Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=164)
-   -   το ενυδρειο μου (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32157)

johnb 29-07-09 23:02

καλα ρε παιδια ενταξει καταλαβα...σπαμε πλακα λιγο...:smt033
μαλλον θα παρω κανα μικρο ενυδρειο γυρω στα 10 λιτ (ειναι καλα?)για τα γεννητουρια γιατι δεν γινεται ετσι το καταλαβαινω...και δεν εχουν χωρο να κολυμπησουν και αυξανεται η αμμωνια...anyway ευχαρηστω για τις συμβουλες...:):):)

Γιώργος Κ 30-07-09 11:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από johnb (Μήνυμα 367384)
.... αυξανεται η αμμωνια...

Για να σπασουμε λιγο πλακα θα μπορουσες να μετρησεις αμμωνια στο μπουκαλι?:confused: Εμεις σπαμε πλακα αλλα τα ψαρια σου υποφερουν! Γνωμη μου ειναι να τα αφησεις στο ενυδρειο ελευθερα και οποιο επιζησει .... παρα να τα ταλαιπωρεις με αυτο το τροπο!

johnb 30-07-09 16:56

Για να σπασουμε λιγο πλακα θα μπορουσες να μετρησεις αμμωνια στο μπουκαλι?:confused:

ηηηηηηη?#$%^& αμμωνια 100%:p:p πλακα κανω.
ελευθερα δεν τα αφηνω γιατι κανενα δεν θα επιζησει απο το αχορταγο στομα των αγγελοψαρων

Γιώργος Κ 30-07-09 17:57

Η αμμωνια σκοτωνει τα ψαρακια σου!!
Αν τα αγαπας πραγματικα .... θα πρεπει να τα μεταφερεις σε καποιο ενυδρειο με στρωμμενο φιλτρο!! Εστω καποιο κουβα με ενα μικρο (στρωμμενο) φιλτρακι ... μη τα παιδευεις τα καημενα!!
Στις παραπανω φωτο σου δε βλεπω σκαλαρια!! Που τα εχεις? Θα πρεπει να ξερεις οτι με υψηλο Ph και σκληροτητες υποφερουν και αυτα!

johnb 30-07-09 20:47

2 Συνημμένο(α)
να τα τα περιβοητα σκαλαρια

Γιώργος Κ 30-07-09 21:35

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από georgarask (Μήνυμα 367451)
....σκαλαρια!! ..... Θα πρεπει να ξερεις οτι με υψηλο Ph και σκληροτητες υποφερουν και αυτα!

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από johnb (Μήνυμα 367470)
να τα τα περιβοητα σκαλαρια

Εχουμε καποιο προβλημα επικοινωνιας η μου φαινεται?? :confused::confused:
Ποσο Ph & Gh εχει το ενυδρειο σου?
Καλη η πλακα αλλα πρεπει να παρεις λιγο πιο σοβαρα το θεμα .... ενυδρειο ... για το καλο των ψαριων σου πανω απο ολα!

johnb 30-07-09 22:39

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από georgarask (Μήνυμα 367472)
Εχουμε καποιο προβλημα επικοινωνιας η μου φαινεται?? :confused::confused:
Ποσο Ph & Gh εχει το ενυδρειο σου?
Καλη η πλακα αλλα πρεπει να παρεις λιγο πιο σοβαρα το θεμα .... ενυδρειο ... για το καλο των ψαριων σου πανω απο ολα!

δεν εχω κανει μετρησεις τωρα τελευταια φιλε να σου πω την αληθεια

fotis_k 31-07-09 18:46

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από johnb (Μήνυμα 367478)
δεν εχω κανει μετρησεις τωρα τελευταια φιλε να σου πω την αληθεια

Εε κανε.!:rolleyes:

johnb 01-08-09 20:24

2 Συνημμένο(α)
να το το ενυδρειακι..!! 40 γεννητουρια..xifoforous-platty

johnb 01-08-09 20:29

1 Συνημμένο(α)
το ενυδρειο τωρα

halvas69 01-08-09 22:59

α) Το φυτό στο ενυδρείο με τις γέννες είναι ψεύτικο ?
β) Το σεμέν είναι χειροποίητο ή κινέζικο (αγοραστό) ? :)

johnb 02-08-09 23:23

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από halvas69 (Μήνυμα 367694)
α) Το φυτό στο ενυδρείο με τις γέννες είναι ψεύτικο ?
β) Το σεμέν είναι χειροποίητο ή κινέζικο (αγοραστό) ? :)

