Νομίζω θα τα καταφέρεις όλα όσα προγραμματίζεις.
Για το malawi θα βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ. Για ιχθυολόγο σε βλέπω στο μέλλον:) |
Παράθεση:
|
Βαλε και αλλα φυτα και θα δειξει ακομα πιο ευκολο!....
Οσο για το σχολειο... Το δωρο του βαθμου ειναι....:p:p:p:p Δεν μπορεις να φανταστεις τι θα παρω τα χρηστουγενα |
Για ριχτο!
|
φωτογραφική >350 Ε
Μπουκαλα Co2 Φωτιστικο κρεμαστο για ενυδρειο(D.I.Y.) Και οτι χρειαστει για το στησιμο του ενυδρειου μου...(misting system, αμμος και φυτα) Πανω κατω: 750 Ε χωρις το δωρο των γενέθλιων...:D:D:D:smt030:smt030:smt030 Παρολα αυτα καταφερνω να ασχολουμε με το ενυδρειο τουλαχιστον μιση με μια ωρα την μερα.... ειναι και το σχολειο, φροντιστηρια κ.α.... |
εγω παντος αν δεν περασω ψυχολογια του χρονου (σχολη) θα ασχολειθω με την ιχθυολογια ...εκτος αν την ασκω παραλληλα ως χομπυ...φιλε ηλια αυτα ειναι...και φροντισε να τα οργανωσεις καλα ε..:D:D εγω τουλαχιστον ενα 3ωρο την μερα το δινω σε διαβασμα για το ενυδρειο φροντιδα..και τα υπολοιπα σχολειο φροντ...
|
4 Συνημμένο(α)
ενα update.
σκεφτομαι σε 2-3 εβδομαδες να βαλω γαριδουλες.red cherry η amano...ποιες μου προτεινετε? |
red για να γεννανε κι ολας οι αμανο θελουν αλλα κολπα για να δεις μωρα :D
|
Συμφωνω βαλε red cherry...
Αμα πας να παρεις, δες και για κανενα ξυλο...;) |
Μπορεις να βαλεις και τα 2 ειδη. Οι αμανο μπορει να μην αναπαραγονται στο γλυκο νερο αλλα το καλο ειναι οτι ζουνε 4-6 χρονια ;)
|
Μάλλον Αυτό θα κάνω...δεν μπορώ να διαλέξω...:)σας ευχαριστώ όλους!!!που μπορώ να βρω ρεντ τσερρυ?
|
το water inn δεν ειναι διπλα σου ?? :)
|
10 λεπτά με τα πόδια.αλλά έχει μόνο αμάνο
|
|
τι ειναι αυτο το μαυρο γυρω απο το κερατοφυλλο>>?? πολυ ωραιο..λιγο η πετρα με προβληματιζει...θα βαλλεις μοσσ στην ριζα.???
|
μπηκε και το ξυλο!!!πως σας φαινεται??
------------------------- Παράθεση:
|
οχι λεω αυτα τα μαυρα που ειναι σαν τειχακι στημενα στο χαλικι....!!!
|
Αλλαξε πέτρα και βγάλε το τειχάκι και βάλε και άλλα φυτά και θα δείξει πιο όμορφο,πάς καλά.:p
|
ααα...ειναι μια χαζομαρουλα...απλα εκει εχω περισσοτερο χωμα και χαλικι...
παει καπως ετσι ___|----- |
ή απλα :βαζεις στην δεξια μπροστα γωνια την ανουμπια ξαπλωνεις την πετρα οριζοντια και την γεμιζεις ριτσια ή μοσσ....τι λες σταυρο>??
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
http://aqua.c1ub.net/forum/index.php?topic=55453.0
|
μου αρεσουν τα
5 9 12 15 23<- τελειο!!! επισης απο εδω http://showcase.aquatic-gardeners.or...tegory=0&vol=0 τα 7 106 34 219 φυσικα το 126(σλουρπ) απο εδω http://showcase.aquatic-gardeners.or...tegory=0&vol=1 τα 68 28 71 αυτα... ------------------------- ομορφα?? |
[cgi?&op=ishowcase&category=0&vol=1
τα 68 28 71 αυτα... ------------------------- ομορφα??[/QUOTE] ΌΛα τα εύκολα διάλεξες χεχεχε.:D |
Παράθεση:
χαχα!!κατσε να μαθω πρωτα τα ευκολα!!!και μετα παμε και στα δυσκολα!!για τα ψαρια που ανεφερα πιο πανω...για πες!!:smt020:smt020 |
Ramirezi είχα και θα έλεγα οτι θέλουν αρκετά μαλακό νερό και σταθερές συνθήκες ,λιγο ιδιότροπα. Αgassizi- cacutoides δεν είχα οπότε δεν απαντώ.:D
|
ραμιρεζι με νερο μονο απο οσμοση??
|
ναι....αν και οπως σου ειπε ο σταυρος ειναι και λιγο ιδιοτροπα ..σταθερες συνθηκες κλπ κλπ ....για τα apisto ρωτα τον fish me ...εχει και ειχε και διαφορα ειδη
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board