εγω ξαναλεω οτι καποια ενταση δεν ειχα αν φανηκε ετσι αλλα τελος παντων!
εγω καταλαβα αλλο οπως ειπα και πιο πανω!οτι και καλα θελει στρωμενο βυθο ο μονομαχος!για αυτο ρωτησα κιολας!εσεις παρεξηγιεστε χωρις λογο... γνωμη μου ειναι εμενα οτι πρεπει να τα εχουμε κοντα τουλαχιστον στις συνθηκες που ζουνε..εγω θεωρω οτι πρεπει να το κανω αυτο!εσυ ισως θεωρεις κατι αλλο!αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να εκθεσω την αποψη μου! επισης προτεινω οχι γκαπι..λιγο αν δεν προσεξεις θα ξεφυγεις απο τον υπερπληθυσμο!πραγματικα ενα φυτεμενο με ενα μονομαχο και κανα σαλιγκαρι μεσα ειναι μουρλια! |
Παράθεση:
|
ααα!ναι απο ενα μερος μπορεις αλλα νομιζω για να δεις ολοκληρωμενη συμπεριφορα απο τα γκαπι πρεπει να τα δεις αρσενικα-θυληκα για να ζησεις το αλαλουμ που γινεται μεταξυ τους:D
πιστεψε με ειναι πολυ ωραιο!εχω κανει και μια παρουσιαση του δικου μου(στις παρουσιασεις θα την δεις:φαιδων ο μονομαχος,να παρεις μια ιδεα..αν και χρειαζεται ακομα αρκετα φυτα για να κρυψω καποια πραγματα και να γινει ζουγκλιτσα:rolleyes:) |
Παράθεση:
|
Ποσο ζει ενας μονομαχος??:confused:
|
απο 2 εως 3 χρονια...αν δεν κανω λαθος οι μονομαχοι που ειναι στα πετ ειναι μερικων μηνων ...οποτε οταν θες να αγορασεις καλο ειναι να λες στον πετσοπα να επικοινωνησει μαζι σου οταν θα ερθει η καινουρια παραγγελια (για να εισαι σιγουρος)
|
αν και δεν ειναι και εγω σιγουρος νομιζω οτι ζει περιπου 1,5 με 2 χρονια;)
|
Ευχαριστω!!:p
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board