Ηρθε και εδεσε με τα ξυλα Αντωνη!!Πανεμορφο
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Σου το ειπα και απο κοντα... εχει γινει κουκλι. Σκεψου το ενδεχομενο να γεμισεις τα κλαδια κατα τα 3/4 με plagiomnium και moss ;) To Αδιαντο παει καλα , τι μου ελεγες οτι δεν παει... βλεπω πολλα νεα φυλλαρακια. Αυτο που μου χτυπησε αμεσως θετικα στο ματι ειναι οι φτερες :smt060Συντομα θα σου φερω και την Pteris cretica που ειναι must για καθε Viv. |
Παλι καλα που ξερουμε και τα ορια μας δεν φτανει που κολλήσαμε το μικροβιο της γαριδας τωρα κι αυτο παραπάει. Χιλια μπραβο Αντωνη εχεις ξεπερασει τα ορια του απλου χομπίστα.
|
Άντε τώρα ... όλοι το "ρίξατε" στα vivarium!!!
Θα με κάνετε να αδειάσω το ενυδρείο μου! Πάρα πολύ όμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το κάτι άλλο!!! |
Παρα πολύ όμορφο! Το μόνο που λείπει είναι 1-2 βατραχάκια να γυρνάνε εκεί μέσα :D
|
Μου αρέσει πολύ πάρα πολύ που άρχισα να ζηλεύω .
Φτου φτου να μην το ματιάξω. |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
έχεις δίκιο, τώρα πρόσεξα ότι είναι 40 λίτρα...μια χαρά και η σαρανταποδαρούσα όμως! :p
|
Απλα... πανεμορφο!!! Μας βαζεις μπριζες!!
|
Πολλά μπράβο γιαυτό που βλέπουμε....είναι πρωτότυπο και απίστευτα όμορφο.
Τώρα καταλαβαίνω γιατι εγώ δεν μπόρεσα να διατηρήσω το Αδιάντο σε γλαστράκι στο πάσο του σαλονιού μου, κι άς το ψέκαζα 2 φορές τη μέρα. Ολοένα ξερενόταν. Με τα δόντια κρατήθηκε 3 μήνες και μετά.....πάει !! Τότε δεν ήξερα για τα βιβάριουμ βλέπεις.... |
Να στε καλά παιδιά σας ευχαριστώ πολύ…:p
Παράθεση:
:smt105 Παράθεση:
Ότι μπορώ κάνω φίλε Eric…:rolleyes::p Παράθεση:
Eίναι πολύ εύκολο στην διατήρηση του το Αδίαντο. Από ότι κατάλαβα πρέπει να περιμένει κανείς μέχρι να προσαρμοστεί μετά είναι όλα ok . :) Θέλει πολύ υγρασία και τα ριζώματα του να έχουν χώμα και να ακουμπάνε σε πέτρα…;) Τώρα όμως που έμαθες φίλε Χριστόφορε περιμένουμε ένα vivarium εεε?;):) |
πανεμορφο!!:p
|
Παράθεση:
|
Eίναι πολύ εύκολο στην διατήρηση του το Αδίαντο. Από ότι κατάλαβα πρέπει να περιμένει κανείς μέχρι να προσαρμοστεί μετά είναι όλα ok . :) Θέλει πολύ υγρασία και τα ριζώματα του να έχουν χώμα και να ακουμπάνε σε πέτρα…;)
Τώρα όμως που έμαθες φίλε Χριστόφορε περιμένουμε ένα vivarium εεε?;):) [/QUOTE] Ναι, θα κάνω νομίζω βιβάριουμ και θα βάλω και Αδίαντο!! έτσι για να πάρω το αίμα μου πίσω.:smt041 |
πολυ ομορφο! ενας μικρος "κηπος"!!:smt041
|
Παράθεση:
Ναι, θα κάνω νομίζω βιβάριουμ και θα βάλω και Αδίαντο!! έτσι για να πάρω το αίμα μου πίσω.:smt041[/QUOTE] ;):smt023 Παράθεση:
|
Πανέμορφο στήσιμο και όμορφες μός. Θα με ενδιέφερε να βάλω κι εγώ σε βιβάριουμ (όταν!) φλέιμ μος αλλά δεν ξέρω που και αν θα τη βρώ σχετικά εύκολα. Δεν τη έχω δεί νομίζω κάπου.
