Τωρα μαλιστα!
|
Υπέροχο έγινε Γιάννη, γέμισε και έδειξε πολύ καλύτερο και τα φυτά υγιέστατα, να το χαίρεσαι.
|
Παράθεση:
Ένα bacopa ξέφυγε από πίσω και ψήλωσε, μου βγήκε ατακτούλικο. |
Νέα φωτογραφία. Τώρα με την πύκνωση των φυτών δεν έχω από τις γέννες των Guppy και platy ούτε μια απώλεια μικρού ψαριού, ζούνε όλα και τι θα κάνω;
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...2-dsc_3995.jpg |
Υπέροχη η φωτό Γιάννη.
Για να μη γεμίσεις μωρά κι αυξηθεί υπερβολικά η ιχθυοφόρτιση, υπάρχουν 2 λύσεις: 1. Σου δίνω 2-3 τεράστιους ξιφοφόρους που θα αναλάβουν το population control, τρώγοντας ότι μωρό κυκλοφορεί. (το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα ...περιποιηθούν και τα πλάτυ σου και θα γεμίσεις υβρίδια):D, ή... 2. Αραιώνεις τα φυτά σου (τη διεύθυνσή μου την θυμάσαι?):D για να μη βρίσκουν κρυψώνες τα μωρά. |
τελικα ποιος τα πηρε τα κορυ?????
να ρωτησω κατι...... σε τι θερμοκρασια τα ειχες.......???? γιατι εχω και εγω τα ιδια και αρχισε να ανεβαινει η 8ερμοκρασια και ειναι σαν μαστουρωμενα...... και φοβαμαι οτι θα εχω προβλημα το καλοκαιρι....... αν και ειναι μες τα σχεδια να βαλω αιρ κοντισιον αποκλειστικα με αφορμη το ενυδρειο γιατι περυσι εφτανε μεχρι τουσ 29 αλλα δεν ειχα πελεατους |
Παράθεση:
2. Τα περισσότερα φυτά τα πήρα από σένα :smt017 και από μικρό οι γονείς μου, μου μαθανε οτι τα δωρα δεν επιστρέφονται :smt084 « αστειευομαι» Στο μυαλό μου υπάρχει ένα φυτό, και κάποια στιγμή θα σου δώσω. Όσο για τα μωρά υπάρχει όντως πρόβλημα, κάποια στιγμή θα αρχίζω να μοιράζω, θα το κάνω επάγγελμα γιατί γεννοβολάνε συνέχεια, χωρίς ταμειακή και αποδείξεις φυσικά (δωρεάν). Προς το παρόν είναι μπεμπέ. ------------------------- Παράθεση:
2. Σε 25° 3. Το πρόβλημα της θερμοκρασίας θα το λύσεις εάν βάλεις ανεμιστηράκια. |
εκανα μια ωραια εγκατασταση ανεμηστηριων(με τροφοδοτικο μικρο απο ενα switch 12v) και απεφερε αψογη σταθεροτητα στην θερμοκρασια ..εκει που επεφτε την νυχτα 24 και την μερα 27 τωρα μενει μονιμα 24,2-24-5 :D
και πετυχα και καλη αναταραξη της επιφανειας... |
πολυ ομορφο Γιαννη η θεσσαλονικη παει μπροστα σιγα σιγα
|
Ευχαριστώ πολύ kingrim.
Πάντα με την συνδρομή φίλων του GAB και προπαντός του bokosta , και σας ευχαριστώ πολύ. ;) |
Βρε Γιάννη με κάνεις και κοκκινίζω :oops: τα παραλές, ειδικά εσύ που 1 σου έδωσα και μου έδωσες 5.
|
Ελα τώρα που μου εκθειάζετε και τον σουπερ-υπερ-αδηφάγο που δεν προλαβαίνουμε να σταυρώσουμε αγγελία χαρίζεται! :D:D:D
Μπράβο Γιάννη φανταστικό το ενυδρείο, πολύ καλή δουλειά. :D:D:D Αν ψάχνεσαι να βάλεις εδώ την valisneria nana, μήπως να σου δώσω καμια spiralis καλύτερα? η νανα νομίζω θα χαθεί... |
Παράθεση:
|
Πολύ όμορφο το ενυδρείο Γιάννη!!!
Πάρα πολύ μου άρεσε!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. Τώρα πάω για :smt015 |
Προς bokosta
Κώστα δες την lotus μπροστά που την έβαλα, δεν έδειξε ποιο ωραία; Τώρα δεν κρύβονται τα φύλα της. http://i964.photobucket.com/albums/a...2/DSC_4009.jpg |
Ναι Γιάννη, είναι πανέμορφη, το στολίδι του ενυδρείου σου.
Και το άλλο μισό της που μου χάρισες, έγινε το στολίδι του δικού μου. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω...:smt058 |
Πως πάει η δικιά σου είναι όρθια τα φύλα, έπιασε;
|
Νομίζω ότι έπιασε Γιάννη, πάει πολύ καλά, είναι κορδωμένη και δείχνει υγιής, μόνο που προχθές είδα 2 μικρές τρυπούλες, από 1 σε κάθε φύλλο.
Ακόμη ψάχνω να βρω τι φταίει και υποψιάζομαι κανένα μικρό σαλιγκάρι-λαθρεπιβάτη, απ' αυτά που οι τεμπέληδες κλόουν μου αφήνουν απείραχτα. |
Πρέπει να είναι από την διχοτόμηση του βολβού, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε ένα καινούριο φύλο που βγάζει είναι διάτρητο.
Αλλά να μην μας προβληματίζει αυτό, πιστεύω θα συνέλθει είναι ακόμη νωρίς. |
Μακάρι να έχεις δίκιο, γιατί αν χαλάσει σε ενυδρείο που πιάνει ότι κακάσχημο φυτό βάλω, θα ..πηδηχτώ από το παράθυρο.:D
|
Χαίρομαι που σου άρεσε.:smt041
|
Μπραβο Γιαννη.Ειναι παραδεισος για τα platy σου :smt041:smt041:smt041
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board