Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Αρχάριοι γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Ψαρι σε 30λιτρο. (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38298)

yannakis 26-02-10 20:37

εγω ξαναλεω οτι καποια ενταση δεν ειχα αν φανηκε ετσι αλλα τελος παντων!
εγω καταλαβα αλλο οπως ειπα και πιο πανω!οτι και καλα θελει στρωμενο βυθο ο μονομαχος!για αυτο ρωτησα κιολας!εσεις παρεξηγιεστε χωρις λογο...
γνωμη μου ειναι εμενα οτι πρεπει να τα εχουμε κοντα τουλαχιστον στις συνθηκες που ζουνε..εγω θεωρω οτι πρεπει να το κανω αυτο!εσυ ισως θεωρεις κατι αλλο!αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να εκθεσω την αποψη μου!

επισης προτεινω οχι γκαπι..λιγο αν δεν προσεξεις θα ξεφυγεις απο τον υπερπληθυσμο!πραγματικα ενα φυτεμενο με ενα μονομαχο και κανα σαλιγκαρι μεσα ειναι μουρλια!

water_turtle_lover 26-02-10 20:44

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από yannakis (Μήνυμα 421474)
εγω ξαναλεω οτι καποια ενταση δεν ειχα αν φανηκε ετσι αλλα τελος παντων!
εγω καταλαβα αλλο οπως ειπα και πιο πανω!οτι και καλα θελει στρωμενο βυθο ο μονομαχος!για αυτο ρωτησα κιολας!εσεις παρεξηγιεστε χωρις λογο...
γνωμη μου ειναι εμενα οτι πρεπει να τα εχουμε κοντα τουλαχιστον στις συνθηκες που ζουνε..εγω θεωρω οτι πρεπει να το κανω αυτο!εσυ ισως θεωρεις κατι αλλο!αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να εκθεσω την αποψη μου!

επισης προτεινω οχι γκαπι..λιγο αν δεν προσεξεις θα ξεφυγεις απο τον υπερπληθυσμο!πραγματικα ενα φυτεμενο με ενα μονομαχο και κανα σαλιγκαρι μεσα ειναι μουρλια!

Μα και εγω και φανταζομαι και οι υπολοιποι αυτη τη γνωμη εχουν,γι'αυτο προσπαθουμε!!Οταν ο Μανος προτεινε γκαπι διευκρινησε οτι θα ειναι ενα φυλο και οχι και αρσενικο και θηλυκο για να μην εχουμε αναπαραγωγες.Και εγω συμφωνω με την αποψη σου για τα λιτρα μου,δηλαδη με τον μονομαχο και το σαλιγκαρακι.;)

yannakis 26-02-10 20:50

ααα!ναι απο ενα μερος μπορεις αλλα νομιζω για να δεις ολοκληρωμενη συμπεριφορα απο τα γκαπι πρεπει να τα δεις αρσενικα-θυληκα για να ζησεις το αλαλουμ που γινεται μεταξυ τους:D

πιστεψε με ειναι πολυ ωραιο!εχω κανει και μια παρουσιαση του δικου μου(στις παρουσιασεις θα την δεις:φαιδων ο μονομαχος,να παρεις μια ιδεα..αν και χρειαζεται ακομα αρκετα φυτα για να κρυψω καποια πραγματα και να γινει ζουγκλιτσα:rolleyes:)

water_turtle_lover 26-02-10 20:55

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από yannakis (Μήνυμα 421482)
ααα!ναι απο ενα μερος μπορεις αλλα νομιζω για να δεις ολοκληρωμενη συμπεριφορα απο τα γκαπι πρεπει να τα δεις αρσενικα-θυληκα για να ζησεις το αλαλουμ που γινεται μεταξυ τους:D

πιστεψε με ειναι πολυ ωραιο!εχω κανει και μια παρουσιαση του δικου μου(στις παρουσιασεις θα την δεις:φαιδων ο μονομαχος,να παρεις μια ιδεα..αν και χρειαζεται ακομα αρκετα φυτα για να κρυψω καποια πραγματα και να γινει ζουγκλιτσα:rolleyes:)

To εχω δει το ενυδρειο σου,πανεμορφο ειναι!!!:smt041:smt041

water_turtle_lover 09-03-10 15:19

Ποσο ζει ενας μονομαχος??:confused:

platy 09-03-10 15:20

απο 2 εως 3 χρονια...αν δεν κανω λαθος οι μονομαχοι που ειναι στα πετ ειναι μερικων μηνων ...οποτε οταν θες να αγορασεις καλο ειναι να λες στον πετσοπα να επικοινωνησει μαζι σου οταν θα ερθει η καινουρια παραγγελια (για να εισαι σιγουρος)

Μίμης 09-03-10 17:14

αν και δεν ειναι και εγω σιγουρος νομιζω οτι ζει περιπου 1,5 με 2 χρονια;)

water_turtle_lover 09-03-10 20:36

Ευχαριστω!!:p

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:52.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01435 seconds with 10 queries