Πραγματικα η κατασταση των φυτων ειναι απίστευτη! Καλη επιτυχία Αλεξ!
|
:smt032 απιστευτο.
Μ'αρεσει πιο πολυ απο το προηγουμενο. Κανονικα δεν επρεπε να μου αρεσει γιατι εχω βαρεθει τα "γεματα" ενυδρεια. Μαγια του εχεις κανει? Το "ακουμπησες"? |
φιλε μου τελειο!εχω μηνει αφωνος :smt040
ειναι φοβερο πολυ πιο ωραιο απο το προηγουμενο:) ειναι πολυ ωραιες και οι πετρες που εχεις στο κεντρο και μου αρεσει και το σχημα που κατηφοριζει προς το κεντρο..!:D μπραβο! |
με αφορμη την σημερινη ημερα που ειναι και η τελευταια για να δηλωσεις συμμετοχη αν δεν κανω λαθος,ευχομαι ολοψυχα Αλεξ καλη επιτυχια,με μια θεση που θα την θεωρησεις αξιοπρεπη και θα σε ανταμιψει για τον τοσο κοπο που εχεις κανει!!:p
Υ.Γ.στο επομενο setup θα ηθελα να δω πιο πολυ ξυλο,και θα φροντισω εγω γιαυτο!:D ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΖΩΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕΣ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!:smt033:smt023:smt033:smt023 |
απλα φανταστικο καλη επιτυχια
|
πανεμορφο το ενυδρειο με φυτα-ζωγραφια!!
καλη επιτυχια στο διαγωνισμο raven!! |
Καλή επιτυχία Αλέξανδρε!
|
:smt007:smt060:smt118:smt050:smt038:smt055:smt054 :p
Μου αρεσουν πολυ!!! Λογικα εχεις μειωσει την αναλυση!! Στη πραγματικοτητα οι φωτο ειναι απαιχτες με απιστευτη λεπτομερια!! Στη πρωτη φωτο ... προσεξτε τις red cherry ... ειναι παντου :p |
Καλή Επιτυχία Αλέξανδρε,
είναι πολύ ωραίο, τα φυτά είναι απίστευτα. |
εκπληκτικό
καλή επιτυχία μια ερωτηση αλλα μη με δαγκωσετε =) αυτο που φαίνεται σαν χορταράκι τι φυτό είναι? |
Παράθεση:
-+10 Σε εχει δαγκωσει κανεις εδω και φοβασαι? |
....τωρα -τωρα, θα δεις...:smt106 :smt106 :smt106
:smt064 :smt040 ....οσο για το "αγγιγμα του ζωγραφου" ειναι περιττο οτι και να πω.... |
Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τις ευχες !
Παει κι αυτο , του χρονου παλι (με νεο aquascape και με περισσοτερες ελπιδες):p. |
Δεν ζηλεύω εσένα που το έφτιαξες, ζηλεύω αυτούς που μπαίνουν σπίτι σου τα βράδια και το βλέπουν !!!
|
:smt060:smt038:smt096:smt040:smt040:smt051:smt041: smt041
απλα δν εχω λογια καλη επυτιχια δασκαλε RAVEN....:smt020:smt040 |
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Απ την ψυχή ειπωμένο! |
Kαλη επιτυχια και απο μενα.....................
Για μας οτι και να γινει θα εισαι ο νικητης. |
Kαλη επιτυχια και απο ΣΑΜΟ
|
Μπράβο Αλέξανδρε, ότι και να πούμε είναι λίγο!
Καλή επιτυχία στο "άγγιγμα" σου... |
Φιλε μου το ενυδρειο ειναι απλα απιστευτο , μπραβο σου για πολοστη φορα :) :) :) :) :) Τωρα μενει απλα να περιμενουμε τα αποτελεσματα του διαγωνισμου!!!!!!
|
Καλή επιτυχία ;)...
|
Αλεξ καλη επιτυχια στο διαγωνισμο που την εχεις σιγουρα φαινεται η δουλεια που εχεις κανει και το μερακι ειναι οφθαλμολουτρο
|
Αλέξανδρε πραγματικά υπέροχο !!!
καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!! άντε αυτήν την φορά και με την πρωτιά !!!! :) |
Βρε παιδια με συγκινησατε ...ευχαριστω πολυ για τις τοσες ευχες για καλη επιτυχια ,που ακουσα :p
Απ οτι βλεπω εσεις το θελετε περισσοτερο απο μενα να παει καλα το ενυδρειο. Εμενα παλι ειλικρινα δεν μου καιγεται καρφι τι θεση θα παρω :cool: Αυτο που μετραει ειναι το ταξιδι και οχι ο προορισμος. Ο διαγωνισμος ο δικος μου ειναι αυτος με τον εαυτο μου. ειχα βαλει εναν στοχο...να φτασω στο σημειο να μπορω να διαγωνιστω στα ισια ολα αυτα τα ενυδρεια διαγωνισμων που εβλεπα πριν 2 χρονια οταν ξεκινουσα ,και τα θαυμαζα, πιστευοντας οτι ειναι ακατορθωτο για μενα. Ελιωσα στο διαβασμα , ακομα μαθαινω πραγματα και ολη αυτη η γνωση ειναι το 1ο βραβειο για μενα ! Αν ο επομενος στοχος μου ειναι να βρεθω στις πρωτες θεσεις της παγκοσμιας καταταξης θα το πετυχω σιγουρα γιατι ειμαι επιμονος , αλλα θελει κι αλλη εμπειρια που δεν την εχω ακομα. Επισης θελει μακροχρονια διαθεση για θυσιες και αφιερωση στον στοχο. Αυτο που ευχομαι ειναι τα επομενα χρονια να εχω συνταξιδιωτες μερικους ακομα απο εσας γιατι αξιζει πραγματικα σαν εμπειρια και προβαλει και την χωρα μας στον χωρο της τεχνης τoυ aquascaping. Γιατι στην ουσια για τεχνη προκειται... |
Παράθεση:
|
τελειο!!!!! μπραβο καο παλι μπραβο!!!!:D
|
Πραγματικά απίστευτο. Μπορείς να γράψεις σχετικά με τον εξοπλισμό σου ή έχεις κάνει κάποιο thread σχετικά με την κατασκευή του?
|
Φίλε Raven απλά εισαι αξιος του θαυμασμου μας..... εγω χαιρομαι οταν τα φυτα μου δεν πανε κατα διαβολου...και μιλάω για ανούμπιες και οχι για τον παραδεισο που εχεις στο σαλόνι σου!!! Ευγε!!!
|
Καλη επιτυχια Αλεξανδρε και απο μενα.Σου ευχομαι οτι καλυτερο γιατι το αξιζει!
|
Υπεροχο, καλη επιτυχια στο διαγωνισμο!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:30. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board