α) το φυτο ναι ειναι ψευτικο..πανω σε βραχακι
β)χειροποιητο απο τα χερακια της μαμας ....οπως και πολλα ακομα

johnb 02-08-09 23:41

2 Συνημμένο(α)
ευχαρηστω ρε παιδια για τις πολυτιμες σας συμβουλες.... να τα αποτελεσματα...:smt011:smt010:smt011:smt010:smt011 :smt010 να στε καλα...
τα ρουφηξε το φιλτρο 35 απο τα 40 γεννητουρια!! συγχαρητηρια

Πάνος 02-08-09 23:51

δε φταιει κανεις αλλος γιαυτο...
τι φιλτρο εχεις?? ετσι οπως το βλεπω στη φωτο λογικα εχει σφουγγαρι μεσα...αν ειναι ετσι πως τα ρουφηξε??..μηπως πεθαναν απο αλλη αιτια και οπως ειναι λογικο κολλησαν μετα στο φιλτρο? σε αυτο το μεγεθος λογικα δε τα ρουφαει το φιλτρο..αλλα και αυτο να συνεβαινε ...πολλα μικρα μου τα βρισκω στο φιλτρο ολοζωντανα...μονο αν περασουν απο τη φτερωτη πεθαινουν αλλα τοτε δεν ειναι οπως τα δικα σου νεκρα..ειναι "κιμας" ! αρα δε νομιζω οτι φταιει αυτο...

ΑΛΛΑ και ετσι να ειναι....αν ειχες διαβασει αρκετα θα ειχες προνοησει και για το θεμα του φιλτρου..εχουν γραφτει τοσα πολλα εδω....αν δεν εφαρμοζες το "κολπο" με τα μπουκαλια...θα ειχες αντιμετωπισει το προβλημα αυτο προ πολλου..

Τσιόνογλου Σταύρος 03-08-09 00:00

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από johnb (Μήνυμα 367810)
ευχαρηστω ρε παιδια για τις πολυτιμες σας συμβουλες.... να τα αποτελεσματα...:smt011:smt010:smt011:smt010:smt011 :smt010 να στε καλα...
τα ρουφηξε το φιλτρο 35 απο τα 40 γεννητουρια!! συγχαρητηρια

Για αυτό άλλη φορά να μην ακούς κανένα και να κάνεις αυτό που ξέρεις εσύ καλύτερα.

johnb 03-08-09 00:08

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 367816)
δε φταιει κανεις αλλος γιαυτο...
τι φιλτρο εχεις?? ετσι οπως το βλεπω στη φωτο λογικα εχει σφουγγαρι μεσα...αν ειναι ετσι πως τα ρουφηξε??..μηπως πεθαναν απο αλλη αιτια και οπως ειναι λογικο κολλησαν μετα στο φιλτρο? σε αυτο το μεγεθος λογικα δε τα ρουφαει το φιλτρο..αλλα και αυτο να συνεβαινε ...πολλα μικρα μου τα βρισκω στο φιλτρο ολοζωντανα...μονο αν περασουν απο τη φτερωτη πεθαινουν αλλα τοτε δεν ειναι οπως τα δικα σου νεκρα..ειναι "κιμας" ! αρα δε νομιζω οτι φταιει αυτο...

ΑΛΛΑ και ετσι να ειναι....αν ειχες διαβασει αρκετα θα ειχες προνοησει και για το θεμα του φιλτρου..εχουν γραφτει τοσα πολλα εδω....αν δεν εφαρμοζες το "κολπο" με τα μπουκαλια...θα ειχες αντιμετωπισει το προβλημα αυτο προ πολλου..

μην κανετε πως τα ξερετε ολΑ αμαν πια....!τα βρηκα σφηνωμενα μεσα στο φιλτρακι ....καλα τα μεγαλωνα μεσα στην COCA COLA ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ,,,.

