3 Συνημμένο(α)
να και η σκυλα...
και στην 2h φοτο ο μεγαλος μου σκυλος ρατσας ποιντερ περιμενω σχολια.. |
Το οτι είναι πανέμορφα σκυλιά δεν νομίζω να μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει!
Αυτό που δεν με βρίσκει σύμφωνο είναι οτι το σκυλί είναι δεμένο... ελπίζω να μην είναι μόνιμα έτσι! |
Παράθεση:
|
Να τα χαίρεσαι λοιπόν! αφού έχουν άπλετο χώρο, το μόνο που χρειάζονται (εκτός της περίφραξης και κατά συνέπεια της "ελευθερίας" τους) είναι η παρέα σου.
|
Κουκλάκια είναι, να τα χαίρεσαι...
Η μικρή όμως λαμπραντόρ δεν είναι... όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, απλώς εγκυκλοπαιδικά το αναφέρω, για ενημέρωση ;) |
Παράθεση:
πατερας και μητερα ηταν λαμπραντορ... |
Παράθεση:
Δεν εχει σημασια τι ειναι ... σημασια εχει οτι ειναι πολυ ομορφο ... το μικρουλι σου :p |
Παράθεση:
και μια που λεμε σκορδα αμα βραζεις ριζακι με λαχανικα ριχνε και λιγο σκορδο κανει καλο επισεις το μικρο μουρουνελεο λαδακι αυγο ομο μη τα ξεχνας αυτα αμα δε μπορεις καθε μερα τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα αλλα λαδι καθε μερα ομο και αυτο :grin: σε λιγο καιρο θα διξει αν ειναι πως ειστε σιγουροι απο μια φωτογραφια μπορει το σκυλι να το πηρε ταλαιπωριμενο |
κοιταχτε,,πατερας και μανα φαινοντουσαν καθαροι,και αν το παμε αναποδα,,τι χαρακτηριστικα δεν εχει που εχει ενα καθαροαιμο labrador..?
ευχαριστω τον xarissamos για το ωραιο κομεντ .. |
4 -5 μηνων ωχ τωρα το ειδα η αληθεια ειναι οτι φενετε πολυ μικροτερο καποιο αλλο αιμα σερνει το σκυλι σιγουρα εχουνε δικιο τα παιδια δεν ειναι απολητο να ειναι οι γονοις καθαροι μπορει ενας παππους αυτον τον σκυλον να ειχε μπερδευτη με μια αλλη ρατσα παλιοτερα το σκυλι εχει λιγο μακρια μουσουδα και αυτο με απασχολει φερνει λιγο σε ριτριβερ στη μουσουδα αλλα και παλι δεν εχει το τριχομα δε ξερω μπερδευτικα :smt120
η ο σκηλος δεν εχει φωτογενια βγαλε 3 4 ποζες οχι μονο απο μπροστα να δουμε |
Καταρχήν να διευκρινήσω ότι δεν είναι κακό να μην είναι καθαρόαιμο, πιθανότατα είναι και καλύτερο για πολλούς λόγους, και σε καμία περίπτωση δε το είπα για να μειώσω τη σκυλίτσα σου...
Δε θέλω να το παρεξηγήσεις, εγώ το ανέφερα απλώς για να το ξέρεις, για κανέναν άλλο λόγο... Επίσης ενημερωτικά, επειδή το ζήτησες, οι διαφορές είναι:
|
μπορει να εχει λιγο αιμα labrador,οχι το 100 τα εκατο....
δεν με ενοχλει καθολου ομως... |
οπως και να εχει ειναι πανεμορφη...;)
|
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Μη θυμώσεις!!! Το ξέρεις δεν το λέω από κακία! Είναι το στυλ μου έτσι! Λίγο πειραχτικό και κυνικό!!!! Γιατί σου γράφω πως δεν είναι Λάμπραντορ; Όχι για να σε πικράνω ή να σε μειώσω!!! Για να μην έχεις την απαίτηση αύριο να φέρεται ακριβώς και σα Λάμπραντορ! Αυτό θα σε αγαπάει σα θεό του! Αγάπα το κι εσύ και συμπεριφέρσου του σα "φιλέσπλαχνος θεός" κι όχι σαν "θεός των Ίνκας". Κάνε την αρχή με την αλυσίδα! Μπορεί ο μεγάλος να πηδάει έξω, το πιτσιρίκι όμως μάλλον δε φτάνει ακόμα! Φιλικά, Πάνος |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board