Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Γλυκό νερό - Γενικά (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ο ανιδεος τα καταφερε?(εγω ειμαι αυτος) :D (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40119)

tirogalos 06-05-10 20:36

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 443669)
δυστυχως...η θηλυκια σου δεν φαινεται καλα...:(

Χμμμ...Και εγω το παρατηρησα πριν 1-2 ωρες.Τι κανω με αυτην τωρα?Αυριο παω να παρω 1 αρσενικο και 4 θυληκα!

harris samos 06-05-10 21:53

τι βλεπεις ???
μη παρεις μπορει να ειναι αρρωστη και να κολλησουν και τα καινουρια

tirogalos 06-05-10 21:55

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από harris samos (Μήνυμα 443725)
τι βλεπεις ???
μη παρεις μπορει να ειναι αρρωστη και να κολλησουν και τα καινουρια

Τα βρανχια της ειναι κοκκινα αμα ειναι θα την βγαλω αι θα του τη δωσω πισω

harris samos 06-05-10 21:59

ποτε αλλαξες νερο ??
τελευταια ??

tirogalos 06-05-10 22:14

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από harris samos (Μήνυμα 443729)
ποτε αλλαξες νερο ??
τελευταια ??

Εεε σημερα την πηρα απο ενα φιλο.Το νερο μου το αλλαζω καθε 2 εβδομαδες.Λοιπον την βγαζω και αυριο περνω τα ψαρακια!

giagligian 06-05-10 23:16

Παλικάρι δεν την παλεύεις.... Έχεις αμμωνία στο ενυδρείο. Ή αυτός που στην έδωσα απλώς ήξερε ότι ήτανε άρρωστη και στην έδωσε. Και δεν σου φτάνει το ότι έχεις ήδη ένα άρρωστο ψάρι μέσα στο ενυδρείο σου, θέλεις να βάλεις άλλα 5.... Χαρά στην υπομονή των υπόλοιπων που προσπαθούν να στο δείξουν με τον καλό τρόπο!

αν είναι να μην διαβάζεις αυτά που σου λένε εδώ μέσα, μην ρωτάς τότε....

tirogalos 07-05-10 12:56

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giagligian (Μήνυμα 443755)
Παλικάρι δεν την παλεύεις.... Έχεις αμμωνία στο ενυδρείο. Ή αυτός που στην έδωσα απλώς ήξερε ότι ήτανε άρρωστη και στην έδωσε. Και δεν σου φτάνει το ότι έχεις ήδη ένα άρρωστο ψάρι μέσα στο ενυδρείο σου, θέλεις να βάλεις άλλα 5.... Χαρά στην υπομονή των υπόλοιπων που προσπαθούν να στο δείξουν με τον καλό τρόπο!

αν είναι να μην διαβάζεις αυτά που σου λένε εδώ μέσα, μην ρωτάς τότε....

Μην γινεσε τοσο επιθετικος:smt120.Αν εχω αμμωνια τι να κανω να αλλαξω το νερο?Ι να το αδειασω ολο και να το ξαναστρωσω?:smt120

Γιώργος Κ 07-05-10 13:05

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tirogalos (Μήνυμα 443848)
Μην γινεσε τοσο επιθετικος:smt120.Αν εχω αμμωνια τι να κανω να αλλαξω το νερο?Ι να το αδειασω ολο και να το ξαναστρωσω?:smt120

Θα πρεπει να μετρησεις αμμωνια και γραψε τι βρηκες ... καθως και ΝΟ2 και ΝΟ3 για αρχη!! ;)

stav 07-05-10 13:06

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tirogalos (Μήνυμα 443848)

Να καθισεις να διαβασεις και μετα να βαλεις ψαρια.

tirogalos 07-05-10 20:41

Καλα θα σας πω το απογευμα τις μετρησεις!Χρονος για διαβασμα ειναι περιορισμενος καθως ερχονται εξετασεις και γενικως το προγραμμα μου ειναι πολλυπλοκο.Εβαλα και φοντο οπως μου ειπατε

http://i40.tinypic.com/21bvzf4.jpg
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tirogalos (Μήνυμα 443853)
Καλα θα σας πω το απογευμα τις μετρησεις!Χρονος για διαβασμα ειναι περιορισμενος καθως ερχονται εξετασεις και γενικως το προγραμμα μου ειναι πολλυπλοκο.Εβαλα και φοντο οπως μου ειπατε

http://i40.tinypic.com/21bvzf4.jpg

Λοιπον εκανα μαζι με τον θειο μου τις μετρησεις.
ΝΗ3.0
ΝΟ2.0
ΝΟ3.0,20
Το Ph ηταν ανεβασμενο και μου εδωσε μια ειδικη σκονη!
Και επειδη σημερα εχει γενεθλια η αδερφη μου μου εφερε 3 γκαπακια!

