6 Συνημμένο(α)
κανω ενα up date μιας και εγιναν αρκετες αλλαγες...θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα το bokosta και τον theodor72 για τα πολυ ομορφα φυτα που μου εδωσαν!theodor ηταν τοσα πολλα που θα δωσω κι αλλου!
σορρυ για την ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι απο κινητο γιατι καποια συνφορουμιτισα ξεχναει να φερει την ψηφιακη...:rolleyes: |
την ψηφιακη δεν στη δινω επιτηδες για να μην φαινεται το ενυδρειο σου πιο ωραιο απ'το δικο μου...:smt082:smt082:smt082
πολυ ωραιο εγινε παντως κ το φυτο στη δεξια γωνια απιστευτο!!!! |
πολυ καλο!!!:p
|
Σούπερ έγινε Δημήτρη, και το σημαντικότερο δεν έχει καθόλου πρασινωπή άλγη, πεντακάθαρο βρε παιδί μου, χαίρεσαι να το βλέπεις.:smt044
Δέσποινα αν δε σου δώσει από το κόκκινο φυτάκι ο μονοφαγάς, θα σου δώσω εγώ (και το δικό μου από τον Θοδωρή είναι:)). |
πολυ πολυ ομορφο .
το φιλτρο γιατι δεν το βαζεις σε καμια γωνια ?? ομορφο το κοκκινο φυτο |
Παράθεση:
παιξε κι αλλο με τον πονο μου δεν πειραζει... οσο για το φυτο εννοειται δεκτο αν σου περισσευει..παρεπιπτοντως τι φυτο ειναι??? |
"alternanthera reineckii var roseifolia" ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Αν έρθεις την Κυριακή, να το φέρω. |
ευχαριστω παιδια!
bokosta εννοειται οτι δεν εχει αλγη,την εχω αντιμετωπισει προπολλου..αυτα τα προβληματα τα εχουν οι αρχαριοι:D:D:D kingrim το φιλτρο το εχω στη μεση γιατι οταν το ειχα πισω απο τα φυτα γεμιζαν αυτα με τη βρωμια που ρουφουσε το φιλτρο...και γενικα το νερο μου δεν ειναι πολυ καθαρο οποτε το βαλα εκει μπας κ καθαρισει καλυτερα...μαλλον θα παρω κανενα πιο δυνατο εσωτερικο γιατι εξωτερικο δεν βολευει εκει που το χω... |
μπραβο δημητρη εισαι σε καλο δρομο!
|
thanks στεφανε!αν κ τωρα που φουντωσαν τα φυτα λιγο μπουκωσε...οποτε θα γινουν μερικες αλλαγες ακομα για να ελαφρυνει..
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board