Με τον Γιωργη εχω ερθει αρκετες φορες σε αντιπαραθεση οσον αφορα τα ενυδρειακα και τις συμβουλες προς τους "φρεσκους" αρχαριους,γιατι και εχω αρχαριος ειμαι αλλα "μπαγιατικος" αρχαριος,και τον εχω θεωρησει και κατηγορησει αρκετες φορες ως υπερβολικο προς τις απαιτησεις του προς τους νεους του χομπυ και ακομα υπερβολικο προς τις συμβουλες για χαμηλο ph,kh (συνδρομο δισκαδων) κ.α.
Ομως θα ημουν ηλιθιος και αχαριστος προς το gab αν δεν του ελεγα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τις ωρες που τρωει εδω μεσα online και διδει τις συμβουλες του προς καθε ερωτηση αρχαριου και μη και οχι μονο,εχει εφοδιασει το μισο φορουμ με μπολι το αλλο μισο με φυτα και μερικους αρκετους ακομα με ψαρακια (οπως εμενα με τα εντλερ για την αναμυξη με τα βελγικα) χωρις να ζητησει ανταλλαγματα η χρηματα εστω συμβολικα. Οποτε αν καποιος τον θεωρει κακοπροαιρετο,μονο κακοπροαιρετα μπορει να εκλειφθει! Κeep Walking Γιωργη! |
Παράθεση:
Δεν πρεπει να ειναι ετσι ενας καθως-πρεπει συντονιστης! Θα πρεπει να εισαι αφ' υψηλου και να το παιζεις "ιστορια" να λες στον κοσμο "αν δεν σου αρεσει να φυγετε να πατε αλλου" να εισαι ειρωνικος και αναιδης και να εξοριζεις οποιον σου "μπαινει στη μυτη", και να κλειδωνεις οτι σε ενοχλει ... εχεις να μαθεις πολλα ακομα! Που θα παει? Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Οσο για τα εντλερακια απλα ειμαι ρατσιστης και ηθελα να εξελληνιστουν οι Βελγιδες σου .. :grin: Ασχετο αλλα και σχετικο ... να πω ευχαριστω στον Δικτατωρα μας ... Μακαρι οι δικτατωριες να ειχαν τοσο ελευθερια λογου και εκφρασης και που πηγαινει αντιθετα στο ρευμα εχοντας μονο την προθεση να φτιαξουν ολοι τα ενυδρεια τους σωστα και να χαιρομαστε χωρις προβληματα τα ψαρακια μας! :smt041:p:smt041:p |
2 Συνημμένο(α)
Ειχα και εγω τον αστακο μου! :smt120 Εκει εμαθα οτι χρειαζεται καπακι το ενυδρειο ... αφου καθε φορα που γυρνουσα απο τη δουλεια τον εβρισκα να κοβει βολτες στο αλλο δωματιο (κυριολεκτηκα φοβομουν μη τον πατησω!!) Οταν ειχε την πρωτη εκδυση (δε το ηξερα οτι το κανει αυτο ...) νομιζα πως ειχε ψοφησει αφου ηταν το πουκαμισο του αδειο στο ενυδρειο (το ειχε σκασει ο ατιμος :D) αλλα μετα τον βρηκα κατω απο το κρεββατι! :p
Βεβαια κενο το ενυδρειο χωρις κρυψωνες! :smt120zw Το καημενο το "δολλαριο" που φαινεται αχνα στη 2η φωτο ... το επιασε στον "υπνο" και το τσακισε!! Τελικα εμαθα οτι αν βαλεις ψαρια με αστακο .... θα μεινει μονος του ο αστακος!!! |
Μετα πηρα τον καρχαρια μου!!! :p
Πιο πολυ για "γλυφτης" μου εφερνε :D:rolleyes: http://www.aquatek.gr/rimages/albums...rgarask-32.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...rgarask-33.jpg |
Εγω το Γιωργο δεν τον ξερω.............αλλα ενα σιγουρα ξερω ...........οτι η ιστορια επαναλαμβανεται .Αφου βρηκα και εγω νεον και ροδοστομους στην επιφανεια (βλεπε φωτο 2-3)κλαψ.κλαψ:(:(:(:(προσπαθω να φτασω να φτασω στον τελευταιο σταθμο υπερπηδωντας τα ενδιαμεσα σταδια.
