Παράθεση:
|
Φίλε μου προτείνεις σε κάποιον να χρησιμοποιήσει λιπαντικό ραπτομηχανής για το οποίο δεν γνωρίζουμε τη σύσταση του:confused: και για να μην δει τα ψαράκια του ανάσκελα του αντιπροτείνουμε δοκιμασμένες λύσεις.
|
Παράθεση:
Συγκεκριμενα πανω σε μπουκαλακι της singer γραφει 98% castor oil.. http://en.wikipedia.org/wiki/Castor_oil Oταν ανοιξα το φιλτρο μου απο περιεργεια οσο ηταν καινουριο ο αξονας του impeler σχεδον εσταζε απο ψιλο λαδακι οποτε εκει πηγε το μυαλο μου.Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ενα απλο oring απο μπουτον.. φτανει ομως γιατι ξεφυγαμε απο το θεμα και οχι τιποτα αλλο αλλα ο φιλος εχει ηδη κανει τη δουλεια του!:smt020 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Οτι και να ειναι λιγοτερο βλαβερο φανταζομαι θα ειναι απο την βαζελινη μιας και δεν μπορουμε να την φαμε σε αντιθεση με το καστορελαιο :D (τωρα που θυμηθηκα ακομη και το καυσιμο στα θερμικα τηλεκατευθηνομενα οταν ασχολιομουν ηταν νιτρομεθανολη με ποσοστο καστορελαιου για λιπαντικο!)εχει πολλες χρησεις.. |
Δεν μενει να δοκιμασεις λοιπον και να πεις τα αποτελεσματα μετα απο λιγο καιρο.
------------------------- Ακομα και αν ειναι αβλαβες ομως το καστορελαιο, για διατηρηση σε καλη κατασταση των λαστιχων σε ολες τις περιπτωσεις ασχετα ενυδρειακων, ξερω οτι ενδεικνυται η βαζελινη ως το καλυτερο προιον. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board