Η τοξική αμμωνία κρίνεται αλλιώς...
Κύριε Αντάρη κάτι σκέφτηκα! Είναι λίγο δύσκολο όμως... Βάζουμε διαστάσεις και λίτρα ενυδρείου και μας βγάζει τί ψάρια μπορούμε να βάλουμε; Γιατί όχι; |
Παράθεση:
|
Θα δημιουργηθούν καβγάδες για τις απαιτήσεις λέτε έ; ΟΚ τότε...:D
|
μπορεις να βαλεις αναλογα το τι και ποσα φυτα εχεις και να μας βγαζει απαιτησεις ,η ποσα τετραγωνικα ειναι τι σπιτι και να βγαζει ποσα ενυδρεια χωραει
|
Το δεύτερο το θεωρώ πολύ χαζό [Με το συμπάθιο πάντα;)]
Ναι για το πρωτο Να βαζουμε φυτα και να μας λεει τι λιπασμα να βαζουμε και να μας κανει και schedule |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Να κάνετε κάτι για τα φυτά...
Επίσης μετατροπέα θερμοκρασίας και κάτι με ανάλογα ποσά...\ :smt041:D |
για πλακα το ειπα ρε συ! ευχαριστω για την επεξηγηση για την αμμωνια.
καλη δουλεια κι απο μενα |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
ΟΚ Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα!
Aber μην με παρεξηγείς για πλάκα το είπα χεχε:D:D:D Μιά παρέα είμαστε εδώ μην τσιτωνόμαστε... Κύριε Αντάρη καλή επιτυχία! ------------------------- Χμμμ Για να κατεβάσω ιδέες... Πόσο θα πέφτει η θερμοκρασία με αντίστοιχους ανεμιστήρες (και αριθμός ανεμιστήρων) σε τόση επιφάνεια νερού κτλ κτλ... Είναι ένας τύπος τον είχα ξεθάψει από κάτι άρθρα αλλά είναι δύο σειρές... Κάτι τέτοιο; Τέλος πάντων... |
http://www.theaquatools.com/ κατι σαν αυτο θελετε ?
|
Αυτό το έχω δει...
Να κάνουμε κάτι πρωτότυπο:D |
Παράθεση:
|
Περα απο τις πλακες εμενα μου αρεσε το προγραμματακι και το εβαλα στην Επιφ. Εργασιας.
Να ζητησω κατι απλο(πιστευω): Αν θες ενσωματωσε ενα τυπο για μετατροπη Gallons σε Liters και ενα για Farenheit Celsius. Για να μην ψαχνουμε καθε φορα μετατροπεα. |
Ετοιμάζομαι για τη δεύτερη έκδοση του προγράμματος ωστόσο έχω μια απορία όσον αφορά τα λιπάσματα. Εννοώ τις καθαρές μορφές των ουσιών και όχι τα έτοιμα σκευάσματα που κυκλοφορούν...
Ποια αγοράζετε και σε τι ποσοστό είναι ενυδατωμένα; πχ το θειικό μαγνήσιο είναι κάπως έτσι MgSO4.7H2O (επταένυδρο)... |
Ανταρη, το δικο σου μου βγαζει co2 8,32. δεν εχω παροχη co2. αυτο σημαινει οτι το προγραμμα λειτουργει μονο για ολη τη συνθεση(kh, ph, Temp)? γιατι διαφορετικα πως εμφανιζεται τετοια περιεκτικοτητα σε co2?
................. Sorry, το διορθωσα |
Αντάρης είναι βασικά :). Το CO2 υπάρχει στην ατμόσφαιρα από φυσικού και ως εκ τούτου διαλύεται και μια ποσότητα στο νερό. Δεύτερον, τα ζωντανά μας, με την αναπνοή, αφήνουν και αυτά μια ποσότητα. Εάν έβαλες σωστά τις παραμέτρους τότε ναι, τόσο είναι το διαλυμένο CO2 στο νερό του ενυδρείου.
Κάποιος για την απορία μου, πιο πάνω; |
στον παλιο υπολογιστη ειχα νορτον και αναρωτιωμουν αν τελικα ειναι χειροτερο να εχεις νορτον ή ιους , εκτος απο το οτι καθε τρεις και λιγο βαρουσε συναγερμους και δεν με αφηνε να μπω πουθενα , ηταν και βαρυ
τωρα δεν εχω τιποτα και απλα κανω φορματ |
1 Συνημμένο(α)
Λοιπόν, έκατσα και το έψαξα λιγάκι το θέμα και κατέληξα. Η δεύτερη έκδοση είναι γεγονός και σας την παραθέτω για δοκιμές.
|
Παράθεση:
|
Φίλε Αντάρη....ενδιαφέρουσα η προσπάθειά σου........
Αλλά...τι δε κατάλαβα σωστά; Σύμφωνα με το πρόγραμμα ..με PH κάτω απο 6 και KH =1, T=28C..τα ψαράκια κινδυνεύουν από CO2 !?? |
συγχαρητηρια για τον κοπο
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board