Σας ευχαριστω πολυ!
Μολις παρελαβα και τις 2 θυλικες,η μια εχει καλο μεγεθος ενω η αλλη ειναι λιγο μικρουλα πραγμα οχι και τοσο καλο(φοβαμαι μη μου τη σκοτωσει παλι).Τελος παντων τωρα γινεται η προσαρμογη και σε λιγο θα μπουν στο ενυδρειο,ευχομαι να παν ολα καλα.... |
πολυ ομορφο...... δικε μου!!!! μπραβο
|
Καλά θα περάσουν εκεί μέσα ,ξανά μπράβο Κώστα ωραίο στολίδι μ αρέσει :smt023
|
Πολύ ωραία αντίθεση του σκούρου πυθμένα με τα καταπράσινα φυτά, μπράβο!!!
|
Μικροαλλαγες
4 Συνημμένο(α)
Μια μικρη ανακαινισουλα(ανοιξε λιγο ο χωρος),φυτα κ ξυλα παρεμειναν τα ιδια απλα αλλαξαν θεση,το ιδιο κ τα ψαρια 10 καρδιναλιοι,2 κορυ,2 οτος,1 cacatu male.Πιστευω πως ομορφυνε ακομα περισσοτερο:D,σκοπος μου ειναι να καλυφθει ολο το χαλικι μπροστα(προτυνεται μου καποιο φυτακι η να συνεχισω με pogostemon?)Θελω επισης να πω πως ολα μου τα φυτα ειναι απο κλαδεματα,δεν εχω πληρωσει φραγκο κ συγκεκριμενα το pogostemon ξεκινησε με 3 ριζουλες κ χρειαστηκε 1 χρονος για να πολαπλασιαστει τοσο....:D:D:D
|
Πολυ ωραιο και καθαρο ενυδρειο με υγιεστατα και καταπρασινα φυτα.Ενα μεγαλο μπραβο.Οσο για το υπολοιπο χαλικι εγω θα εβαζα ενα διαφορετικο ισως και πιο χαμηλο φυτο που γινεται χαλι.
|
Κωστάκη μιας και γειτονέψαμε θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις λιγο Pogostemon γιατι είναι αρκετό (και να μου το χαρίσεις :D πλάκα κάνω ,ισχύει το οτι είνα πολύ)καλύτερα να κάνεις κάποιες συστάδες θα δείχνει και πιο φυσικό και στο υπόλοιπο να βάλεις κάποιο γρασιδάκι απο τα πολλά που υπάρχουν προσωπικά θα μου άρεσε η Cuba.
|
Υπέροχο!!!
|
Παράθεση:
|
Μάλιστα τωρα κάτι μου θύμισες,απο γρασιδάκια δε έχω τίποτε γιατι ακόμη είμαι στη φάση της μετακόμισης (άτιμη απεργία) κατα το Σεπτέμβριο θα παραλάβω τα καινούργια μου φυτούλια της Tropica.
|
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου, καταπρασινο!!!:smt041
|
7 Συνημμένο(α)
Ενα μικρο update,ψιλοφουντωσαμε αρκετα,αν και σχεδον ολο τον αυγουστο ειχα 32 βαθμους,η πρασιναδα μου ακλονιτη..............:D:D:D
|
Duracell , οποτε αποφασίσεις να ξεφορτωθείς λίγο Pogostemon Helferi (ή και να πουλήσεις )σφύρα.:p
|
πω πω...του helferi γινεται εκει μεσα!:o
ωραιος!!!:p |
Σούπερ, τούμπανο, μέσα στην υγεία και την ανάπτυξη, να τα χαίρεσαι.
|
Παράθεση:
|
Χαζευω το ενυδρειο σου απλα πανεμορφο,ετσι το χεις διατηρησει και τωρα;Κατι τετοια βλεπω και τρελαινομαι:p:p.Κι αυτο το pogostemom μπροστα δειχνει υπεροχο φυτο, βαθμος δυσκολιας;
|
:smt038:smt038:smt038:smt038
|
Πρίν απο κάτι χρόνια :D
|
...
Παράθεση:
|
Δείτε λίγο και την ημερομηνία του θέματος και μετα βιαστείτε να κάνετε κριτική;)
|
Να σται καλα.....τι μου θυμησατε τωρα....το πρωτο μου ενυδρειο!!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board