ωραια το κανονιζουμε μετα το μεσημερι ρε παιδια για να ειμαστε ολοι.πειτε ωρα και που?
|
Λοιπόν ορίζουμε την ώρα στις 12, θα βολέψει για καφέ στην αρχή και φαγητό μετά... για λίγες ημέρες ακόμα αφήνουμε ανοικτο το ενδεχόμενο της Κυριακής..... τοποθεσία Μεσολόγγι.... Για το μέρος της συνάντησης θα συνενοηθώ με τον Γιώργο και θα σας ενημερώσω την Πέμπτη 8 Οκτ.... οτιδήποτε μπορείτε να φέρεται απο κλαδεματάκια, σαλιγκάρια κ.α. πιστεύω θα ήταν ευπρόσδεκτα απο όλους... (κάνα δυό aple snails θα τα ήθελα εγώ και καμιά anubia, ας μην ανθήζει, οταν ανθήσει θα την κάνω εγώ δώρο την επόμενη φορά στον Γιώργο :D :D :D :D ) .... Άντε 10 και σήμερα!!:D
------------------------- η συνάντηση κλείνει για Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 12μ.μ. πόλη Μεσολόγγι :smt041 :smt041 :smt041 τοποθεσία σας ενημερώνω μέχρι την Πέμπτη 8 Οκτ. ------------------------- Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει καμιά γαριδούλα και ανάλογα φυτάκια για ένα ενυδρείο 20λτ που έχω ανενεργό;;; :p |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Εννοείς ότι δεν μπορείς την Κυριακή ?
Και ένα βασικός λόγος είναι ότι κάτι γαριδούλες και endlers που περιμένετε είναι αδύνατον να σας έρθουν το σάββατο, βλέπεις δουλεύει ο μεταφορέας τους :) |
Παράθεση:
|
Εμείς απ'ότι μου είπαν θα είμαστε 4.
Όσο για το δεύτερο, όλη η περιοχή είναι ένα απέραντο ιχθυοτροφείο. |
Παράθεση:
|
4+ και απο Μεσολόγγι
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Δεν νομίζω να πει κανένας όχι :) θα τον δείρω !!!
ΥΓ άμα είναι δυνατόν βέβαια καθώς θα είναι και Κυριακή. |
Μέσαααααα ΟΛΟΙ!!! :smt041 :smt041
|
ΦΙΛΕ halvas69 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ!ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!
|
ωραια θα ειναι.
μεσα.:D |
μεσα και εγω!:)
|
Βρε ζούδια εσείς είσαστε στους 4 !!!! χααχχα
|
ναι αλλα πιο πανω αναφεροσουν στην συναντηση κ οχι στην ξεναγηση.
βασικα το ιδιο ειναι απλα το εκανα πιο συγκεκριμενο. :grin::grin::grin: |
Παράθεση:
|
Μπα κάναμε και συμμαχίες ?
Θα σας πετάξω στον πατραϊκό για βυθομέτρηση. :p |
Παράθεση:
|
Λοιπον παλικαρια μιλησα με τον καθηγητη μου και πηρα το ok!Απλα θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μιλησω σε π.μ με εναν εκπροσωπο του συλλογου!
|
Παιδια να δωσετε πολλα χαιρετισματα στο ομορφο μεσολογγακι 3 χρονια υδατοκαλλιεργειες κ εγω!!!
και 4,5 χρονια δουλεια σε ιχθυογεννητικο τσιπουρα λαυρακι . τα κατατοπια τα ξερω πολυ καλα αν πατε να κανονισετε επισκεψη στο ΙΧΘΥΚΑ. μακαρι να τα καταφερνα κ να ερχομουν να εβλεπα κ τους καθηγητες μου ωραια θα ηταν. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
λοιπον μιας και μερες περνανε λεω να το κλεισουμε.κυριακη τελικα?τι ωρα και που.
|
Είπαμε στο Μεσολόγγι Κυριακή 11 Οκτ. στις 12 το μεσημέρι. καφετέρια Γιότ στο Λιμάνι.
------------------------- περημένουμε :D :smt041:smt041:smt041 |
Πολυ καλη επιλογη,αν ημουνα εκει το ιδιο καφε θα διαλεγα.
|
Άμα δείτε ένα Πράσινο φωσφοριζέ Ματίζ......εγώ θα είμαι :)
|
Για να ετοιμάζεστε για την κυριακή, σας θέλω ξυρισμένους και πλυμένους !!!!
|
Παράθεση:
Υ.Γ.:Είχα κάμποσες μέρες να παρακολουθήσω τη συζήτηση. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board