ειναι φυτακια το ενα δηπλα στο αλλο σε αποσαση 1cm και πυκνα
|
Συνηθως απο δικη μου εμπειρια τα πιο πολλα μικρα αναζητουν καταφυγιο κοντα στην επιφανεια για αυτο σου ειπα κερατοφυλλο!! :rolleyes:
Μιλαμε για ξιφοφορους ετσι? Η γκαπυ ... τα ιδια!! |
νεο
πηρα αλλο ενα θηληκο και ενα αρσενικο
και κατι αλλα ψαακια |
Παράθεση:
|
ox
νατο νατο μου ερχετε τι αλλα ψαρακια????????? |
1 gourami
1 paradise fish 2αγγελοψαρα μικρα (αφτα ποσο περιπου μεγαλα γινονται)? |
Χρειαζονται πιο μαλακο και οξυνο νερο τα σκαλαρια (αγγελοψαρα) που πηρες και δεν ειναι και "συμβατα" με ολα οσα εχεις! Κακως βιαστηκες ...
Ολα δε "χωρανε" μεσα σε 60 λιτρα! Τελικα ποσα ψαρια εχεις και ποια? (ολα μαζι...) |
3+2+1+1+1+2=10 μαζι με τα σαλιγκαρια
|
Χωρις να θελω να σε απογοητευσω ... ειναι παρα πολλα ψαρια ... θα σου ελεγα κρατα τα γκαπυ και τα αλλα δωστα (γκαπυ δεν εχεις η τους ξιφοφορους τελοσπαντων) ... εχεις πολυ διαβασμα ...αν σε εχει τρελανει καποιο συγκεκριμενο ειδος ... διαβασε οσο πιο πολυ μπορεις για αυτο ωστε να ξερεις τι "απαιτησεις" εχει ... και μετα προχωρα να το αγορασεις αφου εχεις το καταλληλο ενυδρειο αλλα και εξοπλισμο!
Ετσι οπως ειναι τωρα ... η προσθεση που κανεις τωρα στα ψαρια με το καιρο θα γινει αφαιρεση βγαζοντας ενα ενα νεκρο ψαρακι και θα αναρωτιεσαι τι φταιει! Ελπιζω να με καταλαβαινεις! :rolleyes: |
για το paradise εχω διαβασει οπως και το gourami ειναι ανθεκτικα:confused::confused:
|
Παράθεση:
το γιατι στο ειπα νομιζω! |
καλα
εγω αυτο το ειδα στο γη και υδωρ |
Παράθεση:
|
οκ θα δω και θα πραξω αναλογως
|
Παράθεση:
:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082:smt005:smt005: smt005:smt005:smt005:smt044:smt044:smt044:smt044:s mt044:lol::lol::lol::lol::lol::smt030:smt030:smt03 0:smt030:smt030 θα πεθανω απο τα γελιααααααααααα!!!!!!!!!!! |
μαντης ειμαι ο που@@@ς :smt120
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board