Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=164)
-   -   Η μικρή μου ζούγκλα (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=39875)

thanasisg 28-05-10 15:48

Για τον χειμώνα μιλούσα, το καλοριφέρ μάλλον το κλείνεις το χειμώνα:D:D

Η απορία μου ηταν πως και δεν ανησυχείς για υπερθέρμανση του νερού. Δεν ξέρω πόσο καιρό χρησιμοποιείς αυτή την πατέντα αλλά το χειμώνα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που πιθανόν το καλοριφέρ δουλεύει περισσότερη ώρα συνεχόμενα μπορεί να έχεις πρόβλημα. Εκτός και αν κρατάς τους ανεμιστήρες συνδεδεμένους με κάποιον ελεγκτή θερμοκρασίας και τον χειμώνα!!

drbig 28-05-10 16:13

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από thanasisg (Μήνυμα 450555)
Για τον χειμώνα μιλούσα, το καλοριφέρ μάλλον το κλείνεις το χειμώνα:D:D

Η απορία μου ηταν πως και δεν ανησυχείς για υπερθέρμανση του νερού. Δεν ξέρω πόσο καιρό χρησιμοποιείς αυτή την πατέντα αλλά το χειμώνα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που πιθανόν το καλοριφέρ δουλεύει περισσότερη ώρα συνεχόμενα μπορεί να έχεις πρόβλημα. Εκτός και αν κρατάς τους ανεμιστήρες συνδεδεμένους με κάποιον ελεγκτή θερμοκρασίας και τον χειμώνα!!

Οχι δεν έχω ελεγκτες. Καποια στιγμη που θα βγουμε απο οικονομική κρίση...θα πάρω!

Φετος που το λειτούργησα παντως, και εκατσε εντελως τυχαία οφείλω να ομολογησω, τα πηγα μια χαρα πρεπει να πω.. Το ρεύμα μου έμεινε στα ιδια ευρω με περυσι παρόλο που προστεθηκαν 2 ενυδρεία στο σπιτι 100 + 150 λτ. με όλα τα παρελκόμενά τους!!!

Αλέξης6 28-05-10 16:20

Μου άρεσε πάρα πολύ η ζούγκλα σου αλλά πάνω από όλα ευχαριστήθηκα την παρουσίαση:D

drbig 28-05-10 16:25

Σ' ευχαριστώ. Λογικά τώρα που θα γυρίσω απο τη δουλειά πρέπει να δω γεννα. Με το που καθάρισε ο τόπος , χτες οι σκαλάρηδες άρχισαν να καθαρίζουν φύλο.. οπότε ελπίζω η 10η (γέννα) να είναι και η φαρμακερή! :D

Αλέξης6 28-05-10 16:28

Με το καλό!!

drbig 28-05-10 19:24

Ισχύει λοιπόν γεννήσανε... :D

thanasisg 28-05-10 22:11

Με το καλό και τα μωρά! Μακάρι η δέκατη να είναι και η φαρμακερή!!

halvas69 29-05-10 13:41

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από drbig (Μήνυμα 439047)
και δ) το πρόβλημά μου, 4 νέα φύλα η ανούμπια μέσα σε 1 εβδομάδα, η 2 φύλα και 2 ανθη... και αυτο συμβαίνει σε κάθε μια ανουμπια... τι να κανω πείτε μου!!!! :D:D:D (φώτο 4)

Θα σε απαλλάξω εγώ Χάρη, να κάνεις τράμπα με τις δικές μου που δεν γνωρίζουν από τέτοια προβλήματα με άνθη.
Αξιολογότατο το ενυδρείο είμαι και εγώ fan των ατημέλητων.

ΥΓ Θα σε πάρει ο διάολος εσένα και τον άλλον τον μουστακαλή με την χωρίστρα.....ΚΟΠΡΟΙΙΙΙΙ !!!! :p:p:p

bokostas 29-05-10 19:45

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από halvas69 (Μήνυμα 450860)
ΥΓ Θα σε πάρει ο διάολος εσένα και τον άλλον τον μουστακαλή με την χωρίστρα.....ΚΟΠΡΟΙΙΙΙΙ !!!! :p:p:p

ΑΙΣΧΟΣ ανίερη επίθεση και ρατσιστική εναντίον των μουστακαλήδων με χωρίστρα.!!!:D
Προσβλητικό και υβριστικό ποστ, απαιτώ να διαγραφεί και να υποχρεωθεί ο λιβελογράφος Χαλβάς
να αφήσει μουστάκι και να κάνει χωρίστρα στα μαλλιά του για να δει τι σημαίνει να σε ζηλεύουν
οι άντρες για την ομορφιά σου και να στην πέφτουν συνέχεια οι γυναίκες στον δρόμο...:cool:

kingrim 29-05-10 23:55

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από halvas69 (Μήνυμα 450860)

xaxaxaxaxaxaX ποιον να λεει ποιον να λεει χααχχαχα

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:09.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01370 seconds with 10 queries