Εμ ηθελες καρπερο ανδρα...
Εγω στα ελεγα οτι ανα 20 μερες θα εχεις γεννες δεν το πιστευες..... |
μπραβο ρε γιωργο να τα χαιρεσαι...αντε να το γυρισουμε και εμεις σε λιγο σε δισκους να μας τους δωσεις και τσαμπα:D
αντε βαλε και καμια φωτο απο τους μεγαλομενους ή τους εδωσες ολους..?:smt020 |
Παράθεση:
|
να σου ζησουν φιλε!!τα εχεις να βλεπουν tv και να ακουν ραδιο???
|
|
καλα φιλε απιθανα να σου ζησουν και μαλιστα ολα!!!
|
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!τι ειναι ολα αυτα!!!!!!
|
:smt041:smt041:smt041
πω πω.....ολο στο "κεχρι" το μυαλο τους...:D |
τωρα αυτες οι ψειρες θα γινουνε ψαρια??:p
|
Σαν να το ηξερα .... ο αρσενικος σε μια επιθεση στη μητερα εφαγε καμια 10αρια σε 1 δευτερολεπτο ... αφηνιασε!! Οπως και εγω που μπλουμ η αποχη και στο κυβο ο κυριος να μαθει :smt077:smt077:smt077:smt077:smt077:smt077
Ειναι πολυ ζηλιαρικα και ανταγωνιζονται πιο θα κρατησει τα μικρα!:smt101 Προτιμαει να τα φαει παρα να της τα αφησει (τα πιο πολλα σε εκεινη ηταν) ... Τα εχω ψυχολογησει ομως και χαιρομαι που ημουν εδω και τα προλαβα :rolleyes:;) |
αμαν!!! ειμαι περιεργος ποσες χιλιαδες χρονια πρεπει να περασουν για να μαθουν αυτα τα ψαρια οτι αν εκκολαψαν π.χ. 128 αυγα....πρεπει να αναθρεψουν και 128 μικρα....
χαιρομαι που τα προλαβες....αλλα τι στο καλο..κιχλιδες ειναι...τοσο ιδιοτροπα πια?? να μην υπαρχουν εχθροι....να μην πεθαινουν απο πεινα ή ασθενειες και να τα τρωνε οι γονεις?? σφαλιαρες....που λενε και καποια αγαπητα μελη του φορουμ... |
μεγαλη επ[ιτυχια μπραβο φιλε!!!!!!!!!!
|
Παράθεση:
αμαν αυτα τα ψαρια σου, τη μια ζευγαρωνουν και την αλλη τρωγονται και χωριζουν...ουτε η αντζελα δημητριου με τον τρουπη τετοιο πραμα...:D |
Παράθεση:
θα σου αφεισω τα μικρα αντε :smt077:smt077:smt077:smt077:smt077 |
μπραβο ρε φιλε!! πολυ ομορφα!!!!
και τωρα στην επομενη ξερεις.... γονιμοποιει και μετα σπιτι του ο μαγκας... να τα βλεπει απο μακρυα....:D:D |
Κατεβασα απο χθες βραδυ τη σταθμη σε σημειο να ακουμπαει κατω η θηλυκια γιατι δεν κολλουσαν επανω της για να φανε! Δυστηχως δεν εχει κολλησει καποιο μικρο και πια τα βλεπω κατω να κινουνται αλλα οχι με ζωντανια! Πιο πολυ πεταγονται και πεφουν ακανονιστα! Ολα τα βλεπω να αποχαιρετουν! :smt088:smt051:cry: Προσπαθει η κακομοιρα να τα μαζεψει με το στομα και τα φτυνει ξανα αλλα αυτα βυθιζονται αδυναμα να κολυμπησουν!
:sad: κριμα τα καημενα :smt009 |
τι να επαθαν γιωργο ; πως το εξηγεις :confused:κριμα τα καιμενα:smt009
|
Παράθεση:
μας ξενερωσες τωρα... που οφειλετε αυτο?? |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
κριμα ρε φιλε!!! στεναχωρεθηκα που το διαβασα..
αλλα οπως ειπες και στο αλλο φορουμ ισως να μην επρεπε να βγαλεις το αρσενικο.... εξαλου αφου εχει ξανακανει γεννες και εχει μεγαλωσει μικρα, ειναι εμπειρος... δεν επρεπε να τον βγαλεις... σκεφτηκες οτι μπορει για καποιο λογο που εμεις δεν μπορουμε να καταλαβουμε να επρεπε να φαει μερικα??? |
κριμα
ελα ρε φιλε μη χαλιεσε μπορει η γεννα να μην ηταν καλη την επομενη φορα αν και ειμαι σιγουρος οτι κατι θα γινει και θα τα σωσεις |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:55. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board