:smt067.-+9.zwzwzw

Πάνος 03-08-09 00:09

τοτε ακολουθα τη συμβουλη του σταυρου και μην ακους κανενα....δοκιμασε και με pepsi ισως προτιμουν τη γευση μερικα..:rolleyes:

johnb 03-08-09 00:10

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Τσιόνογλου Σταύρος (Μήνυμα 367821)
Για αυτό άλλη φορά να μην ακούς κανένα και να κάνεις αυτό που ξέρεις εσύ καλύτερα.

:smt023:smt023:smt023:smt023
ετσι θα κανω
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 367825)
τοτε ακολουθα τη συμβουλη του σταυρου και μην ακους κανενα....δοκιμασε και με pepsi ισως προτιμουν τη γευση μερικα..:rolleyes:

εξυπναδες....για αυτα πρωτοι ειστε

Πάνος 03-08-09 00:12

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από johnb (Μήνυμα 367826)
για αυτα πρωτοι ειστε

ευχαριστουμε για την ενημερωση...;)

johnb 03-08-09 00:19

:smt070:smt070-+9zwzwzw
-------------------------
http://www.aquatek.gr/vb/image.php?u...ine=1245598553 panos-alex/polis http://www.aquatek.gr/vb/images/stat...ser_online.gif
Συντονιστής
Περιοχή: Αλεξανδρουπολη

http://www.aquatek.gr/vb/images/icons/icon1.gif
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tolis http://www.aquatek.gr/vb/images/buttons/viewpost.gif
Αυτο μεσα σε μπουκαλι και με τοσο φαι δεν ειναι καθοοοοολου καλο.

βγαλε τα μικρα εξω και δωσε τους ελπιδες να ζησουν..γιατι ετσι ΔΕΝ!
δες εδω.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22360 το μπουκαλι που εχεις ακομη χειροτερα..

:smt075:smt075:smt075:smt075:smt075:smt021:smt021: smt021:smt021:smt021

johnb 03-08-09 00:24

1 Συνημμένο(α)
........

Τσιόνογλου Σταύρος 03-08-09 01:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από johnb (Μήνυμα 367823)
μην κανετε πως τα ξερετε ολΑ αμαν πια....!τα βρηκα σφηνωμενα μεσα στο φιλτρακι ....καλα τα μεγαλωνα μεσα στην COCA COLA ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ,,,.

:smt067.-+9.zwzwzw

Kανείς δεν τα ξέρει όλα .Αν σκεφτείς λογικά θα καταλάβεις οτι κανείς δεν ήθελε να ψοφίσουν τα ψαράκια σου.Αν ήταν έτσι όλοι θα είχαμε μπουκάλια Cola για ενυδρεία.Υπάρχουν χιλιάδες ίσως και εκατομύρια χομπίστες που μεγαλώνουν τα ψαράκια τους σε κανονικά ενυδρεία (οπως και εγω) με φιλτρα χωρίς κανένα πρόβλημα.Απότι βλέπω τα μωρα ήταν και αρκετα μεγάλα για να σου τα τραβήξει το φίλτρο.Α και κάτι ακόμη η ημερομηνια εγγραφής και το πόσα μυνήματα έχει στείλει κάποιος δεν σημαίνουν τίποτε .Το να έχει ορισθεί κάποιος συντονιστής απο τον ιδιοκτήτη του φόρουμ σημαίνει οτι έχει διαπιστώσει οτι έχει αρκετες γνώσεις για την κατηγορία στην οποία έχει ορισθεί ως συντονιστής και οτι έχει και όρεξη να απαντα σε ερωτήσεις που γίνονται εδω μέσα καθώς και να προσπαθεί να συμβουλεύει για το σωστο .

Πάνος 03-08-09 10:42

οπως βλεπεις στο ποστ 44 προσπαθησα να βοηθησω γιατι δε μου στεκει λογικα να τα ρουφηξει ενα φιλτρο με σφουγγαρι....ζητησα πληροφοριες για το τι φιλτρο εχεις και η απαντηση σου ηταν
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από johnb (Μήνυμα 367823)
μην κανετε πως τα ξερετε ολΑ αμαν πια....!ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ,,,.