Εχεις καμμιά ιδέα ....γείτονα?? |
Ευχαριστώ πολύ γειτόνισσα :p πολύ όμορφο το flame moss…δεν έχω και να σου δώσω (είχα πριν κάποιους μήνες και το έδωσα όλο για καλό σκοπό);) από μαγαζιά φέρνει το water inn ή μπορείς να παραγγείλεις από ebay αν ασχολείσαι…σε emersed μορφή δεν είναι και τόσο όμορφο…όσο μέσα στο νερό.. για vivarium καλύτερα είναι τα χαμηλά (nano mosses) ή τα θαμνοειδή moss πχ plagiomnium, fissidens,willow, triangle, star moss κλπ…
|
δεν εχεις flame?? ΝΤΡΟΠΗ σου αλητη.Τσακισου και ελα να σου δωσω εχω λιγη.Αντε και για τη γειτονισσα εχω.
|
:smt053:oops: Είδες Αλεξάνδρα τι καλοί φίλοι υπάρχουν… πάντα πρόθυμος να δώσει τα πάντα… μέσα από την καρδιά του.. ο Δημητράκης :p! σε ευχαριστώ πολύ Δημητράκη θα σου τηλ…;)
|
Ευχαριστώ πολύ Δημητρη και εσένα Αντώνη για τη φλέιμ μός και την προθυμία σας. Χα χα. σας την έσκασα. Σε μένα θα έρθει έτσι κι αλλιώς, αφού τη ζήτησε η γυναίκα μου. ;)
|
Ααααα ωστε ετσι ε.Το εχουμε διπορτο ?Για να σε προσεχω εσενα!!!
|
Καλοπροαίρετα πάντα όμως... Είπα να βάλω το γυναικείο μέσο, άν και δεν έχω παράπονο γιατί και σε μένα τον μαντραχαλά αμέσως έσπευσαν να μου στειλουν χέρι βοηθείας... Είτε με γυναίκα, είτε χωρίς, σας ευχαριστώ όλους!!!!:p
|
Οk φιλε μου.Να κανουμε και λιγο πλακα.Και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.
|
Από πλάκα ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.....κοντεύουμε να ξεμείνουμε. Ας το διασκεδάζουμε τουλάχιστον.
Thanks budies and ....neighbours !!!!:smt052:) |
Νέες φωτογραφίες ….:p όλα τα φυτά πηγαίνουν πάρα πολύ καλά σε ανάπτυξη …Πρόσθεσα κάποια καινούρια φυτά όπως φτέρες, moss και κάποια ξύλα δωράκι από τον Αλέξανδρο (Raven) όπου τον ευχαριστώ πολύ….σε λίγες μέρες θα μπουν και κάποια άλλα moss και ξύλα οπότε θα υπάρξει και συνέχεια….;)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...0023-viv16.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...l0023-viv2.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...l0023-viv1.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...23-viv0172.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...023-viv009.jpg ευχαριστώ Αντώνης :) |
γεια σου ρε Αντωνη
κοιτωντας τις φωτο μου θυμισανε ενα μονοπατι σε μια ρεματια του χωριου μου... πολυ φυσικο και ρεαλιστικο το στησιμο... ολα δειχνουν να πηγαινουν τελεια.. |
Ευχαριστώ πολύ Αλεξ για τα καλά σου λόγια .. :p χαίρομαι που σου αρέσει και που σου θυμίζει κάτι υπαρκτό.. ;) άντε και στα δικά σου…όποτε είσαι έτοιμος.. φώναξε με να φτιάξουμε μια “ρεματιά”…ε?;):D
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board