Παράθεση:
|
τι ειναι???
3 Συνημμένο(α)
Ποιος μπορει να βρει τι σπεσιαλιτε τρωνε οι γαριδουλες μου???Ο νικητης κερδιζει 8 απο δαυτες....:D:D:D
|
Για αγγουρι μου φαινεται.....κερδισα???:)
|
Παράθεση:
|
Κολοκυθακι???
|
κολοκύθι;
|
μαρουλι τρωνε!
|
πατατα:D:D:D
|
:smt018:smt018:smt018αλλος???ελα μπορειτε..:rolleyes:
|
Tυρακι για τοστ?:smt082
|
χαχαχχαχαχ καλα πες μας τι τις ταιζεις!!!!!!!!!!!!!φιλετο κοτοπουλο??/?:D
|
Ανανά;
|
αβοκαντο?
|
Φουαγκρά
|
να το παρει το ποταμι???
|
Τελευταία μαντεψιά! Πεπονόφλουδα!
|
Παράθεση:
------------------------- Ειναι η μαλλον ηταν(το εξαφανησαν) fasolakious barbastathakis πλακι:D.Κριμα και ηταν τοσο ευκολο... |
Απιθανα ψαρακια!!!
8 Συνημμένο(α)
Μετα απο αρκετο ψαξιμο νομιζω πως διαλεψα τα ιδανικα ψαρακια συγκατοικους των red cherry μου,θελουν σκληρο νερακι και ph απο 7.5 και ανω,ειναι μικρουλια,ομορφα και παιχνιδιαρικα,και φυσικα δεν ενοχλουν καθολου τις γαριδουλες μου......ζητω τα pseudomugil gertrudae!!!:smt041:smt041:smt041
|
πολυ ομορφο γειτονακι!!!!!!απο κομοτηνη ειμαι...
|
Πανέμορφο!!!
|
Μπραβο φιλε μας:smt041
Πολυ ομορφο το ενυδρειο και πολυ καλη επιλογη τα ψαρακια,εχουμε τους ιδιους κατοικους:cool: Μηπως θα μπορουσες να μας πεις ποιο ειναι εκεινο το φυτο που ξεπροβαλλει μεσα απο την μοςς με τα μακροστενα φυλλα? |
Ευχαριστω πολυ!Ολγα τα δικα σου χαζευα και κολλησα.Το φυτακι που ξεπροβαλει ειναι hygrophila pinnatifida και σε δυνατο φωτισμο φτανει επιφανεια,σε μενα ελλειψη βατ περπαταει αργα...
|
Πολυ ομορφο το φυτο....:rolleyes:
Χαιρομαι που κολλησες και εσυ με τα ψαρακια,αλλα ειλικρηνα,αν εχεις καμια αναπαραγωγη πριν απο μενα, θα φαω τα γκρινταλ μου... |
Παράθεση:
|
Γιατι? τρωνε οι ρεντ τσερυ τα αυγα??κανε πλακα.....
|
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
οχι αλλο κλαδεμα,δεν αντεχω.......:(:(:(
|
Απιστευτη αναπτυξη!!!
Τα helferi εγιναν τερατα!! :p |
Πολυ ομορφο!Πες καποιον να σε βοηθησει στο κλαδεμα πιστευω οτι θα βρεθουν αρκετα ατομα ειδικα αν παρουν και κανενα κλαδεματακι!
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board