Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   DIY . Φτιάχτο μόνος σου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Ας μιλήσουμε για ηλεκτρονικές .... (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44631)

drbig 12-10-10 15:39

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από thanasis76 (Μήνυμα 492663)
βρες μου κατι που δεν γραφουν για παρενεργιες, και για το ποσο πρεπει να προσεχουμε...
για να μην πω οτι τα περισσοτερα τροφιμα και ειδη πρωτης αναγκης εχουν πανω γραμμενο και το τηλ. του κεντρου δηλητηριασεων... :D:D:D
και στο τελος την παταμε απο αυτα που μας πλασαρουν για καλα και αφοβα....

Ρε συ αυτό λέω κι εγώ μερικά post παραπάνω. Σε 10 λεπτά μπορώ να κάνω τον οποιονδήποτε να μην μπορεί να αγγίξει τίποτε μεσα στο σπιτι του... Αλλά δεν μπορούμε να ζουμε με τον φόβο. Καλο ειναι να παιρνουμε προφυλάξεις, αλλά δεν μπορουμε να πηγαίνουμε στα ακρα. :D

Αρα καταλήγουμε, αρκετοι έχετε δοκιμάσει αυτές τις λάμπες σε χαμηλών απαιτήσεων, αλλά κανενας σε υψηλών. Αρα θα είμαι ο 1ος!!!! (25 λιτρα βεβαια , αλλά 25 λίτρα με δύσκολα)Για να δουμε!!! :D

thanasis76 12-10-10 15:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από drbig (Μήνυμα 492665)
Ρε συ αυτό λέω κι εγώ μερικά post παραπάνω. Σε 10 λεπτά μπορώ να κάνω τον οποιονδήποτε να μην μπορεί να αγγίξει τίποτε μεσα στο σπιτι του... Αλλά δεν μπορούμε να ζουμε με τον φόβο. Καλο ειναι να παιρνουμε προφυλάξεις, αλλά δεν μπορουμε να πηγαίνουμε στα ακρα. :D

Αρα καταλήγουμε, αρκετοι έχετε δοκιμάσει αυτές τις λάμπες σε χαμηλών απαιτήσεων, αλλά κανενας σε υψηλών. Αρα θα είμαι ο 1ος!!!! (25 λιτρα βεβαια , αλλά 25 λίτρα με δύσκολα)Για να δουμε!!! :D

απλα επιδη θα κανεις την δοκιμη εσυ.... προσπαθησε να βρεις λαμπες στα κελβιν που χρειαζονται τα φυτα....
και περιμενουμε νεα σου....

ποσες λαμπες σκεφτεσαι και σε ποσα λιτρα ενυδρειο???

drbig 12-10-10 15:44

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από thanasis76 (Μήνυμα 492666)
απλα επιδη θα κανεις την δοκιμη εσυ.... προσπαθησε να βρεις λαμπες στα κελβιν που χρειαζονται τα φυτα....
και περιμενουμε νεα σου....

ποσες λαμπες σκεφτεσαι και σε ποσα λιτρα ενυδρειο???

3 ισως και 4 θερμές 7W (κατανάλωση, έτσι για να μην μπερδευομαστε) σε 25 λιτρα για αρχή για να δώ πως είναι, αργότερα μάλλον θα πάω σε ψυχρό να δοκιμάσω κι εκεινο το spectrum
Kelvin δεν παιζει να βρουμε για την ώρα άλλα εκτός των 2 που προανέφερα...

DIY CO2, και πληρες φάσμα λιπασμάτων seachem και υποστρωμμα... Κάτι πρέπει να ζήσει ετσι δεν είναι???

thanasis76 12-10-10 15:50

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από drbig (Μήνυμα 492667)
3 ισως και 4 θερμές 7W (κατανάλωση, έτσι για να μην μπερδευομαστε) σε 25 λιτρα για αρχή για να δώ πως είναι, αργότερα μάλλον θα πάω σε ψυχρό να δοκιμάσω κι εκεινο το spectrum
Kelvin δεν παιζει να βρουμε για την ώρα άλλα εκτός των 2 που προανέφερα...

DIY CO2, και πληρες φάσμα λιπασμάτων seachem και υποστρωμμα... Κάτι πρέπει να ζήσει ετσι δεν είναι???

στην αρχη ισως ζοριστουν, αλλα μετα την προσαρμογη πιστευω θα ειναι οκ...

drbig 12-10-10 16:21

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από thanasis76 (Μήνυμα 492670)
στην αρχη ισως ζοριστουν, αλλα μετα την προσαρμογη πιστευω θα ειναι οκ...

Για φυτά μιλάμε πάντα ναι???

thanasis76 12-10-10 16:35

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από drbig (Μήνυμα 492682)
Για φυτά μιλάμε πάντα ναι???

ναι!!!! δεν εχεις δει φυτα μεχρι να προσαρμοστουν???? δεν αναπτυσονται καθολου, ριχνουν φυλλα....:D:D:D

drbig 12-10-10 17:18

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από thanasis76 (Μήνυμα 492687)
ναι!!!! δεν εχεις δει φυτα μεχρι να προσαρμοστουν???? δεν αναπτυσονται καθολου, ριχνουν φυλλα....:D:D:D

ofc ofc:D

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:47.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01367 seconds with 10 queries