Παράθεση:
:cool: ...μαλιστα, πιο πιθανο ειναι να εχεις "προβληματικο" θερμομετρο, παρα καινουριο και μαλιστα προβληματικο jaeger ;) |
μιχαλη δεν καταλαβες σωστα ο θερμοστατης ΔΕΝ ειναι jaeger ...δεν ξερω τι προβλημα εχει αλλα τωρα που τον ρυθμησα στους 18 βαθμους δεν αναβει..
|
πως να αναψει.....εφοσον η θερμοκρασια του χωρου ειναι πανω απο 18....δε δινει εντολη ο θεμροστατης να αναψει για να ζεστανει το νερο..
|
ναι πανο αλλα και πριν που το ειχα στους 22 αναβε , ενω το ενυδρειο ειχε 25 βαθμους
|
Αυτόν έχεις σίγουρα. http://www.sicce.com/prodotti.php?fa...tti=0&id_sez=7
Τον είχα πάρει και εγώ για ένα μικρό ενυδρείο, μου έκανε τα ίδια κόλπα αλλά στο τέλος με ένα θερμόμετρο και τρελή υπομονή, τον ρεγουλάρισα. Μετά από 8 μήνες κόλησε και ο θερμοστάτης του και στο τσακ γλύτωσα την σούπα. Ψάξε για Jaeger θα σωθείς. |
Παράθεση:
Όταν τον βάλουμε πρώτη φορά τον καλιμπράρουμε. Επίσης, όσους θερμαντήρες έχω "δουλέψει" που θέλουν καλιμπράρισμα (Jaeger και JBL) λένε στις οδηγίες του ότι θέλουν καλιμπράρισμα πρώτα. Εκτός των άλλων, τις 2 πρώτες φορές που χρησιμοποίησα τέτοιους θερμαντήρες, τους έβαλα ακαλιμπράριστους και αναβόσβηναν όποτε ήθελαν. |
εχω τον θερμοστατη που εδειξε ο χαλβας..
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board