Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Άλλα ζώα (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Tι ζωακι ??? (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38872)

yannakis 17-03-10 22:42

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από achisael (Μήνυμα 427834)
nai αστο προς το παρων....
αν και ειναι αξιαγαπητα καλυτερα να μην εχεις αν δεν μπορεις να του προσφερεις τα παντα... γιατι αυτος θα στα προσφερει....

ναι και με το αζητητο παντα!παντως εγω λεω να ξεφυγεις απο τα "ζωντανα" και να της παρεις κανα κολιε ξερω εγω η κατι τετοιο αν εισαι πολυ δεσμευμενος με το ζωακι..

achisael 17-03-10 22:46

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από yannakis (Μήνυμα 427835)
ναι και με το αζητητο παντα!παντως εγω λεω να ξεφυγεις απο τα "ζωντανα" και να της παρεις κανα κολιε ξερω εγω η κατι τετοιο αν εισαι πολυ δεσμευμενος με το ζωακι..

μα θελει ζωακι... θα το σκεφτω καλα και θα αποφασισω...
θα το συζητησω και μαζι της.... καλυτερα εννοω...

areti 18-03-10 00:19

Καπου διαβασα οτι μπορουμε να αφησουμε τα κουνελακια ελευθερα στο μπαλκονι...
Εγω δεν θα το προτεινα και πιστεψτε με μιλαω εκ πειρας ... το κουνελακι της κολλητης μου, επεσε την πρωτη κ ολας μερα . Απο θαυμα ζει το καημενο και ηταν και ενα μηνα με γυψους στα 2 χερακια και σπασμενα ολα τα δοντια. :(

achisael 18-03-10 11:48

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από areti (Μήνυμα 427856)
Καπου διαβασα οτι μπορουμε να αφησουμε τα κουνελακια ελευθερα στο μπαλκονι...
Εγω δεν θα το προτεινα και πιστεψτε με μιλαω εκ πειρας ... το κουνελακι της κολλητης μου, επεσε την πρωτη κ ολας μερα . Απο θαυμα ζει το καημενο και ηταν και ενα μηνα με γυψους στα 2 χερακια και σπασμενα ολα τα δοντια. :(

krιμα το καημενο....,

potami 18-03-10 12:53

το να βρεις αλλη κοπελα το σκευτηκες;

achisael 18-03-10 13:10

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από potami (Μήνυμα 427918)
το να βρεις αλλη κοπελα το σκευτηκες;

τι λες??? μιλας σοβαρα??
γιατι να βρω αλλη?? ειμαστε 2 χρονια και ειμαστε τελεια...
οποτε...:smt084:smt084:smt084

kapodistrias 18-06-10 11:57

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από exelix (Μήνυμα 427669)
Να σου πω για αυτά που ξέρω. Τα χελωνάκια έχουν κάπως υψηλό αρχικό κόστος, αλλά από εκεί και πέρα δεν απαιτεί ιδιαίτερα έξοδα. Άμα θες και λεπτομέρειες μπορώ να σου πω από προσωπική εμπειρία. Για τα σκιουράκια μπορώ να σου πω με βάση αυτά που έμαθα όταν ήθελα και ενώ ήμουν τρελός να αποκτήσω έκανα τελικά πίσω. Θέλουν μεγάλο, σχετικά, κλουβί και αυτά τα μικρούλικα που τα έχουν στα pet shop δεν είναι αρκετά (μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου, δεν είναι αυτό το δύσκολο) και το δύσκολο κομμάτι είναι ότι εάν τα έχεις μέσα στο σπίτι ψιλομυρίζουν και αν τα έχεις στο μπαλκόνι πέφτουν σε χειμέριο ύπνο. Αυτά ξέρω!

Το να πεφτουν σε χειμεριο υπνο (χειμερια ναρκη) ειναι οτι καλυτερο για τα σκιουρακια γιατι το διαστημα του χειμωνα δεν φθειρονται και ζουν περισσοτερο :grin: αν θελετε ρωτηστε με στα θεματα με σκιουρακια ειμαι απο τουσ ειδικουε:p

pavlos15 18-06-10 12:04

Γιατι οχι μια γατουλα?:)

kapodistrias 18-06-10 12:10

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από potami (Μήνυμα 427732)
-μην παρει σκιουρακι
ειναι ενα αγριο ζωο που δαγκωνει και δεν μπορεις να το αφησεις ελευθερο στο σπιτι ουτε να παιξεις μαζι του

μα τι λες!!!! ο rambo μου δεν με εχει δαγκωσει ποτε ολο εξω στο σπιτι ειναι!! συγνωμη αλλα κανεις λαθος!:cool:

achisael 18-06-10 12:27

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kapodistrias (Μήνυμα 457540)
μα τι λες!!!! ο rambo μου δεν με εχει δαγκωσει ποτε ολο εξω στο σπιτι ειναι!! συγνωμη αλλα κανεις λαθος!:cool:

παιδια το θεμα λυθηκε πηραμε μονομαχο...
γαλαζιο με μωβ και ειναι μια χαρα ολα....

οσο για τον ποταμι... (κλασσικα ολοι λενε κατι χωρις να ξερουν... ετσι επειδη το ακουσαν..ραδιο αρβυλλα..οχι αυτο στον ΑΝΤ1!!!):D:D:D:D

amalia 18-06-10 13:05

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kapodistrias (Μήνυμα 457540)

Αυριο μπορουμε να κανουμε επιλεκτικες αναπαραγωγες σε κροκοδειλους, ασβους, αλεπουδες και τα πιο ηρεμα να τα κανουμε pet....
To οτι δε σε εχει δαγκωσει δεν σημαινει οτι ειναι ευτυχισμενο ζωντας με ανθρωπους σα σκυλος και κανοντας βολτες στο σαλονι.. Εκτος εαν μου πεις οτι εχεις κανει το σαλονι σου δασος για νιωθει στο φυσικο περιβαλλον του ;)
Συγνωμη για το off topic...
Μια χαρα ο μονομαχος... καλοριζικος!!!

achisael 18-06-10 17:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από amalia (Μήνυμα 457564)

ευχαριστουμε....

kapodistrias 25-06-10 14:24

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από amalia (Μήνυμα 457564)
Αυριο μπορουμε να κανουμε επιλεκτικες αναπαραγωγες σε κροκοδειλους, ασβους, αλεπουδες και τα πιο ηρεμα να τα κανουμε pet....
To οτι δε σε εχει δαγκωσει δεν σημαινει οτι ειναι ευτυχισμενο ζωντας με ανθρωπους σα σκυλος και κανοντας βολτες στο σαλονι.. Εκτος εαν μου πεις οτι εχεις κανει το σαλονι σου δασος για νιωθει στο φυσικο περιβαλλον του ;)
Συγνωμη για το off topic...

εχεις δικιο! αλλα ο ραμπο εχει γεννηθει στο σπιτι μου!ειχαμε πολλους σκιουρους και γεννηθηκε και αυτος,ετσι εχει συνηθισει! επισης δεν κανει βολτες μονο στο σαλονι αλλα και σε εναν περιφραγμενο χωρο στον κηπο!

Liz@ 25-06-10 14:32

η καλυτερη επιλογη ο μονομαχουλης!:):smt020

kapodistrias 25-06-10 14:37

ναι αρκει να ειναι σε μεγαλο ενυδρειο! οχι σαν αυτες τις βλακειες που εχουν στα πετ σοπ (ποτηρακια για σφηνακι zw κλπ)

nesnes 08-08-10 16:59

τα καναρινακια ειναι ωραια και δεν θελουν πολλα πολλα

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:54.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01705 seconds with 10 queries