σ'ευχαριστω πολυ kalaxan!!
οσο για το φιλτρο εχει ενα πραγμα στην εξοδο που στελνει το νερο δεξια κ αριστερα και περιοριζεται λιγο η ροη..βεβαι ο dimis ειπε να κλεισω εντελως τις φυσαλιδες αλλα μονο με την αναταραξη θα ειναι οκ τα ψαρια???:confused::confused: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ευχαριστω πολυ και για τα φυτα!!!:pοχι οτι μου αφησε καιπολλα η debbie μονο 2-3 νουφαρα και μια μικρη βαλισνερια:(.:( |
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
μετα απο καποες αλλαγες κι αφου μαλακωσα το νερο επεστρεψαν οι καρδιναλιοι με τις τετερντινες κ χαρη στη βοηθεια του συνφορουμιστα perazzi προστεθηκαν κι αλλα φυτα... οριστε το αποτελεσμα!!
|
Πολυ καλυτερο!!!!
Εισαι σε παρα πολυ καλο δρομο... |
ευχαριστω dimi!!προσπαθω...
|
Προσωπικά θα σου πρότεινα μόλις μπορέσεις να πάρεις ένα εξωτερικό φιλτράκι,ετσι ωστε να ανοίξη ακόμη πιο πολύ ο χώρος στο ενυδρείο και να έχεις και πιο καλό φιλτράρισμα (βιολογία)
Κατα τα άλλα το ενυδρείο σου είναι όμορφο και έχει πολύ καλές προοπτικές . Και για την Java moss όπως είπαμε την περιποίηση μην το ξεχνας. |
Ludvigia repens ανάμεσα στους ρίζες εε , με έδωσες ιδέα τώρα:D:D . πολύ όμορφο αλλά όπως είπαμε κάνε ένα DIY Co2 δεν είναι κάτι δύσκολο
|
πολυ ομορφο το ενυδρειο,αλλα παιδια δε προσεξατε κατι;);)και το ειδωλο στο τζαμι του ενυδρειου πολυ ομορφο!!:shock::shock::shock::shock:
υ.γ χωρις παρεξηγηση |
Ε, καλούτσικο είναι, δεν θα το έλεγα κι άσχημο, θέλει όμως ακόμη δουλειά για να πλησιάσει την τελειότητα του ενυδρείου του dimitris vas.:D
|
Παράθεση:
οσο για την moss δυσκολευτηκα λιγο να τη δεσω αλλα ακολουθησα τις οδηγιες σας κι ελπιζω να παει καλα..:grin::grin: ------------------------- Παράθεση:
σέυχαριστω κ παλι για τα φυτα!! ------------------------- Παράθεση:
:smt044:smt044:smt044 ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! ------------------------- Παράθεση:
ντροπη σου!! αποχαιρετα τις τετερντινες γιατι με το σχολιο αυτο μονο σε φωτο θα τις βλεπεις:smt082:smt082:smt082:smt082 |
Παράθεση:
Τα δικά σου μέχρι να γεννήσουν, να μεγαλώσουν, εεε, θα τα βρούμε μέχρι τότε.:) |
οk μονο ετσι το δεχομαι...:smt084
|
Παράθεση:
υγ1 μετα το σχολιο σου αυτο τα κορυ τα βλεπω ολο και να πλησιαζουν προς καλαμαρια... υγ2 το σχολιο οτι με καλοπιανεις θα το αγνοησω,καταλαβαινω οτι πρεπει να κρατησεις τις ισορροπιες,αλλα εν τελει ολοι καταλαβαμε πιο προτιμας:D:D |
bravooooooo!!!!πολυ ωραιο δεσποινα :p:p:p...ας ειμαι καλα εγω που τα ταιζω..:D
|
το ενυδρειο ειναι φυσικα πολυ ομορφοτερο απο κοντα!!:p
δεσποινα ομως σου υπενθυμιζω την αμφοβολια μου για τα φυτα εκεινα που δε μου φαινονται υδροβια....να εχεις το νου σου.... |
Παράθεση:
Λεγεται Acorus gramineus και δεν επιβιωνει εντελως βυθισμενο. |
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
σημερα πηρα μια Camboba ελπιζω οντως να ειναι...για δες τη φωτο.. |
Ειναι ειναι.....
|
Το κερατοφυλλο δεν το φυτευουμε το αφηνουμε να αιωρηται κατα τα αλλα εισαι σε καλο δρομο.
|
να αιωρειται το εχω,οσο εχω δηλαδη..:confused::confused:
που το ειδες φυτεμενο?πισω ειναι cabomba κ αριστερα ειναι λιμνοφυλλο..δεν υπαρχει κερατοφυλλο φυτεμενο... |
1 Συνημμένο(α)
μετα την προσθηκη κι αλλων φυτων ιδου το αποτελεσμα......
|
ααααα:smt041:smt041
|
Καλό, αλλά νομίζω πριν μου άρεσε περισσότερο. Τώρα δείχνει λίγο πνιγμένο και θα προτιμούσα και ένα ξέφωτο κάπου στο κέντρο.
Γιατί δεν μαζεύεις τα περισσότερα φυτά σε 2 μεγάλες ομάδες στις γωνίες και να κατηφορίζουν προς την μέση? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board