:smt023 :cool:
ΟΚ. Απαντησα γιατι αλλοι το περνουν αλλιως, βρισκουν πατημα, και ξεκιναει η γρινια. Μη κανεις βιαστικες κνησεις. Διαβαζε αρθρα. Και πριν βαλεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στο ενυδρειο βρες ολες τις πληροφοριες που μπορεις για αυτο, για να δεις αν ειναι συμβατο με τα αλλα σου ψαρια και με το νερο του ενυδρειου σου. (ολη την περιοδο του ετους) Κανε κλικ στο μπανερακι της υπογραφης μου "σκεψου πριν αγορασεις" |
πολυ ωρεα δουλεια εχεις κανει στ ενυδρειο!
θα σου προτινα να παρεις και καποια ειδικα σκευασματα π υπαρχουν κ ειναι σαν σκοτεινα σημεια που κριβονται καμια φορα τα χρυσοψαρα! νομιζω πως θα ειναι πολυ καλη ιδεα:smt020 επισης να εβαζες λιγο πιο σκουρο χρωμα στο χαλικι-αμμο ετσι θα αναδεικνυοταν το χρωμα των ψαριων πιστευω αν κανω λαθος διορθωστε με αρχαρια ειμαι ακομα:rolleyes: |
1 Συνημμένο(α)
Eυχαριστω για τις συμβουλες! Εχουν αλλαξει λιγο τα πλανα μου.... Τωρα το ενυδρειο εχει 1 μολλυ θυλικο και καμια 15 μικρα 20 ημερων! Οσο για το υποστρωμα πηρε χρωματακι μονο του!
|
Βαζεις αλατακι?
|
Βαζω αλατι αλλα εχω αρχισει να το μειωνω σιγα-σιγα γιατι καποια φυτα δεν πηγαιναν πολυ καλα...
|
τελεια μια χαρα σε βρισκω!;)
και γω αυριο θα παω να παρω το ενυδρειο μου και ξεκιναω το στυσιμο του :D:D:D:D:D:D |
Καλη αρχη! Ευχομαι να πανε ολα καλα Efh!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board