|
Καταπληκτικό ποστ, και πραγματικά it all sounds familiar... :) Ακόμα και με λιγότερο απαιτητικά ψάρια όπως τα γκάπυς... Θυσιάστηκαν κάμποσα για να ανακαλύψω εγώ σιγά σιγά the hard way ότι κάτι δεν πήγαινε καλα. Κάτι διαφορετικό κάθε φορά... Κι ακόμα είμαι στην αρχή, αλλά ακόμα κι έτσι μερικά μαθήματα τα έχω πάρει! :)
|
έχουν πεθάνει ψάρια στα ενυδρεία μου ουκ ολίγα αφού όταν ξεκίνησα ανέβασαν ένα ενυδρείο από το υπόγειο το είχαν παλιά οι γονείς μου 60l και άρχισα τα πειράματα
Το ποιο χαζό που έχω κάνει ήταν να γεμίσω κανναβούρι τον βυθό από πάνω έβαλα χαλίκι για να μεγαλώσει σαν γρασίδι την επομένη μέρα πεθάναν όλα τα ψάρια αφού το κανναβούρι ήταν ραντισμενο με βιταμίνες για το καναρίνι (νόμιζα πως ήταν πολύ έξυπνη ιδέα όταν το σκέφτηκα) πάντως όποιο θέμα και να ανοίξω βρίσκω και ένα δικό σου ποστ |
Παράθεση:
Πάντως όντως όποια πέτρα (post) κι αν σηκώσεις έχει μηνυμα του μέσα... Αν μη τι αλλο :smt041:smt041:smt041για τον χρόνο που δαπανας..+-4 και :smt024 |
εμενα παλι αυτα τα μοπανια κατι μου θυμιζουν......:smt112:smt112:smt003:smt003
|
πιστευω γιωργο οτι εισαι απολυτα σωστος,εχετε βοηθησει απειρες φορες,εσυ και ολοι απο εδω μεσα ωστε να αρχιζουμε σιγα σιγα να πιανουμε τον ορο ''ενυδρειο'';)...αν και ειχα ενα μεγαλο διαστημα που απουσιαζα απο το foroum και δεν θα το κρυψω αδιαφορια προς τα ψαρια μου και τα ενυδρεια μου πιστευω οτι ξαναρχισα να τα σκεφτομαι και να τα νοιαζομαι...:Dκαι επισης θελω να πω οτι το gab ειναι απο τα λιγα ελληνικα foroum που μπαινουν χομπιστες και μπορουν να παρουν πραγματικη γνωση,να αποκτησουν πειρα(αν το επιθυμουν) και οχι να περιμενουν απαντησεις για κρισιμα θεματα 2 βδομαδες η να μπαινουν απλα για διασκεδαση και ''κουτσομπολιο''!!!:cool:παιδια συνεχιστε την καλη δουλεια...αν χαθειτε μας φαγαν οι πετσοπαδες...:D
υ.γ. τι μ θυμησες με τον αστακο σου...ο καλυτερος φιλος που ειχα ποτε μου και που πλεον δεν βρισκεται στην ζωη...:smt009 υ.γ.2 με πορωσες με το post σου...αντε να ακολουθησουν και αλλοι με την βιογραφια τους στα ενυδρεια...:D:D:D |
Πολυ καλο thread!!Πραγματικα μας βοηθαει ολους τους αρχαριους να κανουμε σωστες επιλογες,να δωσουμε λιγοτερα χρηματα και να στενοχωρηθουμε λιγοτερο.....
Παρολα αυτα δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με το αλλο ενυδρειακο φορουμ το Thread αυτο.... Ας με συγχωρεσει το μικρο της ηλικιας μου που δεν μπορω να αντιληφθω τοσο γρηγορα καποια πραγματα................ |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Τι θα αλλαζε στο συγκεκριμενο θεμα αν εγραφες..
"Με αυτο το θεμα θελω να δειξω οτι κανεις δεν ειναι παντογνωστης.....μπλα μπλα μπλα",μετα εβαζες τις φωτογραφιες και ολα τα αλλα οπως πολυ σωστα εκανες........... Δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να ανακατεψεις αλλο φορουμ.... Κανονικα ο σκοπος θα επρεπε να ηταν να καταλαβουμε οι αρχαριοι πεντε σημαντικα πραγματα. Τεσπα ακομα μπερδεμενος ειμαι και δεν νομιζω να ξεμπερδευτω ποτε.. Καλο βραδυ:grin::rolleyes: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Το ξερουμε οτι κανεις δουλεια εδω μεσα.. Φαινεται:) Και εγω οταν ποσταρα και σε κατηγορησα συγκρινα τα ποστ σου εδω και εκει. Και ειδα οτι εδω κανεις δουλεια ενω εκει ας πουμε οτι συμπεριφερεσαι καπως διαφορετικα:rolleyes: |
Βαγγέλη δες κι εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36537 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Οπου βλεπω υποκρισια, υπεροψια, ψευτια και κακες προθεσεις απλα το λεω ... :D Οταν ο αλλος ζηταει και τα ρεστα ... τοτε ειδες τι γινεται!! Οπου και να γινει αυτο ... την ιδια συμπεριφορα θα εχω ;) |
παλι για το διπροσωπο και αλλοπροσαλλο Γιωργο μιλατε??
γιαυτον που δε βοηθα και δε συμμετεχει??zw επειδη γνωριζω το γιωργο προσωπικα λεω πως ΑΝ η συμπεριφορα του "αλλου" φαινεται διαφορετικη.....τοτε το κλιμα "εκει" την κανει και φαινεται ετσι. δε γνωριζω το "εκει" μιας και δεν εχω το χρονο να το κανω...αλλα γνωριζω το γιωργο. και ειναι αυθεντικος, ειλικρινης και δε νομιζω οτι θα διαχωριζε τη σταση του εδω με τη σταση του καπου αλλου..... απλα ενα λουλουδι ανθιζει αναλογα το χωμα που το φυτευουν... |
Γιατι ετσι μου αρεσει :D
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board