Aα και κατι αλλο.Επειδη μου εφερε 3 θυληκιες ο αρσενικος τις κυνηγαει και παει κατω απο τα βρανχια τους.Μηπως κανει επιθεσεις η ειναι ερωτικα παιχνιδακια ? :D

Πάνος 07-05-10 20:49

ΝΟ3=20 μπορει....0.20 δε ξερω κανενα τεστ να μπορει να το μετρησει με αυτη την ακριβεια...
κατι λαθος εχεις γραψει ή εχεις κανει και πρεπει να το δεις..

το πεχα το θελουμε υψηλο..γκαπυ εχεις...μη βαλεις αυτη τη σκονη..περισσοτερο κακο κανει παρα καλο.
εφοσον εβαλες κι αλλα ψαρια....συνεχισε τις μετρησεις...αν δεις οτι ΝΗ3 ή ΝΟ2 ανεβαινουν...θα πρεπει να δρασεις αμεσα..

tirogalos 07-05-10 21:17

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 443986)
ΝΟ3=20 μπορει....0.20 δε ξερω κανενα τεστ να μπορει να το μετρησει με αυτη την ακριβεια...
κατι λαθος εχεις γραψει ή εχεις κανει και πρεπει να το δεις..

το πεχα το θελουμε υψηλο..γκαπυ εχεις...μη βαλεις αυτη τη σκονη..περισσοτερο κακο κανει παρα καλο.
εφοσον εβαλες κι αλλα ψαρια....συνεχισε τις μετρησεις...αν δεις οτι ΝΗ3 ή ΝΟ2 ανεβαινουν...θα πρεπει να δρασεις αμεσα..

Οκ.Καλα αυριο θα ξανακανω τεστ για το ΝΟ3 εαν μπορει ο θειος μου.Ξερεις εαν ο gappy ειναι επιθετικος η το κανει για να βρει ζευγαρι?

Πάνος 07-05-10 21:25

οι παρενοχλησεις των θηλυκων ειναι ερωτικα παιχνιδια...ξερεις 3 ευρω/15 δευτερα...:D:D
γιαυτο πρεπει να κραταμε μια αναλογια αρσ/θηλ περιπου 1/3 ωστε να κατανεμεται η "πιεση" των αρσενικων.

tirogalos 08-05-10 09:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 444011)
οι παρενοχλησεις των θηλυκων ειναι ερωτικα παιχνιδια...ξερεις 3 ευρω/15 δευτερα...:D:D
γιαυτο πρεπει να κραταμε μια αναλογια αρσ/θηλ περιπου 1/3 ωστε να κατανεμεται η "πιεση" των αρσενικων.

χαχαχα οκ:D
H μια θυληκια εχει φουσκωμενη κοιλια και μαυρη κουκιδα προς το τελος της κοιλιας.Καλο αυτο?(gappakia?)

frits 08-05-10 10:45

μη βάλεις τη σκόνη, έτσι κι αλλιώς θες υψηλό PH όπως είπε ο Πάνος και γενικότερα απέφευγε σκόνες και χημικά στο ενυδρείο ;)

για τη γκαπίνα βάλε φωτο να καταλάβουμε

tirogalos 08-05-10 23:49

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από frits (Μήνυμα 444099)
μη βάλεις τη σκόνη, έτσι κι αλλιώς θες υψηλό PH όπως είπε ο Πάνος και γενικότερα απέφευγε σκόνες και χημικά στο ενυδρείο ;)

για τη γκαπίνα βάλε φωτο να καταλάβουμε

Oκ.Να η φοτο

http://i41.tinypic.com/30bz0nc.jpg
Λοιπον.Εκανα ξανα τεστ για το ΝΟ3 και μου βγηκε 5.Επισης μου εδωσε περισσοτερα guppies και την τριτη θα ξανακανουμε τεστ

harris samos 11-05-10 19:34

μαλλον μωρα :D
φουλ αλλαγες μη το φορτονεις πολυ το ενυδρειο

tirogalos 11-05-10 19:36

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από harris samos (Μήνυμα 445165)
μαλλον μωρα :D
φουλ αλλαγες μη το φορτονεις πολυ το ενυδρειο

:D.Οταν λες μην το φορτωνω πολλυ το ενυδρειο εννοεις να μην εχω τοσα guppy?

harris samos 11-05-10 19:38

ναι με ψαρια ειδικα τωρα που ειναι αρχη
η αμμωνια σε αστρωτα φιλτρα ανεβαινει απιστευτα γρηγορα

tirogalos 11-05-10 19:48

Ααα οκ

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:10.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01920 seconds with 10 queries