σε τετοια συμπεριφορα απαντας αναλογα.....
κανεις δε τα ξερει ολα...απλα καποια πραγματα ειναι 1000 φορες δοκιμασμενα ειτε για την ορθοτητα ειτε για το σφαλμα τους...
αντιπαρερχομαι και τις επομενες απαντησεις σου και σου λεω πως
οπως και να εχει λυπαμαι για τα ψαρια σου...μονο δινοντας πληροφοριες μπορεις να λυσεις το προβλημα...
αν επιμεινεις να τα μεγαλωνεις στο μπουκαλι...τοτε καλη τυχη.

johnb 03-08-09 11:18

αφου οτι σας λενε δεν πιστευετε...!εγω τοσο ηλιθιος ειμαι δηλαδη που δεν καταλαβαινω αν τα ρουφηξε το φιλτρο...? αφου καθαρισα το φιλτρο και τα βρηκα σφηνομενα στο σφουγγαρι..!το φιλτρακι ειναι το πιο μικρο που βρηκα για 10 λιτ

fotis_k 03-08-09 11:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από johnb (Μήνυμα 367883)
αφου οτι σας λενε δεν πιστευετε...!εγω τοσο ηλιθιος ειμαι δηλαδη που δεν καταλαβαινω αν τα ρουφηξε το φιλτρο...? αφου καθαρισα το φιλτρο και τα βρηκα σφηνομενα στο σφουγγαρι..!το φιλτρακι ειναι το πιο μικρο που βρηκα για 10 λιτ

Eγω νομιζω οτι ψωφησαν(εφαγαν και μεγαλη ταλαιπωρια στο μπουκαλι) και μετα τα ρουφηξε το φιλτρο.

marly 03-08-09 11:50

Νομίζω πως είσαι λίγο άδικος με όσους σου απάντησαν. Σίγουρα δεν τα ξέρουμε όλοι όλα, αλλά το να βγάλεις τα μωρά απο το μπουκάλι είναι το αυτονόητο.
Το ότι βρήκες τα περισσότερα μωρά στο φίλτρο (και λυπάμαι γιαυτό) είναι ένα θέμα που όμως δεν έχει σχέση με την συμβουλή του να τα βάλεις σε ένα ενυδρειάκι να μεγαλώσουν σωστά.Κάτι άλλο είναι το πρόβλημα.
Καλού-κακού βάλε τούλι γύρο από τις γρίλιες του φίλτρου.

Συμφωνώ και γώ με το Φώτη

Πάνος 03-08-09 11:50

συμφωνω με το φωτη....
πολυ μικροτερα μωρα δικα μου νεογεννητα και δε τα ρουφαει το hang on φιλτρο μου που ειναι για 50 λιτρα και δεν εχει και σφουγγαρι στην εισοδο...
προφανως πεθαναν απο τηνταλαιπωρια και φυσικα κατεληξαν στο φιλτρο...
για ασφαλεια και να εισαι σιγουρος αν δε πιστευεις εμας τυλιξε την εισοδο του φιλτρου σου με ενα τουλι

johnb 03-08-09 13:44

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 367888)
συμφωνω με το φωτη....
πολυ μικροτερα μωρα δικα μου νεογεννητα και δε τα ρουφαει το hang on φιλτρο μου που ειναι για 50 λιτρα και δεν εχει και σφουγγαρι στην εισοδο...
προφανως πεθαναν απο τηνταλαιπωρια και φυσικα κατεληξαν στο φιλτρο...
για ασφαλεια και να εισαι σιγουρος αν δε πιστευεις εμας τυλιξε την εισοδο του φιλτρου σου με ενα τουλι

:smt038:smt038:smt038:smt038:smt038
τωρα χαιρω πολυ..ηδη το χω τυλιξει...παντως στεναχωρηθηκα πολυ γιατι αυτα ηταν 2 γεννες και τα περιμενα πως και πως..τελος παντων ευχαρηστω...

marly 03-08-09 13:49

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από johnb (Μήνυμα 367906)
:smt038:smt038:smt038:smt038:smt038
τωρα χαιρω πολυ..ηδη το χω τυλιξει...παντως στεναχωρηθηκα πολυ γιατι αυτα ηταν 2 γεννες και τα περιμενα πως και πως..τελος παντων ευχαρηστω...

Θα δείς που σύντομα θα έχεις και άλλες γέννες και δεν θα ξέρεις τι θα τα κάνεις.:D

johnb 03-08-09 14:15

μακαρι....!τωρα τελευταια αργησαν να γεννησουν και ηθελα να τα κρατησω...υπομονη μεχρι την επομενη γεννα

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:46.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,02534 seconds with 10 queries