεν ειναι σωστο
------------------------- στειλε και ασε τις χαζες δικαιολογιες αλλιως θα κανω βουντου στο νεο σου ενυδρειο και δεν το εχεις γεμισει ακομα :) |
Παράθεση:
|
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041 μικροί υποβρύχιοι κήποι 11συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 16συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 13συμμετοχες Vivarium/Paludarium 3συμμετοχη Αντε αλλα 2 ενυδρεια παιδια :) :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041 |
μικροί υποβρύχιοι κήποι 18συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 17συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 18συμμετοχες Vivarium/Paludarium 5συμμετοχες |
σας περασαμε :D:D:D:D
18 βιοτοπικα 17 μποστανια τα μικρα δε τα μετραω ειναι φιντανια :D:D:D:D:D |
Ε ρε βιοτοπικαριοι...
Ειμαστε πολλοι τελικα! Την σωσαμε την παρτιδα νταμαροδισκαδες...:smt041 |
Τώρα τι ακριβώς κοινό έχουν τα νταμάρια με τα δισκοενυδρεία, μόνον εσείς που φτιάξατε αυτή την ανίερη συμμαχία :p κατά των φυτεμένων ξέρετε.
Κι αν υποθέσουμε ότι και πολλά μποστάνια μπορούν να χαρακτηριστούν βιοτοπικά, τότε εσείς οι βιοτοπιθηκάνθρωποι:D είστε η πρώτη δύναμη στο φόρουμ, χα χα.:smt043 Μου θυμίζετε την επομένη των εκλογών, που οι πάντες πανηγυρίζουν σα να είναι νικητές, ακόμη κι αυτοί που πήραν 10%. Γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί και τα νούμερα άλλα λένε: φυτεμένα 40 / καραφλά 18, ούτε οι μισοί από μας δεν είστε βρεεεε.:smt041 |
ειπαμε τα μικρα ειναι φιντανια :D:D:D:D
|
Δεν υπαρχουν μονο φαλακρα βιοτοπικα Κωστα Κωστα μου...:D
|
ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
μικροί υποβρύχιοι κήποι 19συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 20συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 19συμμετοχες Vivarium/Paludarium 7συμμετοχες __________________ |
3 ώρες μετά την λήξη του διαγωνισμού, δεν ξέρω αν ο Αλεξ έχει κι άλλα στο μαιλ του, πάντως ήδη πιάσαμε τις 79 συμμετοχές. :smt041 μικροί υποβρύχιοι κήποι 27 συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 24 συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 20 συμμετοχες Vivarium/Paludarium 8 συμμετοχες |
Πολλες οι συμμετοχες και με εξαιρετικα ενυδρεια!
Μπραβο σε ολους! :smt041 |
ποσοστα
μικροί υποβρύχιοι κήποι 27 συμμετοχες 34,2% μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 24 συμμετοχες 30,3% βιοτοπικά ενυδρεία 20 συμμετοχες 25,3% Vivarium/Paludarium 8 συμμετοχες 10,2% |
Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες:smt041:smt041:smt041
|
ειδατε με λιγο τσιγκλισμα ποσοι βαλατε χαχαχα:D:D:D:D
|
79 συμμετοχές ;;; ΜΠΡΑΒΟ σε όλες :smt041
|
Από του χρόνου (αν βρω φυτά:smt084) θα σας έρθω και εγώ!!!:)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board