Παράθεση:
ναι και με το αζητητο παντα!παντως εγω λεω να ξεφυγεις απο τα "ζωντανα" και να της παρεις κανα κολιε ξερω εγω η κατι τετοιο αν εισαι πολυ δεσμευμενος με το ζωακι.. |
Παράθεση:
μα θελει ζωακι... θα το σκεφτω καλα και θα αποφασισω... θα το συζητησω και μαζι της.... καλυτερα εννοω... |
Καπου διαβασα οτι μπορουμε να αφησουμε τα κουνελακια ελευθερα στο μπαλκονι...
Εγω δεν θα το προτεινα και πιστεψτε με μιλαω εκ πειρας ... το κουνελακι της κολλητης μου, επεσε την πρωτη κ ολας μερα . Απο θαυμα ζει το καημενο και ηταν και ενα μηνα με γυψους στα 2 χερακια και σπασμενα ολα τα δοντια. :( |
Παράθεση:
krιμα το καημενο...., |
το να βρεις αλλη κοπελα το σκευτηκες;
|
Παράθεση:
τι λες??? μιλας σοβαρα?? γιατι να βρω αλλη?? ειμαστε 2 χρονια και ειμαστε τελεια... οποτε...:smt084:smt084:smt084 |
Παράθεση:
|
Γιατι οχι μια γατουλα?:)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
παιδια το θεμα λυθηκε πηραμε μονομαχο... γαλαζιο με μωβ και ειναι μια χαρα ολα.... οσο για τον ποταμι... (κλασσικα ολοι λενε κατι χωρις να ξερουν... ετσι επειδη το ακουσαν..ραδιο αρβυλλα..οχι αυτο στον ΑΝΤ1!!!):D:D:D:D |
Παράθεση:
Αυριο μπορουμε να κανουμε επιλεκτικες αναπαραγωγες σε κροκοδειλους, ασβους, αλεπουδες και τα πιο ηρεμα να τα κανουμε pet.... To οτι δε σε εχει δαγκωσει δεν σημαινει οτι ειναι ευτυχισμενο ζωντας με ανθρωπους σα σκυλος και κανοντας βολτες στο σαλονι.. Εκτος εαν μου πεις οτι εχεις κανει το σαλονι σου δασος για νιωθει στο φυσικο περιβαλλον του ;) Συγνωμη για το off topic... Μια χαρα ο μονομαχος... καλοριζικος!!! |
Παράθεση:
ευχαριστουμε.... |
Παράθεση:
|
η καλυτερη επιλογη ο μονομαχουλης!:):smt020
|
ναι αρκει να ειναι σε μεγαλο ενυδρειο! οχι σαν αυτες τις βλακειες που εχουν στα πετ σοπ (ποτηρακια για σφηνακι zw κλπ)
|
τα καναρινακια ειναι ωραια και δεν θελουν πολλα πολλα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board