Λίγα λες, μία ελπίδα είχα να βγω στα 58 αλλά με πήγαν στα 62 με αυτά που άκουγα σήμερα.
Εdit :Αχα τώρα το μέτρησα 24 χρόνια ακόμα :) να δω πως θα δουλεύω στο pc στα 62 μπρρρρρ |
Παράθεση:
Εντελώς off topic;;;;; |
Δεν παλεύεστε!! Έτοιμος ήμουν να ρωτήσω "πότε θα βγω στη σύνταξη" αλλά μετα είδα πως το θέμα είναι "κοπη της πίτας κλπ..."
:D Σβήνε τώρα Χαλβαδούκο που λεν και οι πολλοί!!! |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ρε αν δεν έρθω εγώ ενυδρείο δεν παίρνετε! Μην ξεχνάτε ποιός "έδωσε" το ενυδρείο! Άλλοι τα δίνουν κι αλλού χρεώνετε τα γούρια! Ελεμέδες άντρες .... |
Λούση μου, εχεις δίκιο... αν δεν ηταν ο γιος σου δεν θα ειχα το malaui τωρα...
ο αντωνης το φιλτρο, ο πανος το καπακι, εγω την γυαλα, κ εσυ την βαση με τον θερμοστατη. οκ? ;) |
....ρε παιδες...σας ειπανε οτι θα εχει και ενυδρειο ή τσαμπα "μαλωνετε" ???:D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
οκ σύμφωνοι! :cool: Αρκεί να μπορέσω να έρθω!:smt052 |
θα έρθω κ' εγώ.
|
Τα λεμε την Κυριακή. :cool:
|
Παράθεση:
|
:smt066 Παρών!!
|
θα σας δω εκει....:smt041
|
Παρουσιολόγοοος...για άρχισε την καταγραφή,ν' ανέβει το ενδιαφέρον:)
|
Εγώ μέσα...θα φέρω βασιλόπιτα...και πολλά πολλά δωράκια :smt041
|
Παράθεση:
Κοπή πίτας του 2010, την Κυριακή 28/2 στο γνωστό Bennigan's george Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek lucy ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Άντε δηλώστε συμμετοχή, αν θέλετε να φάτε πίτα. |
Καλημέρα σε όλους!!! Υπολογίστε και μένα.
Υ.Γ. Αν έχει κανείς 2-3 σαλιγκαράκια Planorbis corneus θα του ήμουν υποχρεωμένος... Έκανα επιτέλους αναβάθμιση στο φωτισμό το ΣΚ που μας πέρασε και προβλέπω να έχω προβλήματα με τις άλγες... |
Στην κλήρωση της πίτας θα υπάρχουν(πέρα απο τ' άλλα δώρα:))και:
5 Λογοτεχνικά βιβλία και 5 Παιδικά βιβλία προσφορά του Βιβλιοπωλείου "Σείριος". Μιχάλη το 'γραψα εδώ γιατί δεν πέρνεις μηνύματα:grin: |
Παράθεση:
Παράθεση:
Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek lucy ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos Παράθεση:
|
Εννοείται θα είμαι και εγώ.
|
Θα μαι και γω :grin::grin:
|
ε κι εγώ...
|
Λείπει ο...Πάνος από τη Σαρακοστή;
|
θα προσπαθησω να περασω για να σας γνωρισω !!!
ειναι δυσκολη ωρα και λιγη !! |
:( θα σας δω μια άλλη φορά! :smt052
Ευχαριστώ πολύ που δεν με ξεχνάτε! Με συγκινείτε!!!:smt060 |
george
Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides Λούσυ, να φάω το κομμάτι σου από τη πίτα? Κι αν έχει το φλουρί, τα βρίσκουμε. :grin: :rolleyes: Καλά, μόνο τόσοι λίγοι, δεν το πιστεύω...:smt119 Επαναλαμβάνω την δήλωση του george: "Εγώ μέσα...θα φέρω βασιλόπιτα...και πολλά πολλά δωράκια" :smt041 |
Να το πάρεις το κομμάτι μου, και αν το τύχεις το φλουρί ... χάρισμά σου με όλη την ψυχή μου!
Λυπηρό να δηλώνουν τόσοι λίγοι, αλλά δείτε και την καλή πλευρά, δεν έρχονται για τα δώρα αλλά για την παρέα!!! |
Μαλλον θα ερθω κι εγω...να δω απο κοντα ποιος ειναι αυτος ο Bokostas και γιατι γινεται τόσος ντορος :smt077:smt077:smt077
|
Παράθεση:
george Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides drbig |
Δουλεια... κατι μου θυμίζει αυτο.....:D:D:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board